FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul jucător al lui Dinamo, încântat de transfer: „Mă uitam la 6-1 cu FC Argeș și mă gândeam: «Wow, aș vrea să joc acolo»”

Hakim Abdallah // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Hakim Abdallah // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 23:02 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 23:26

Atacantul Hakim Abdallah (25 de ani), fotbalist cu dublă cetățenie, franceză și malgașă, s-a înțeles cu Dinamo și este nerăbdător să debuteze în alb-roșu. Înainte ca acest lucru să se întâmple, „câinii” trebuie să ridice interdicția la transferuri pentru a-l putea înregistra pe internaționalul din Madagascar.

Dinamo a anunțat marți primul transfer al verii. Nou-promovata în SuperLigă s-a înțeles cu atacantul Hakim Abdallah, în ultimul an legitimat la Virton, în liga secundă belgiană.

Helmut Duckadam a mers pe stadion la România U21 - Croația U21 și a fost șocat: „L-aș fi schimbat în minutul 15!”
EURO U21
Helmut Duckadam a mers pe stadion la România U21 - Croația U21 și a fost șocat: „L-aș fi schimbat în minutul 15!”

Abdallah susține că a urmărit turul barajului de menținere / promovare în SuperLigă, 6-1 cu FC Argeș, deși la acea vreme nu era în discuții cu Dinamo.

Hakim Abdallah, noul jucător de la Dinamo: „Am urmărit meciul cu FC Argeș înainte să-mi contacteze agentul!”

„Oferta de la Dinamo nu a fost o surpriză pentru mine. Când ești fotbalist îți dorești să joci pentru o asemenea echipă, pentru un club mare ca acesta. Sunt foarte fericit să fiu aici și abia aștept să încep cu echipa.

Sunt foarte fericit că s-a interesat Dinamo despre mine. Prietenii mei mi-au zis: «Trebuie să te duci acolo pentru că Dinamo este din capitala României și o să îți placă orașul»”, a transmis Abdallah, conform sport.ro.

Întrebat dacă a urmărit videoclipuri cu noua sa echipă, internaționalul malgaș a spus:

„Ăsta este unul dintre motivele pentru care am venit aici. Nu trebuie să spui prea multe cuvinte pentru a veni la Dinamo. Am urmărit primul lor meci împotriva lui FC Argeș și este ciudat pentru că am urmărit meciul lor înainte ca Dinamo să îl contacteze pe agentul meu.

Este chiar o poveste ciudată. Am urmărit primul lor meci, când au câștigat cu 6-1 și chiar le spuneam prietenilor mei: «Wow, aș vrea să joc acolo!»”.

Hakim Abdallah a avut cea mai bună perioadă a carierei la Swift Hesperange, în Luxemburg, unde a înscris 23 de goluri în 30 de partide. Sezonul trecut, Abdallah a jucat 31 de meciuri pentru Virton, în campionat și Cupa Belgiei, în care a marcat 5 goluri.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Abia retras din fotbal, Sorin Cârțu iese la atac: „Asta fac jucătorii Craiovei!”

Și-a anunțat plecarea de la Farul: „Mulțumesc Constanța, o să fiu mereu alături de voi! Mi-am îndeplinit visul”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  29 Iunie 2023, 15:04

Asta era incantat de echipa care juca pt salvarea de la retrogradare. Acolo isi dorea sa joace, nu intr-o finala. Sa nu va mirati de ce poate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează