FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

exclusiv // update Mult mai grav decât au anticipat medicii » Sergiu Hanca a primit o veste groaznică după accidentarea din meciul cu FCSB

Cât stă Sergiu Hanca după accidentarea din meciul cu FCSB
Cât stă Sergiu Hanca după accidentarea din meciul cu FCSB

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 20:54 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 21:35

Sergiu Hanca a făcut azi un RMN, analiză în urma căruia a aflat exact cât de mult i-a fost afectată glezna pe care i-a lovit-o Dawa în Petrolul - FCSB 2-2.

UPDATE MARȚI, 20:50 / Hanca, 4 luni departe de fotbal!

Rezultatul RMN-ului efectuat astăzi de Sergiu Hanca a venit și este mai dur decât anticipau medicii. Fotbalistul Petrolului trebuie să se opereze. Va sta pe bară aproximativ 4 luni. Va rata perioada de pregătire din iarnă, dar și o bună parte a sezonului regular. Dacă recuperarea va decurge normal, Hanca ar urma să revină pe gazon în luna martie 2024.

Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria
Corvinul - Sepsi 1-0
Continuă sezonul miraculos al Corvinului: „Am mai scris o filă frumoasă din această poveste!” + imagini speciale cu bucuria

Hanca, accidentat cu FCSB

Accidentarea pe care a suferit-o Hanca în meciul cu FCSB nu doar s-a văzut urât, chiar a fost una foarte serioasă! Mijlocașul încă nu a făcut o analiză RMN care să ilustreze natura exactă a lezării gleznei, el va fi testat marți. Estimarea este însă că Sergiu va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată, până la o lună.

Mijlocașul Petrolului a avut nevoie de analgezice în zilele acestea trecute de la partida Petrolul-FCSB, una încheiată la egalitate, 2-2. Foști arbitri și foști fotbaliști au comentat despre faza aceea și au considerat că fundașul camerunez ar fi trebuit să fie eliminat pentru atacul violent pe care l-a avut asupra internaționalului român.

Becali a recunoscut și el, imediat după joc, că l-a înlocuit pe Dawa încă din minutul 36 deoarece faultul pe care-l comisese asupra lui Hanca fusese unul de eliminare: "Arbitrului i-ar fi transmis careva în pauză că greșise, că trebuia să-l elimine pe Dawa. Iar el ar fi încercat în repriza a doua să-și repare eroarea eliminându-l la prima ocazie pe care ar fi avut-o". Africanul a primit doar cartonașul galben după ce l-a lovit pe Sergiu.

Hanca a fost unul dintre oamenii de bază ai revelației Petrolul, o formație aflată în zona de play-off. El a evoluat în 13 partide din acest sezon al Ligii 1, a redevenit la Ploiești unul dintre oamenii importanți ai campionatului, după o perioadă în care s-a aflat sub contract cu Universitatea Craiova, acolo unde a ajuns să fie în conflict cu antrenorul Rădoi și apoi cu întreg clubul.

VIDEO Sergiu Hanca, în cârje după meciul de la Ploiești

Răsturnare de situație la FCSB! Gigi Becali: „Nu-l mai scot din echipă”
FCSB
Răsturnare de situație la FCSB! Gigi Becali: „Nu-l mai scot din echipă”
Reacția lui MM Stoica după decizia luată în cazul lui Dawa: „Văd că sunteți mirați încontinuu”
FCSB
Reacția lui MM Stoica după decizia luată în cazul lui Dawa: „Văd că sunteți mirați încontinuu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  01 Noiembrie 2023, 10:25

Meme nu mai comentează?

SorinLS
SorinLS  •  31 Octombrie 2023, 22:34
Postat de Catalynn_11 pe 31 Octombrie 2023, 22:06

Am spus chiar din timpul meciului ca intrarea lui Dawa a fost mult mai dură decât a lui Țicu iar petrolistul a luat 14 etape suspendate. Chiar dacă nu s-a ales cu secționare, accidentarea lui Hanca a aproape la fel de gravă ca a lui Iancu. Sunteți de acord ca în aceste condiții, chiar dacă arbitrul nu l-a eliminat, și Dawa sa primească o suspendare similară!? Credeți ca o va primi!?

Nu a fost mai dura. Ambele au fost oarecum similare, diferenta fiind ca Dawa a lovit mingea.. A fost evidenta lipsa intentiei (sa ne amintim de piciorul lui Ardeleanu, rupt de Lacatus?). In campionatele Angliei sau Germaniei, mai "fizice", astfel de intrari sint ceva obisnuit. Suspendarea de 14 etape e mult exagerata.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  31 Octombrie 2023, 22:32

Tot 4 luni ar trebui sa stea pe tusa si rudimentarul ala de Dawa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează