FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO

video Fotbaliștii Farului, despre „tăpșanul” de la „Arcul de Triumf”: „Nu cred că o să mă uit”

Tudor Băluță și Adrian Mazilu au prefațat confruntarea cu Dinamo. Foto: Captură
Tudor Băluță și Adrian Mazilu au prefațat confruntarea cu Dinamo. Foto: Captură

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 16:58 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 16:58

Tudor Băluță (24 de ani) și Adrian Mazilu (18), elevii lui Gheorghe Hagi, au prefațat confruntarea dintre Dinamo și Farul, de vineri seară de la stadionul „Arcul de Triumf”, acolo unde tocmai s-a schimbat gazonul.

  • Dinamo - Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Farul vine la București să ia 3 puncte în meciul cu Dinamo! Acesta este anunțul, public, al constănțenilor, tonul l-a dat Gică Hagi, iar jucătorii săi au urmat indicațiile antrenorului. Discursul jucătorilor campioanei este identic, la unison.

Înaintea meciului de vineri seară, cu Dinamo, de la ora 21:00, de la „Arcul de Triumf”, fotbaliștii Farului au ocolit subiectul arbitrajului din partida cu FCSB (0-1) și au vorbit doar despre partida cu „câinii”. Același discurs, aproximativ aceleași cuvinte, la conferința de presă, și din partea lui Adrian Mazilu, și din cea a lui Tudor Băluță.

Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”
FCU Craiova
Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

VIDEO. Andrei Mazilu nu vede Farul favorită în fața codașei Dinamo: „Jucăm la ei acasă, vedem ce va fi”

Atacantul Adrian Mazilu, 18 ani, cedat deja la Brighton pentru 3 milioane de euro, dar împrumutat la campioana României, nu-și face griji vizavi de „tăpșanul” de la „Arcul de Triumf”, un adversar periculos pentru orice sportiv.

„Mergem acolo să câștigăm meciul. Nu suntem într-o formă foarte bună, dar mergem la București să câștigăm partida, să ne recăpătăm încrederea. Nu suntem favoriți, nu cred acest lucru, jucăm la ei acasă și vedem ce va fi. Și ei (n.red Dinamo) joacă pe același teren, nu trebuie să ne tragă în jos aceste discuții, și ei joacă la fel”, a comentat Mazilu.

Vizavi de eroarea de la meciul cu FCSB (0-1), atacantul a mers pe același ton cu antrenorul său: „Fotbalul e doar o zi, trebuie să mergem la antrenament, apoi la meci, să ne recăpătăm încrederea și să jucăm ca până acum”.

Tudor Băluță, pe același ton: „Trebuie să ne adaptăm”

Tudor Băluță a continuat ceea ce a afirmat coechipierul său. Mijlocașul de 24 de ani nici măcar nu a dorit să vadă fotografiile publicate de Gazeta Sporturilor cu imaginile înfiorătoarea de la „Arcul de Triumf”, cu un teren ce sigur va da mari bătăi de cap jucătorilor.

Sigur vom avea meci dificil, împotriva unui adversar bun, un duel pe care vrem să-l câștigăm. Suntem focusați pe acest meci, în primul rând să facem un joc cât mai bun, ceea ce pregătim zi de zi la antrenamente.

Nu am văzut imagini, nu cred că o să mă uit, trebuie să ne adaptăm situației, terenului. Ca fotbalist, nu știi ce să întâmplă cu vremea, cu terenul. Important e să facem un joc bun și să luăm 3 puncte”, a reacționat internaționalul român.

VIDEO. Gică Hagi a prefațat partida cu Dinamo

Citește și alte știri:

Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

Ovidiu Burcă, reverență în fața lui Gheorghe Hagi: „Cel mai bun antrenor din România din ultimii ani”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
gicab
gicab  •  21 Septembrie 2023, 17:52

Ați uitat ma când jucati pe mocheta de la Chiajna

Vezi toate comentariile (1)
Comentează