FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // Cornel Dinu, nemilos cu echipa lui Gigi Becali: „Adevărata Steaua n-ar fi pățit așa ceva. E dramatic!”

FCSB - Botoșani 0-2 // foto: Raed Krishan
FCSB - Botoșani 0-2 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 22:06

Cornel Dinu (70 de ani), fostul mare fotbalist al celor de la Dinamo, n-a avut milă de jucătorii de la FCSB pentru prestația rușinoasă din meciul cu FC Botoșani, pierdut cu 0-2 (Andronic '18, Ongenda '41). 

„A fost o primă repriză cutremurătoare. O repriză fantastică pentru FC Botoșani, dar penibilă pentru FCSB. Adevărata Steaua era o echipă care n-ajungea într-o astfel de situație, cum a fost în prima repriză, când roș-albaștrii n-au ajuns deloc în preajma porții. FCSB a scăpat ușor în prima repriză, putea fi 0-4. 

La FCSB își fac mendrele de atât timp cei care conduc. Timpurile de altădată cu Olăroiu, Reghecampf sau Neubert s-au dus, iar lucrurile sunt dramatice”, a spus „Procuroru'” la TV Telekom Sport.  

„Putea fi 4 sau 5 la 0, cei de la FC Botoșani au dominat la toate capitolele”
Basarab Panduru 

FCSB a suferit prima înfrângere din acest sezon. Roș-albaștrii sunt pe locul 8, cu 4 puncte, la cinci lungimi de liderul Viitorul. 

Vezi aici cronica meciului FCSB - FC Botoșani 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (17)
fara_pista
fara_pista  •  30 Iulie 2019, 10:13
Postat de loko1 pe 30 Iulie 2019, 08:40

Așa dorește Jiji,vrea să facă derby de România în play-out ! Ar fi grozav un derby,pentru evitarea retrogradării între Dinamo și Fcsb !

Ai grijă, că FC D 1948 SA nu-i departe de liga a 2-a. Și acolo dă peste FC R, ăia care cică se trag din loko 1923. Să vezi acolo derby. Și pe teren și-n tribune, că o să fie plin de civilizați care au afacerile lor...

fara_pista
fara_pista  •  30 Iulie 2019, 10:11
Postat de jaruan pe 30 Iulie 2019, 05:41

Cap ai, minte nu-ti mai trebuie...

Uite colea cap și minte la Procuroru`: „O nenorocire. Nişte destrăbălări. Nişte zdrenţe pe ei. O ruşine pentru rasa umană.” Dacă ai fi scris tu asta ajungeai... stelist. Că te umpleau de steluțe cerberii commenturilor...

114008756435133
Todinca Mihai  •  30 Iulie 2019, 09:53

Suntem doar la începutul competițiilor suntem obosiți a lotul extrem de șubtire avem accidentați avem antrenor de doi bani și toate astea din cauza preaînțeleptului atoatestiutorului patron antrenor manager preparator etc etc etc zgircitul care nu vrea sa bage bani mai sa cistige din fotbal giubilica și căruia îi convine veșnicul loc doi.Datorita lui și în anul asta noi va de obicei locul doi după Cluj ori după alții locul trei patru dar el vinde jucători ce-i pasă

Vezi toate comentariile (17)
Comentează