FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”

Lucas Alves (centru)
Lucas Alves (centru)

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 13:03 / Actualizat marti, 05 martie 2024 14:47

Lucas Alves (31 de ani) a plecat de la Dinamo în această iarnă și s-a transferat în Vietnam, la Nam Dinh. „Câinii” au primit aproximativ 65.000 de euro în schimbul transferului căpitanului. Acum, la o lună după această mutare, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a explicat la GSP LIVE motivele pentru care s-a ajuns la această despărțire.

Concret, fundașul brazilian avea o clauză de reziliere atât de mică pentru că doar în acest context șefii alb-roșiilor l-au putut convinge să semneze în vară. La o lună de la plecarea lui Lucas, Andrei Nicolescu a expus un motiv neștiut pentru care jucătorul a ales să părăsească echipa în plin sezon.

„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”
DINAMO
„Cancerul spiritului dinamovist” » Andrei Nicolescu a făcut praf un susținător al „câinilor”

VIDEO. Dinamo, părăsită de Lucas și din cauza soției: „S-a trezit în aeroport că nu mai poate intra în România”

Administratorul special al lui Dinamo a explicat faptul că Lucas a luat această decizie și din cauza unei greșeli făcute de soția acestuia, care nu a mai putut intra în România din cauza unor probleme legate de viză.

Totuși, Andrei Nicolescu nu are ce să-i reproșeze lui Lucas și este convins că jucătorul ar fi oferit un randament și mai bun în cazul în care echipa se afla mai sus în clasament la acel moment.

„Lucas știa că va pleca înainte de meciul cu FCU Craiova, eram într-o situație asumată din august. Am mizat foarte mult pe dorința lui Lucas de a pleca cu capul sus. Din păcate, ne-a dat planul tactic peste cap în acel meci (n.r. a fost schimbat în repriza a doua din cauza unei accidentări).

L-am descoperit ca jucător. Nu aveam un lider, căutam un jucător de calitate superioară, ceva care să aducă un plus în vestiar, dar mai ales pe teren. Am avut niște așteptări mari pentru că și Gabi Glăvan și Ovidiu Burcă mi l-au prezentat extraordinar.

CV-ul lui arăta a lider, dar a venit într-o perioadă în care echipa o luase în jos, nu știu dacă putea să facă mai mult. Sunt convins că dacă intra în echipă atunci când câștiga, drumul lui ar fi fost altfel. Nu avem ce să-i reproșăm, din punct de vedere sportiv s-a comportat ca un profesionist.

A făcut niște greșeli legate de viza soției, nu a depus ce trebuia, iar ea s-a trezit în aeroport că nu mai poate intra în România. Cred că și asta a contat în decizia lui”, a explicat Nicolescu, la GSP LIVE.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Emisiunea integrală cu Andrei Nicolescu

Citește și alte știri:

TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
CFR CLUJ
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
Dialog spumos după ce au văzut imaginile cu Dan Șucu în Bănie: „Cum traduc? «Sunt foarte mulțumit, mâncăm FCSB-ul!»”
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Dialog spumos după ce au văzut imaginile cu Dan Șucu în Bănie: „Cum traduc? «Sunt foarte mulțumit, mâncăm FCSB-ul!»”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
SorinD
SorinD  •  06 Martie 2024, 12:47

Oricum era foarte slab, sub așteptări

bogat
bogat  •  05 Martie 2024, 16:10

Foarte bine ca a plecat, nou-venitii Velkovski si Ie sunt mult mai buni si asta se vede.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează