FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, pus în gardă: „De asta ai nevoie pentru a câștiga titlul!” » Șansele FCSB, analizate în direct: „Începe să devină o astfel de echipă”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +43   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 10:09 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 11:22

În direct la GSP Live, tehnicianul Ionuț Chirilă a vorbit despre situația la zi de la FCSB, club aflat în căutarea primului titlu după o pauză de opt ani. Fostul antrenor de la Concordia sau Poli Iași l-a pus în gardă pe Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor. 

Chirilă a remarcat jocul solid prestat de FCSB în derby-ul din „Gruia” cu CFR Cluj, câștigat cu 1-0, dar consideră că formația patronată de Gigi Becali are nevoie de continuitate pe termen lung pentru a deveni o candidată certă la titlu. „De acest lucru ai nevoie pentru a câștiga titlul în România”, crede antrenorul în vârstă de 57 de ani. 

Miza colosală de la vârful Ligii 1: cine nu ia titlul e VICTIMĂ! Ce arată exemplele ultimilor ani
LUPTĂ
Miza colosală de la vârful Ligii 1: cine nu ia titlul e VICTIMĂ! Ce arată exemplele ultimilor ani

De ce are nevoie FCSB pentru titlu? Ionuț Chirilă a răspuns în direct: „Trebuie continuitate!”

„Meritul FCSB-ului în partida cu CFR Cluj a fost că, împotriva unei echipe puternice, care câștigă titlul de cinci ani, a reușit să construiască atacuri poziționale pe cunoașterea unghiurilor de joc, să deseneze frumos, culminând cu faza golului, care cu siguranță e o fază lucrată. Vorbesc despre acel topspin al lui Edjouma, care a demonstrat că FCSB începe să devină o echipă care are forță colectivă. 

Deocamdată, ei au trecut de la rece la cald și invers. Au pierdut cu Farul, au învins-o pe CFR Cluj, dar trebuie să aibă puțină continuitate. Ca să aduci un titlu în România, trebuie să ai continuitate. Să o vedem în partidele următoare, cu echipe care par outsidere în fața FCSB-ului. Vom vedea atunci cum stau lucrurile.

Cert este că, din punct de vededere al investițiilor, FCSB are niște fotbaliști care pot decide jocul în orice moment. Gigi Becali a spus: «Dacă jucăm ca la Cluj, vom fi campioni!». El a spus doar jumătate de adevăr aici. Eu îi spun lui Gigi Becali așa: «Dacă joci ca la Cluj, poți fi campion, cu condiția ca și CFR Cluj să joace mai departe la fel de prost cum a jucat cu tine!»”, a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live. 

După părerea mea, dacă-și păstrează acest bloc funcțional, Farul câștigă cu siguranță titlul la anul! Și este posibil să-l câștige și anul acesta. 

Sunt diferențe sensibile între cele trei echipe (n.r,. - Farul, CFR, FCSB), cu specificația că, din punct de vedere al jocului, Farul și FCSB urcă bine. Iar asta va crea probleme mari CFR-ului, în condițiile în care CFR nu se va reinventa ca joc. Dar eu nu cred că CFR va juca la fel de slab în următoarele partide.

- Ionuț Chirilă

1,60e cota oferită de casele de pariuri ca CFR să câștige titlul și în acest sezon. Urmăritoarele clujenilor la acest capitol sunt Farul (4,00), FCSB (10,00), Rapid (11,00) și CSU Craiova (25,00)

Gigi Becali e în culmea fericirii: „Nici Barcelona nu joacă așa!”

Efortul pe care l-a depus FCSB contra Clujului l-a încântat pe Becali, care e convins că echipa lui e favorită la câștigarea campionatului: 

„Dacă mai jucăm așa trebuie să ne lăsați să ne pregătim pentru Liga Campionilor! În prima repriză a fost o vijelie cum eu n-am mai văzut, nu a avut nicio șansă CFR! Dacă jucăm așa nu are șanse nimeni cu noi! Nici nu au fost schimbări pe parcursul meciului, că nu aveai ce să schimbi, juca prea bine echipa!”.

VIDEO Golul marcat de Malcom Edjouma în CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Miza colosală de la vârful Ligii 1: cine nu ia titlul e VICTIMĂ! Ce arată exemplele ultimilor ani

Mihai Stoica și Basarab Panduru, hohote de râs în direct » Poveste savuroasă cu Marius Șumudică: „Fraierul doarme, eu o iau”

Citește și:

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Superliga
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon
Campionate
După Barcelona și Bayern, și Juventus și-a ales noul antrenor » Acord cu tehnicianul care a făcut „minuni” în acest sezon

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (8)
valentindragobete
valentindragobete  •  11 Februarie 2023, 23:46
Postat de magic4ever pe 10 Februarie 2023, 11:52

Nu va luati dupa meciul de la Cluj pentru ca nu asta este adevaratul CFR...cei de la FCSB au castigat doar pentru ca era terenul inghetat si jucatorii masivi de la CFR abia isi tineau echilibrul pe acest teren...pe un teren ok CFR castiga cu FCSB.Unde era mareata FCSB cu Farul cand au luat bataie si au fost dominati la absolut toate capitolele de echipa lui Hagi?!

Stai liniștit, ne luăm după ăla de la Craiova cu teren neînghețat !

gioni49
gioni49  •  10 Februarie 2023, 12:33

meciul cu CFR a fost o gluma a fost un circ regizat

adriann_
adriann_  •  10 Februarie 2023, 12:11

IL VREI PE IONUT CHIRILA LA FCSB? :)) Eu zic ca becali nu-si da seama cati bani ar putea face daca ar vinde bilete la sedintele tactice ale lui Chirila. In sfarsit ar avea Romania stand-up comedy, ca astia gen Micutzu care se screm cu disperare n-ar fi buni nici sa-i monteze tabla lui Chirila :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează