FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID

VIDEO CU FAZA Apărarea Rapidului a întârziat la meci! Gol-blitz marcat de FCU Craiova, după o pasă perfectă a lui Baeten

Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP
Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 21:38 / Actualizat vineri, 25 august 2023 22:25

Aurelian Chițu, atacantul de la FCU Craiova, a deschis scorul după 4 minute în meciul cu Rapid, din etapa #7 din SuperLiga.

Craiova a reușit să treacă în avantaj rapid după startul meciului. Borza a pierdut ușor o minge în propria jumătate, recuperată de Sidibe. Acesta i-a trimis imediat lui Baeten, care l-a găsit pe Chițu o pasă lungă excelentă.

Atacantul oltenilor a fost pierdut pe drum de apărarea Rapidului. A plecat în viteză de la centrul terenului, a ajuns primul la balon la 11 metri și l-a învins pe Moldovan cu un șut fără preluare la colțul lung.

VIDEO. Chițu, gol în minutul 4 cu Rapid

Chițu a ajuns astfel la 5 goluri în acest sezon, al treilea în ultimele 3 meciuri. A mai punctat de două ori cu U Cluj (scor 3-4), o dată cu FC Voluntari (3-1) și o dată cu Petrolul (3-4).

Dacă până acum a jucat „vârf” pentru Craiova, Chițu a fost folosit în flancul stâng al atacului cu Rapid, Ibrahim fiind cel mai avansat jucător al echipei lui Adrian Mititelu.

Citește și:

Fază scandaloasă în Oțelul - Voluntari » Gestul violent ignorat de Feșnic și de oficialii din camera VAR
Oțelul - Voluntari
Fază scandaloasă în Oțelul - Voluntari » Gestul violent ignorat de Feșnic și de oficialii din camera VAR
Mihai Stoica, enervat de greșeala de arbitraj din Oțelul - Voluntari: „Cum se poate așa ceva? Nu există fază mai clară!”
Oțelul - Voluntari
Mihai Stoica, enervat de greșeala de arbitraj din Oțelul - Voluntari: „Cum se poate așa ceva? Nu există fază mai clară!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  26 August 2023, 11:51
Postat de wmarianw pe 25 August 2023, 22:24

Creati numai postari impotriva Rapidului de la o vreme nici nu mai imi vine sa ma uit pe GSP, este zi de meci normal cand se joaca un meci are cap de afis pe site dar acum nu exista asa ceva cand vine vorba de Rapid in schimb il avem pe domnul care a facut puscarie cap de afis MM Stoica, inca o data GSP isi arata favorismul fata de FCSB

Nu vreau sa le iau apararea, dar pe alt site de sport (unul care a avut un canal de TV cu acelasi nume), singura stire despre Rapid publicata aseara a fost reactia lui Sucu la primul gol primit de rapidisti! Parerea mea e ca aproape toate redactiile de sport din tara sunt intesate cu gigisti.

VardyParty
VardyParty  •  25 August 2023, 22:27

... and Justice for all...

fratilitau
fratilitau  •  25 August 2023, 22:25

Mititelu cu tine cît timp mai ai răbdare ????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează