FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Andrei Nicolescu îl „amenință" pe Florin Prunea: „Am înregistrarea și capturile. Abia aștept să le dau!"

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 13:47 / Actualizat marti, 05 martie 2024 14:48

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a ținut să-l contrazică pe Florin Prunea, fostul portar al „câinilor” în legătură cu sponsorul care ar fi insistat pentru numirea lui Zeljko Kopic în funcția de antrenor.

Conducătorul alb-roșilor și fostul mare portar au avut un schimb dur de replici în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Atunci, Florin Prunea a susținut faptul că Zeljko Kopic a fost adus la Dinamo de un sponsor al clubului.

Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
DINAMO
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”

Andrei Nicolescu l-a contrazis și i-a atras atenția asupra unei informații false pe care ar fi furnizat-o înaintea dialogului dintre cei doi. Concret, administratorul special al „câinilor” se referea la faptul că sponsorul lui Dinamo nu a amenințat că nu va mai oferi bani dacă nu va veni Kopic, lucru susținut de Prunea.

Aflat în studio, fostul portar a precizat că nu a susținut niciodată așa ceva. Nicolescu a ținut să-l „înțepe” pe Prunea chiar în această dimineață, la GSP LIVE, și a explicat faptul că are dovezi conform cărora acesta a oferit acea informație.

Andrei Nicolescu: „Abia aștept următoarea emisiune cu Florin Prunea”

„Domnul Prunea a spus că declarația făcută nu e adevărată (n.r. sponsorul lui Dinamo a amenințat că nu mai dă bani dacă nu vine Kopic). Mi-a spus că sunt într-o mare eroare, abia aștept următoarea emisiune în care să-i arăt cele două capturi de ecran cu ce a zis și să-l întreb când a mințit, prima sau a doua oară?

Am și înregistrarea de pe YouTube, am prieteni virtuali care mi-au oferit tăietura din cadrul emisiunii și mi-au trimis momentul de atunci”, a precizat Andrei Nicolescu, la GSP LIVE.

Declarația la care face referire Andrei Nicolescu » Florin Prunea a negat-o

„Așa a ajuns Kopic la Dinamo: a fost cerut de un sponsor, care a zis «Dacă nu vine, noi nu mai dăm bani!». Nicolescu voia un antrenor român. A discutat cu doi-trei antrenori români, Badea, Chirilă, Ciobotariu. Ultimul nu a mai răspuns la telefon”, a dezvăluit Florin Prunea la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Prezent în cadrul emisiunii, Ionel Dănciulescu, alt mare dinamovist, i-a ținut isonul lui Prunea:

Confirm și eu, am vorbit cu sponsorul respectiv și mi-a zis.

Andrei Nicolescu trebuie să înțeleagă că noi ne-am câștigat dreptul de a vorbi despre Dinamo. Nu avem niciun interes, vrem doar ca lucrurile să meargă bine, nu facem jocurile nimănui.

Eu am avut [oferte] de la Vlad Iacob, de la Ovidiu Burcă, am discutat cu ei, aș fi putut reveni dacă voiam. Nu e vorba despre asta. Iubim Dinamo, atât, și am demonstrat-o de-a lungul vremii

- Ionel Dănciulescu

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Dinamo are un potențial de cinci ori mai mare decât Rapid”

Citește și alte știri:

„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”
DINAMO
„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
CFR CLUJ
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dragosnyk
dragosnyk  •  06 Martie 2024, 17:56

La Dinamo ca la olteni, si cand e bine tot nu e bine, m-ai conteaza cine l-a adus.

rocky3
rocky3  •  05 Martie 2024, 18:40
Postat de Vasi86le pe 05 Martie 2024, 14:57

Aici are dreptate Nicolescu, chiar am urmarit si eu acea emisiune in care Prunea zicea ca pe Kopic l-a adus un sponsor.. Cum dracu poate sa minta asa cand stie ca a fost filmata emisiunea?...

Nu pricep ce atâta caz ca un sponsor ar fi impus un antrenor la echipă! Mai ales că se dovedește o alegere bună. Gigi a impus până acuma numai *** și nu se mai agită nimeni!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bacy
bacy  •  05 Martie 2024, 17:26

Două *** prunea și danciulescu, care neavând loc de muls la vreo echipă se *** pe la TV, fără veleități, făcând jocul unor modești moderatori !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează