FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CHINDIA 2-0

S-a hotărât! Decizia luată de Ioan Ovidiu Sabău, după ce a salvat-o pe U Cluj de la retrogradare

Ioan Ovidiu Sabău va continua la Cluj și din sezonul viitor / foto: Ionuț Tăbultoc
Ioan Ovidiu Sabău va continua la Cluj și din sezonul viitor / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 09:24 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 09:54

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a oferit prima reacție după ce echipa sa și-a asigurat menținerea în Superligă. „Șepile roșii” au învins Chindia, 2-0, și au scăpat matematic și de grijile „barajului”.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a confirmat că va continua la Universitatea și din sezonul următor, după ce în iarnă, când a acceptat să preia o echipă aflată în derivă, spunea că va renunța definitiv la cariera de antrenor în cazul în care clujenii vor retrograda.

Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul! A rămas o singură necunoscută în lupta pentru salvare + Clasamentul ACUM
U Cluj - Chindia 2-0
Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul! A rămas o singură necunoscută în lupta pentru salvare + Clasamentul ACUM

Ioan Ovidiu Sabău, după ce a salvat-o pe „U” de retrogradare: „Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul, renunț la cariera de antrenor”

„Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede. Am o satisfacție că mi-am asumat acest obiectiv greu în momentul în care am preluat echipa și e normal că te simți ușurat când l-ai îndeplinit.

Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos. Jocul, așa cum am anticipat, a fost unul greoi. Au reușit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reușit să ne reorganizăm. 

Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul, renunț la cariera de antrenor. Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros și că am făcut fericiți suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniți”, a spus tehnicianul „șepcilor roșii”, la Prima Sport. 

Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul

Universitatea Cluj a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, și a obținut salvarea matematică de la retrogradare

Sabău și-a îndeplinit obiectivul, acum e pregătit să încaseze și bonusul. Pe 24 mai, „studenții” vor lupta pentru a doua Cupă a României din istorie, după cea din 1965. Adversară, Sepsi Sf. Gheorghe.

Antrenorul revenit în iarnă în antrenorat, după o pauză de 8 ani, vorbea înaintea meciului despre presiunea resimțită de la preluarea lui U Cluj. „Contează să ne îndeplinim obiectivul, iar eu să-mi iau greutatea asta de pe umeri, salvarea de la retrogradare. Fanii vor fi tare nemulțumiți și dacă nu vom câștiga finala Cupei României, cu Sepsi”. 

VIDEO Cum s-a decis Ioan Ovidiu Sabău să revină în antrenorat: „Am refuzat în primă fază! Dacă nu era asta, nu veneam”

Citește și alte știri despre Universitatea Cluj:

Sabău și-a îndeplinit obiectivul, urmează bonusul! A rămas o singură necunoscută în lupta pentru salvare + Clasamentul ACUM

Bilete la finala Cupei României, Sepsi - U Cluj » Prețuri de la 25 la 40 de lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Don_Carlo
Don_Carlo  •  14 Mai 2023, 15:24

Bravo Neluțu ! Eram 100% ca vei salva echipa de la retrogradare. Tu ai multe de oferit jucătorilor tăi: cunoștințe de fotbal, caracter frumos, trecut fără pete. Mult, mult succes în finală!

steffanel
steffanel  •  14 Mai 2023, 15:02

Tot respectul pentru un om deosebit atat pe marginea terenului cat si in afara lui.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Mai 2023, 14:20

Ar trebui sa mergeți sa- i cereți scuze în genunchi ,voi cei care fără sa știți măcar de ce ,tot îl contestați pt. presupuse fapte numai de mintea voastră debitate !? Dar acum stați pitici și parca vad ca îl așteptați după colt ca " Lasii" ! Sabau a fost ,este și va fi un mare " U" - ist ! Respect ! Ceea ce voi falși ( anumiți) "fani " sunteți doar trecători pe acolo niște" pierde vara " cred ca mulți nici nu știți bine de istoria lui " U" !?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează