FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - U CRAIOVA 0-0

Devis Mangia explică jocul slab din meciul cu Viitorul: "Asta a fost marea noastră problemă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 22:41

Devis Mangia, tehnicianul lui U Craiova, a analizat jocul făcut de echipa sa în meciul cu Viitorul, 0-0. 

"Nu am jucat un meci bun din punct de vedere tehnic. E dificil să ai un rezultat bun dacă joci așa. Deci, ne mulțumim cu egalul. Nu ne-am asumat riscuri în timpul meciului. Repet, problema noastră a fost că nu am făcut un joc bun tehnic. 

Dacă n-am câștigat, înseamnă că nu am fi meritat să ne impunem aici. Sunt aici să vorbesc despre meci, nu despre alte lucruri. Nu faptul că nu l-am introdus pe Gustavo e problema, trebuie să mai schimbăm din când în când. Trebuie să înțelegem ce greșeli am făcut. 

Viitorul a jucat bine, a jucat foarte agresiv. Îi felicit, ei încearcă mereu să joace fotbal", a declarat Devis Mangia, la TV Telekom Sport. 

"După prestația pe care am avut-o, suntem mulțumiți. A fost cel mai slab meci de când sunt eu la Craiova. Viitorul a avut o posesie mai bună, noi am încercat să dominăm, dar nu am reușit să avem posesie. Am făcut un meci nu foarte bun. Mergem mai departe și ne gândim la următorul meci. Ne-am obișnuit cu gazonul de la Craiova, poate de asta nu am avut posesia mingii. Trebuie să ne propunem să nu mai facem greșeli, să jucăm mult mai bine, să șutăm mult mai mult la poartă. 

Mi-aș dori să ajung la lot. Dacă voi fi convocat, sper să dau totul pentru echipa națională. Am avut o perioadă foarte bună, pot și mai mult, dar sunt bucuros dacă voi fi convocat la națională" Alexandru Mitriță, U Craiova, la Look TV

Vezi aici cronica partidei Viitorul - U Craiova 0-0

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (8)
knuty
knuty  •  17 Martie 2018, 12:31

declaratie Hagi dupa meci:"A foste bine,ne-am descurcat bine,copiii au jucat bine,daca nu ratau penaltyul meciul se termina 1-0 pentru Craiova!nu...?

cj1960i
cj1960i  •  17 Martie 2018, 10:28
Postat de randoom.__ pe 16 Martie 2018, 23:48

daca cfr *** pierde urmatoarele 2 meciuri termina pe locul 3.

Ce comentariu fix pe subiect ai. Dar, se pare ca la voi, ***, *** *** primeaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  17 Martie 2018, 07:04

Mitrita nu e jucator care sa se impuna la nationala. De altfel, el nu poate evolua intr-un campionat mau puternic. E prea sfrijit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează