FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Dinamo vrea să-și răscumpere „casa” de la Ionuț Negoiță » De la ce sumă se pleacă

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 10:11 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 14:02

Conducerea lui Dinamo a demarat discuțiile cu fostul patron, Ionuț Negoiță, pentru a putea achiziționa și partea renovată a cantonamentului de la Săftica

Dinamo vrea să cumpere partea de la Săftica a lui Ionuț Negoiță! Anunțul a fost făcut de către Andrei Nicolescu, acționarul majoritar, în cadrul interviului acordat Gazetei Sporturilor la Zrece

Zece idei de la Ovidiu Burcă după înfrângerea în fața lui Lucescu: „Trebuie să învățăm să fim mai obraznici, băieții buni nu ajung nicăieri!”
Dinamo - Dinamo Kiev 1-4
Zece idei de la Ovidiu Burcă după înfrângerea în fața lui Lucescu: „Trebuie să învățăm să fim mai obraznici, băieții buni nu ajung nicăieri!”

Care ar fi prețul pentru care ar putea Dinamo prelua a doua bucată de la Săftica

Oficialii „câinilor” au demarat discuțiile cu fostul patron pentru a răscumpăra bucata renovată de Negoiță din fosta bază a SRI.

Pornind de la ideea că în curând Dinamo va semna cu un sponsor principal pentru proximul sezon, cu o companie de betting, chiar la întoarcerea în țară, pe lângă Stanleybet, mai existând discuții cu Betano, conform Prosport, Nicolescu a evidențiat faptul că mai sunt discuții avansate pentru aducerea unor parteneri de imagine secundari.

„Sunt discuții. Și dacă poate la începutul campionatului nu vom ajunge să semnăm actele, cât de curând vom avea și alți parteneri”, a comentat Nicolescu.

Oficialul bucureștenilor a fost chestionat și dacă a avut vreo întrevedere sau convorbire cu Ionuț Negoiță, care și-a manifestat, verbal, interesul de a deveni sponsor la Dinamo în viitorul apropiat.

„Eu n-am discutat tema asta. Am vrut să normalizez relația vizavi de chiria bazei de la Săftica, să avem o discuție despre posibilitatea ca acea bază să se întoarcă la club, mi s-a părut că a abordat corect problema. Pe partea cu sponsorizarea n-am discutat, dar este o idee.

Vom vedea care este calea pentru a rezolva asta (n.red vizavi de faptul că Negoiță este în proces cu o speță legată de baza de la Săftica). Am plecat de la suma pentru care s-a făcut tranzacția respectivă. Undeva la un milion de euro? Probabil, un pic mai puțin, dar este o chestiune de negociere”, a mai comentat Andrei Nicolescu.

1.000de euro este chiria lunară pe care Negoiță o percepe pentru închirirea părții sale de la Săftica, fostul patron transmițând că acesta a fost un preț preferențial, pentru Dinamo

Anul trecut, când un om de afaceri din zona Săftica, Diya William Shoucair, s-a arătat interesat să preia bucata de la Săftica, astfel încât se alarmase Dorin Șerdean căutând să-i vândă lui acțiunile, Ionuț Negoiță ar fi dorit să vândă partea de acolo cu aproximativ 850.000 de euro.

VIDEO Andrei Nicolescu: „În acest sezon, obiectivul este poziționarea pe locurile 8-10, chiar dacă noi intern, vorbim altceva”

Citește și alte știri despre Dinamo:

CORESPONDENȚĂ DIN AUSTRIA Il Luce, concluzii după victoria cu Dinamo: „Investiți! Prea mult respect pentru adversari” + discuții cu unul dintre acționari

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA Gregório, atacantul lusitan al roș-albilor, a învățat deja primele cuvinte în limba română: „Câine până la moarte și dincolo de ea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  06 Iulie 2023, 22:47

Cu cat e suma mai mica, cu atat mai bine!

Hcm27
Hcm27  •  06 Iulie 2023, 18:25

Intreaba-l pe Vasile Ianul, poate îți răspunde el, dacă o știi, săracul!

Hcm27
Hcm27  •  06 Iulie 2023, 18:12
Postat de abavati pe 06 Iulie 2023, 15:31

Si ce are una cu alta? Oricum dacă răscumpără porțiunea din bază nu pot plăti din banii clubului, fiindcă de acolo banii merg la datoriile de la masa credală si cheltuielile curente. Voi sa aveți de grijă, să nu-l roage Gigi pe ministru să cumpere ***

Sa cumpere pe Dinamo?Ar fi culmea!Ca de aceea te-a banat GSP, cred.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează