FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a luat decizia privind antrenorul de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 20:40 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 20:50

După ce FCU Craiova a pierdut și cu Hermannstadt, scor 0-1, Adrian Mititelu a declarat că antrenorul Giovanni Costantino nu va fi demis și va continua până la vară.

Totuși, finanțatorul echipei oltene nu e sigur că va continua cu italianul și din sezonul viitor, iar la vară va lua decizia privind viitorul lui Costantino pe banca lui FCU Craiova. Echipa lui Mititelu a pierdut 5 dintre cele 6 meciuri jucate în 2024.

Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

Adrian Mititelu: „Nu schimb antrenorul acum”

„Rămâne Costantino. Cine poate să facă mai mult acum? E chestie şi de atmosferă, legată de aceste rezultate. În meciul de acesta, dacă dădeam noi primii gol, nu era niciun fel de problemă.

A fost şi puţin ghinion la final, că am luat golul ăsta, nu pot acuma să...ce antrenor, pe cine să aduc eu acum, ca să ce? Numai de dragul de a schimba?

Singura dilemă se pune de la finalul campionatului, dacă mai rămâne sau nu Costantino, dar acum nu se pune problema.

Noi avem nevoie să reuşim să trecem peste aceste insuccese, pentru că sunt foarte greu de digerat, nu e uşor şi să încercăm să facem ceva, pentru că eu, acum, deja am uitat meciul cu cei de la Sibiu, mie îmi e teamă de meciul cu cei de la Iaşi”, a declarat Mititelu, potrivit Prima Sport.

Giovanni Costantino, după FC Hermannstadt - FCU Craiova

Nu e ușor să vorbesc după un astfel de meci. Nu meritam să pierdem, dar rezultatul e cel mai important în fotbal. Noi am pierdut. Am ieșit bine din presing, am avut momente de calitate. Dar asta e! La noi tot timpul apar erori. Erori de pasare, erori la șut. Hermannstadt a marcat și asta contează.

Nu știu dacă suntem sau nu în afara play-off-ului. Cred că anul acesta avem mai multe posibilități pentru a ajunge Europa. Cupa, play-off-ul, chiar și play-out-ul. Dar cu această mentalitate nu putem câștiga meciuri.

Acum trebuie să câștigăm neapărat cu Iași. E important pentru moral, pentru atmosferă, clasament, pentru tot”, a spus Giovanni Costantino după meciul cu Hermannstadt.

VIDEO. Narcis Drejan, povești fabuloase cu Adrian Mititelu din perioada în care acesta era patron de ziar

Citește și:

Rapid a pierdut primul meci din 2024! Victorie uriașă pentru Poli Iași: clasamentul acum
POLI IAȘI - RAPID
Rapid a pierdut primul meci din 2024! Victorie uriașă pentru Poli Iași: clasamentul acum
Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”
Farul - Oțelul 1-1
Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
Karkaleki
Karkaleki  •  25 Februarie 2024, 17:02

Aha, il mai tii p-asta, ca sa fii tu antrenor. Nu era bine cu Napoli, care stia. Succes la retrogradare! Si tu, ca si nen-tu rotar.

danny_l
danny_l  •  25 Februarie 2024, 00:10

Omul vrea neaparat sa i se confirme ca,a luat deciziile bune,dupa ce etape bune la inceputul campionatului nu avea antrenor,acolo au pierdut puncte multe,au mers pe Conducerea Colectiva,cand sau gandit ca nu mai merge asa,hai sa cautam antrenor,primul,Sumudica,trebuia sa accepte,echpa era alta acum,acest italian nici nu are cine stie ce CV ca antrenor,Napoli e cu doua clase peste ,dar Mititelu nu a vrut sa-l tina,din orgoliu,din prostie,nu stiu,cert e ca ,cu aceasta decizie este teren pregatit pentru FCU sa se duca in Liga 2,am postat un mesaj in care i-am spus lui Mititeu ca greseste ceea ce face,a spus sa-mi vad de treaba,ca-s doar un suporter,unii asa multi bani au ca se joaca la fotbal,sa dai banii familiei tale,milioane,sa nu ai succes,mai bine lasa pe cineva care stie la echipa ,asa ar fi cel mai bine,la afaceri e bun,probabil,dar la fotbal lasa de dorit.

catalinionut
catalinionut  •  24 Februarie 2024, 22:12

Eu am crezut ca se apuca el de Scoala de antrenori!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează