FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Ce faci acum, mă încerci pe mine?!” » Întrebarea despre Gigi Becali a provocat totul

Cristian Geambașu, în stânga, și Ilie Dumitrescu
Cristian Geambașu, în stânga, și Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 21:13 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 21:13

Cristian Geambașu, editorialist al Gazetei Sporturilor, l-a întrebat pe Ilie Dumitrescu dacă îl sfătuiește vreodată pe Gigi Becali cu privire la fotbaliștii care ar trebui să joace la FCSB. „Niciodată, nu voi face asta niciodată!”, a replicat componentul Generației de Aur, căruia nu a părut să-i pice bine întrebarea.

Implicarea lui Gigi Becali în toate deciziile importante de la FCSB, de la echipe de start la schimbări în timpul meciurilor, este deja de notorietate.

Latifundiarul nu se mai ascunde și a anunțat deja primul „11” pentru derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie.

Mult mai grav decât au anticipat medicii » Sergiu Hanca a primit o veste groaznică după accidentarea din meciul cu FCSB
petrolul
Mult mai grav decât au anticipat medicii » Sergiu Hanca a primit o veste groaznică după accidentarea din meciul cu FCSB

„Cu siguranță, îi vin de undeva ideile lui Gigi Becali”

În acest context, jurnalistul Cristian Geambașu a lansat o întrebare: există persoane care îl sfătuiesc pe Gigi Becali cum să jongleze cu jucătorii și cu posturile acestora?

Editorialistul GSP i s-a adresat lui Ilie Dumitrescu: „Ce mă întreb este de unde îi vin lui Gigi Becali ideile astea. Este clar că este și sfătuit de undeva. De undeva îi vin ideile, nu cred că sunt doar ale lui. De exemplu, pe tine te întreabă vreodată?”.

Ilie Dumitrescu: „Tu acum ce faci, mă încerci pe mine?”

Dumitrescu, antrenor la FCSB pentru scurtă vreme în 2010, a răspuns:

„Niciodată! Niciodată! Tu acum ce faci, mă încerci pe mine? Niciodată nu vorbesc cu Gigi Becali despre așa ceva. Niciodată nu am să spun ceva, pentru că am fost antrenor și știu ce înseamnă ca patronul să primească sfaturi de la alte persoane. Am fost antrenor la el, știam cine îl suna și ce sfaturi îi dădea. Așa că nu voi face asta niciodată”.

Ilie Dumitrescu: „Să vă spun ce face Gigi”

„E clar că sunt lucruri de la un antrenor de specialitate”, a continuat Geambașu, iar Dumitrescu a venit cu o explicație:

„Hai să vă spun ce face Gigi. Vede un meci al lui City, de exemplu, și spune: «Gata, vreau să joc 4-3-3 ca nu știu care, să îi bagi pe ăsta și ăsta».

Da? Și atunci cumva găsesc și ei (n.r. - Pintilii & Charalambous) o formulă ca să îi facă pe plac. Dacă l-a băgat pe Tavi 9 fals... gândește-te că l-a băgat pe Tavi 9 fals și i-a și reușit o dată!”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Nistor-show la Botoșani » Golazo și assisturi superbe, e cel mai bun din SuperLigă!

Alexa e gata să demisioneze după umilința trăită astăzi: „Doar să-mi dea de înțeles și plec!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (15)
robert720
robert720  •  01 Noiembrie 2023, 16:13
Postat de thiamarcos pe 31 Octombrie 2023, 05:33

E partial adevarat ceea ce spui, referitor la cat pricepe Becali din fotbal. Adevarul este ca el, chiar si daca ar fi mai inteligent, n-ar putea intelege mai mult fiindca elimina din proces o parte esentiala: ca sa fii un bun antrenor si ca sa scoti cel mai bun randament si sa faci cea mai buna formula de echipa trebuie fii printre jucatori la antrenamente. Altfel nu poti sa le simti starea de spirit, nu poti sa vezi cat de implicati sunt, care le sunt punctele forte sau punctele slabe, care sunt legaturile particulare dintre ei, forma de moment sau disponibilitatea si starea psihica de moment. Fara sa stii si sa simti lucruri de genul aceasta, nu poti face o echipa sudata si eficienta, oricat te-ai uita la tv la meciuri. D-aia antrenorul ar trebui sa fie suveran in orice tine de echipa.

Absolut. Deci... pfff, eu am mai spus-o: a stapani o meserie atat de complicata, cu 22 de piese in miscare, fara sa fi jucat vreodata fotbal, fara sa fi antrenat, e ca si cum incerca sa construiesti un pod desi habar n-ai matematica, nu esti inginer de drumuri si poduri, nu stii nimic...

VanBasten1989
VanBasten1989  •  01 Noiembrie 2023, 15:21
Postat de troll_csA_de_LaCluj pe 31 Octombrie 2023, 09:31

ilie dumitrescu e unul din cei cu care GiGi vorbește în privat foarte mult și cu care se sfătuiește legat de echipă.Lui ilie îi e rușine să recunoască dar el are influență asupra lui becali mai mare decât elias,pintili și mihai stoica la un loc.Becali nu s-ar fi ajuns să se creadă mare antrenor dacă dragomir,ioan andone,ilie dumitrescu,florin tănase nu l-ar fi încurajat cu sfaturi.Ce poate fii mai plăcut decât să dai sfaturi unui păcală ca becali.GiGi simte nevoia să fie băgat în seamă și să se simtă validat că s-ar pricepe la jocul de fotbal.GiGi a fost și o să fie prostul clasei.

Respect!

88gore88
88gore88  •  01 Noiembrie 2023, 10:31
Postat de gicab pe 31 Octombrie 2023, 07:56

Nu cumva sa fie buggy bar și asta e la poarta

Exact asta este...este cu circuit închis...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează