FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAȘOV

VIDEO + FOTO CFR Cluj l-a bătut pe Alexa » Sub ochii reporterilor GSP, „feroviarii” au câștigat și al doilea amical al verii

CFR Cluj dispută în această după-amiază, în cadrul cantonamentului din Poiana Brașov, un test de verificare în compania lui FC Brașov, echipa antrenată de Dan Alexa care și-a depus deja candidatura la promovarea în prima ligă. +20   FOTO
CFR Cluj dispută în această după-amiază, în cadrul cantonamentului din Poiana Brașov, un test de verificare în compania lui FC Brașov, echipa antrenată de Dan Alexa care și-a depus deja candidatura la promovarea în prima ligă.

Articol de , - Publicat marti, 04 iulie 2023 18:50 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 19:15

CFR Cluj dispută în această după-amiază, în cadrul cantonamentului din Poiana Brașov, un test de verificare în compania lui FC Brașov, echipa antrenată de Dan Alexa care și-a depus deja candidatura la promovarea în prima ligă. GSP asistă la meciul început la ora 17:00 și te ține la curent cu toate informațiile. 

CFR Cluj a optat pentru un cantonament intern în această vară, în Poiana Brașov. Primul test a fost o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Dumbrăvița. În al doilea, „feroviarii” au trecut de formația pregătită de Dan Alexa. 

3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal
CFR CLUJ - FC BRAȘOV
3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal

CFR Cluj, victorie în fața lui Dan Alexa

Andrea Mandorlini a folosit un sistem 3-5-2, încercat și de Adrian Mutu în această perioadă de pregătire la Rapid. Prima repriză a fost dominată de noul cuplu letal al clujenilor, Jefte Betancor și Otele. Cei doi au colaborat perfect și au semnat ambele reușite ale prim-divizionarei. 

În partea secundă, la stadion a ajuns și finanțatorul Ioan Varga. N-a văzut mare lucru din partea formației sale. Inclusiv Mandorlini și-a certat elevii pentru evoluția din final. 

+16 FOTO

Scorul final a fost stabilit de Sergiu Buș, atacant revenit la echipă în această vară, un șut cu efect în minutul 90. Reușita a fost sărbătorită cu o horă la care a participat toată echipa. A fost chiar prima atingere din meci a lui Buș. 

Gruparea din Gruia își va încheia cantonamentul la finalul săptămânii viitoare și va începe următorul sezon pe teren propriu, contra lui Poli Iași. 

FINAL. CFR Cluj - FC Brașov 3-1 

  • Au marcat: Jefte Betancor 10 (pen.), Otele 15, Sg. Buș 90 / Lascu 45+1
  • Meciul se dispută pe stadionul „Tineretului” din Brașov, iar intrarea este liberă
  • La Brașov s-a stricat vremea, au fost câteva reprize de ploaie pe parcursul zilei, iar cu cu oră înainte de meci plouă ușor
  • Cristi Manea nu va juca azi, are o lovitură la genunchiul drept

min. 90, GOL CFR Cluj, 3-1: Sergiu Buș marchează cu un șut din careu, cu mult efect.
min. 81: Jefte și Cvek au fost înlocuiți. Au intrat Lucaci și Gondiu. Mandorlini, nemulțumit de prestația din repriza secundă. CFR nu și-a creat nicio ocazie de gol.
min. 70: Schimbări la FC Brașov. Ies Micu, Izata, Lazăr, Blănaru și intră Mutu, Constantin, Iorga, Nemțeanu.
min. 65: Ocazie mare pentru FC Brașov. Lascu a scăpat singur, l-a blocat Sava. Dumbravă a recuperat, Yuri salvând de pe linia porții.
min. 55: Finanțatorul Ioan Varga a ajuns la meci.

min. 50: În absența lui Deac, Cvek este responsabilul cu fazele fixe la CFR Cluj. 
min. 46: La CFR Cluj au intrat Yuri (în locul lui Ajeti), Sava în locul lui Scuffet, iar Țîru l-a înlocuit pe Camora și a trecut fundaș central. Mandorlini l-a trimis pe Burcă în flancul stâng.
A început repriza secundă!

CFR Cluj l-a bătut pe Alexa » Sub ochii reporterilor GSP, „feroviarii” au câștigat și al doilea amical al verii
FOTO: Cătălin Stroia

În timpul pauzei, antrenorul lui CFR Cluj l-a băgat într-o scurtă ședință tactică pe Andrei Burcă.

min. 45+1, GOL FC Brașov, 2-1: Lascu înscrie pentru formația lui Dan Alexa cu un șut plasat, din interiorul careului. Tabela arenei s-a defectat.
min. 40: Mogoș, transferul anunțat astăzi, a făcut doar un antrenament ușor, împreună cu alți 4 jucători, printre care și Petrila, 10 minute înainte de joc și în primele 25 de minute din prima repriză, în spatele unei porți.

min. 30: Otele l-a întors pe Burlacu și a șutat violent. Portarul Micu a intervenit salvator.
min. 28: Aproximativ 300 de spectatori asistă la partida de la Brașov. Printre ei se află și Laszlo Balint.

+16 FOTO

min. 20: Mandorlini este foarte activ la marginea terenului, le strigă elevilor lui să avanseze în presing și în aranjează în teren.
min. 15, GOL CFR Cluj, 2-0: Muhar l-a angajat perfect pe Betancor. Spaniolul a întors în centru, către Otele, care, central, a avansat și a marcat cu un șut plasat.
min. 10: GOL CFR Cluj, 1-0: După un corner bătut de Cvek, Ajeti a fost tras în careu de un adversar. Betancor înscrie din penalty-ul rezultat.
min. 8: Ocazie mare a lui CFR Cluj. Betancor trimite un lob de la 18 metri pe plasa de sus.
A început partida!

CFR Cluj - FC Brașov, echipe de start: 

CFR Cluj: Scuffet - Boben, Ajeti, Burcă - Peteleu, Filip, Muhar, Cvek, Camora - Betancor, Otele 
Antrenor: Andrea Mandorlini

FC Brașov: Micu - Oltean, Fustar, Burlacu, Dumbravă, Izata, Lazăr, Spătaru, Sorsa, Lascu, Blănaru 
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: „Tineretului”, Brașov

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber)

VIDEO Imagini de la antrenamentele CFR-ului înainte de noul sezon

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

Schimbare spectaculoasă de forțe în lupta granzilor: CFR cu low cost, FCSB la business!

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (4)
chepandy777
chepandy777  •  05 Iulie 2023, 12:14
Postat de supersx pe 04 Iulie 2023, 17:56

Ca să fim corecți, CFR CLuj joacă amical cu Fotbal-Curling Club Scotch Corona Brașov, echipa muncicipalității devnită echipa de casă a primarului coliBAN. Echipa asta de fotbal-curling este plină de "nebrașoveni", adică exact ce spunea primarul coliBAN că nu se va întâmpla. FC Brașov se află în Liga a treia, dar zurnaliștilor le este greu să se informeze!

Da frate, ei nu au timp de ceva serios. Sunt in cautari doar de stiri extrasport cu femei goale. Asta nu e ziar de sport ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  05 Iulie 2023, 09:39
Postat de lapusneanul pe 04 Iulie 2023, 20:45

un titlu de articol corect era...mandorlini îl bate pe Alexa...sau..CFR bate pe FC Brașov..

Ai dreptate , CFR nu are nimic cu Alexa ,pe el altcineva îl bate !

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iulie 2023, 20:45

un titlu de articol corect era...mandorlini îl bate pe Alexa...sau..CFR bate pe FC Brașov..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează