FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Adrian Mutu e gata pentru o nouă provocare! Cum ar fi procedat dacă era antrenorul lui Dinamo la meciul cu Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 20:35

Adrian Mutu a analizat partida pierdută de Dinamo în ”sferturile” Cupei României în fața Universității Craiova, scor 0-1, și spune cum ar fi procedat el dacă era pe banca formației alb-roșie.

"A fost un meci foarte frumos, atmosfera a fost extraordinară. Publicul oltean știe să facă atmosferă. Mă aștept ca la meciul cu Suedia să fie o atmosferă și mai frumoasă pentru că joacă naționala României. E un lucru îmbucurător că jucătorii au cântat la final cu suporterii. Monroy n-a fost într-o zi bună. Eu cred că Dinamo a suferit mult la faza de construcție în prima repriză.

De Torje se știe că nu e într-o formă fizică foarte bună. În schimb, în repriza a doua mi-a plăcut Dinamo. Eu dacă aș fi fost nu l-aș fi schimbat pe Salomao. Foarte bună intrarea lui Romera. Salomao putea pune probleme în calitate de jucător unu la unu cu adversarul. La gol a fost greșeala lui Hanca de poziționare, trebuia să se ducă în spate. Penedo a ieșit total greșit", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

"Dinamo se îndreaptă spre un sezon ratat. Cupa era singura șansă să-și salveze sezonul. Dinamo dacă trecea de Craiova putea câștiga Cupa. Mi-a plăcut Craiova în prima repriză, a început foarte bine meciul. Stilul lui Mangia a făcut ca extremele lui Dinamo să joace mai retrase. Abia au reușit să lege două-trei pase cei de la Dinamo în prima parte. Craiovenii erau foarte agresivi. Dinamo a jucat cu o altă atitudine astăzi față de meciul cu Astra. Sper ca Bratu să facă mai multe pe viitor" Adrian Mutu

 

 

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (22)
valjian
valjian  •  06 Martie 2018, 22:34
Postat de saviola2_8 pe 06 Martie 2018, 22:32

Mutulica ai gresit echipa, ( si tu ) baiatul meu!:))

Mutu e stelist de-al nostru, de asta a si aruncat cateva lopeti cu pamant peste sicriul nefericitului club din Stefan cel Mare, aflat acum in pragul desfiintarii

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Martie 2018, 22:32

Mutulica ai gresit echipa, ( si tu ) baiatul meu!:))

cezar_patru
cezar_patru  •  06 Martie 2018, 22:17
Postat de Dumitrescu Doru pe 06 Martie 2018, 21:12

Atentie sa nu va dea dea berbeleacul Cooperativa,afara din Liga.....daca perdeti 2 meciuri si faceti 3 nule.....GATA.....VA DUCETI spre Rapiduletul. Daca picati in baraj PIERDETI !

mai tu esti prost rau de tot !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează