FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA

Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”

Adrian Mititelu (în stânga) și Gigi Becali
Adrian Mititelu (în stânga) și Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 12:46 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 13:37

Gigi Becali, patronul de la FCSB, anunță că FCU Craiova nu are șanse să-i bată pe roș-albaștri, cu 3 zile înaintea partidei de pe Arena Națională.

  • FCSB - FCU Craiova are loc pe 12 noiembire, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Becali a început deja războiul declarațiilor înainte de meciul cu FCU Craiova. Îl provoacă pe Adrian Mititelu și spune că oltenii nu au șanse la victorie. 

A făcut analiza echipei din Bănie și a numit principala armă a lui Giovanni Costantino, antrenorul lui FCU Craiova.

Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani. Va avea puteri depline » Decizie total surprinzătoare luată de Gigi Becali
MĂSURĂ
Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani. Va avea puteri depline » Decizie total surprinzătoare luată de Gigi Becali

De la promovarea celor de la FCU Craiova, în 2021, s-au jucat 5 meciuri directe între cele două echipe. FCSB are 3 victorii, iar alte două meciuri s-au terminat la egalitate. Cu Mititelu patron, echipa alb-albastră nu a câștigat niciodată cu echipa lui Becali, nici înainte de dezafilierea clubului FC Universitatea Craiova.

Gigi Becali: „Mititelu nu o să mă bată nici acum”

„Eu cu Mititelu suntem ultimii mohicani din generația aia a noastră de acum vreo 16-17 ani, iar atunci eram vreo 5-6 patroni cu echipe bune de tot. Dar chiar și așa, Mititelu tot nu m-a bătut niciodată, nici când îl avea în mare formă pe Florin Costea, iar eu știu cât vrea el să câștige în fața mea. Și nu o să mă bată nici acum.

Știți de ce? Nu o să îi lăsăm să își facă jocul. Nu o să îi lăsăm să își facă ei jocul lor de posesie. Ei îl au la mijloc peAchimăla, care chiar dacă e mai lent, desenează bine pe teren cu pasele lui. Achim le leagă jocul. 

Le-am văzut meciul lor direct. Mă refer la meciul Craiovelor, iar Craiova lui Mititelu a fost mai bună față de Craiova lui Rotaru, dar știți de ce? A avut posesie mai bună. 

Ăia ai lui Rotaru alergau după minge, dar mingea era mai mult pe cei de la FCU. De aia au și avut mai multe ocazii de gol. Dar cu noi nu o să le meargă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Gigi Becali: „Nu am nevoie de un atacant precum Chițu”

„Ce părere am de Chițu? E mai bun și mai în formă ca în perioada în care era la Hagi, dar să știți că eu nu am nevoie la FCSB de un tip de atacant gen Chițu. Mie îmi trebuie unul mai bun decât Compagno. Mie îmi trebuie un tanc, să sparg apărările și să aibă peste 1.90 m. Voi știți că eu vreau jucători de peste 1.90 m în centrul apărării și acolo, sus, pe postul de pivot. 

Apropo de apărare, se vede la FCU că nu îl mai are pe Duarte. Au luat multe goluri, nu? Trebuie să câștigăm neapărat acest meci. Nu e loc de niciun pas greșit după ce am pierdut cu Rapidul”, a mai declarat Gigi Becali.

Clasamentul din SuperLiga la finalul turului

VIDEO. Gigi Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Tavi Popescu: „Ești cel mai bun la 18 ani și cel mai slab la 20?”

Citește și alte știri despre FCSB: 

„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”
PRIETENII LUI OVIDIU
„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”
Reproșul lui MM Stoica pentru Rotariu: „Putea să spună asta când a venit”
FCSB
Reproșul lui MM Stoica pentru Rotariu: „Putea să spună asta când a venit”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (41)
bensson
bensson  •  11 Noiembrie 2023, 12:21
Postat de george.br pe 09 Noiembrie 2023, 20:57

Bogatanule, vezi sa nu uiti sa-ti iei diplomele alea de pe pereti cand ai sa-ti varuiesti de sarbatori!:))))

:))))

bensson
bensson  •  10 Noiembrie 2023, 20:21
Postat de george.br pe 09 Noiembrie 2023, 21:00

:))))Asta-i clovnul-clovnilor din gramada de milooqi.

*** prin Craiova care a dispărut de câțiva ani din peisaj! Stai relaxat, e în vizorul multora prin oraș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  09 Noiembrie 2023, 21:28

Scubita te-ai rebranduit dupa ce ai fost deconspirat din nou dar deh din postacit traiesti asa ca apare cate un nou clonat cand dispari dar nu dureaza mult timp pana te dai de gol :)) pupa-l pe Atanas ca si-a îndeplinit visul de a juca la Stiinta tricane :))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close