FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Ce se întâmplă cu Sepsi? Fotbaliștii caută explicații pentru ultimele rezultate: „Probabil așa stau lucrurile”

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 23:58 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 02:50

Sepsi rămăne în criză și după deplasarea de pe terenul campioanei, covăsnenii fiind învinși de Farul, 1-2. La final, Marius Ștefănescu, autorul golului de senzație din prima repriză, a „radiografiat” înfrângerea suferită la Ovidiu. 

Fotbaliștii lui Ciobotariu nu-și explică regresul înregistrat de Sepsi în ultimele etape. Abătuți, Marius Ștefănescu și Ion Gheorghe au acuzat o lipsă de concentrare în rândul jucătorilor, Sepsi primind gol după doar câteva minute în partida cu Farul.

Apoi, pus față în față cu înfrângerile suferite de echipa sa în fața formațiilor din fruntea Superligii, Ștefănscu a răspuns franc: „Ne-au bătut? Înseamnă că sunt mai valoroși decât noi”.

„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”
FARUL - SEPSI 2-1
„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”

Marius Ștefănescu, deznădăjduit în ciuda golului fantastic: „Ne-au învins? Înseamnă că sunt mai valoroși decât noi”

„Am întâlnit o echipă bună. Este clar că nu suntem într-o perioadă bună. Sincer, nu vreau să vorbesc prea multe la cald. Sperăm să câștigăm meciul următor. Poate am reușit o execuție fantastică, dar eu am vrut să centrez și până la urmă a ieșit un gol frumos. Golul i l-am dedicat soției.

Luăm gol mult prea repede, după două-trei minute. E greu să revii în joc când se întâmplă asta. Am egalat înainte de pauză, apoi am mai încercat, dar atât s-a putut în seara aceasta. 

Nu ne dorim să pierdem în fața acestor formații, dar probabil că echipele care ne-au învins sunt mai valoroase decât noi, așa stau lucrurile. Nu am avut constanță în rezultate, am avut și jucători care ne-au lipsit. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar se vede acest lucru”, a comentat Ștefănescu, la Prima Sport. 

Au fost mai buni decât noi! Am avut o periaodă mai bună pe final de primă repriză, când am și marcat. În rest, nu am reușit să le facem față. 

Sperăm să ieșim din această pasă proastă. Am avut mulți accidentați, dar nu asta e principala problemă. Luăm goluri repede, cred că e o problemă de concentrare. Nu ne explicăm ce s-a întâmplat. Am avut o serie bună, apoi am intrat într-o pasă proastă. Sperăm să ne revenim și să fim aceiași care eram la începutul campionatului.

Știam că Farul joacă bine acasă. Am vorbit să ieșim bine pe teren, dar tocmai acest lucru n-am reușit să-l realizăm.

- Ion Gheorghe, mijlocaș Sepsi

VIDEO Golul sezonului? Reușită de PlayStation a lui Ștefănescu în poarta campioanei

Citește și alte știri de acutalitate: 

VIDEO Regal la malul mării » Farul câștigă un meci spectaculos cu Sepsi și ajunge pe loc de play-off!

VIDEO Golul sezonului? Reușită de PlayStation a lui Ștefănescu în poarta campioanei

Budescu, moment de sinceritate în fața camerelor TV: „Mi-am bătut joc! Mi-am stricat seara”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează