FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali visează, Dinamo Zagreb chiar încasează! Oferta care arată diferența dintre cele două lumi

Cea mai bună ofertă pentru Dennis Man și pentru Florinel Coman a fost de la ȚSKA Moscova, 12 milioane de euro ambii.
Cea mai bună ofertă pentru Dennis Man și pentru Florinel Coman a fost de la ȚSKA Moscova, 12 milioane de euro ambii.

Articol de , - Publicat luni, 07 septembrie 2020 08:31 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 09:48

Cea mai bună ofertă pentru Dennis Man și pentru Florinel Coman a fost de la ȚSKA Moscova, 12 milioane de euro ambii. Dinamo Zagreb, formația care a eliminat CFR-ul din Champions League, tocmai a primit o propunere de 10 milioane de euro pentru Gvardiol, un fundaș de 18 ani care nici n-a prea jucat în prima echipă.

Becali vrea 15 milioane de euro în schimbul lui Man și măcar 10 milioane de euro pentru Coman, doar că nimeni nu oferă sumele acestea și nici măcar nu se apropie de cerere.

Rezerva lor e mai scumpă decât sunt vedetele noastre

Tot în Est, Dinamo Zagreb se descurcă mai bine. Cu mult mai bine! Campioana Croației a eliminat-o pe CFR din turul al doilea preliminar al Champions League, a fost 2-2 la Cluj și oaspeții au obținut calificarea în urma loviturilor de departajare. Dinamo l-a folosit în acea partidă, din minutul 54, pe Josko Gvardiol, un fundaș central de numai 18 ani. Apărătorul avea să și transforme un penalty.

Croații au primit acum o propunere de la Lille pentru Gvardiol: 10 milioane de euro! Zagrebul încă nu a acceptat oferta, încă mai negociază, speră să obțină chiar mai mulți bani.

Suma este cu mult mai mare decât sunt propunerile pentru Man și pentru Coman, arată exagerat, de-a dreptul, fiind vorba despre un fotbalist care nici măcar nu este titular la Dinamo. Gvardiol a fost trimis pe teren în jocul cu CFR numai pentru că fusese eliminat un stoper, francezul Theophile-Catherine, și antrenorul fusese forțat să renunțe la un om ofensiv ca să completeze apărarea.

Gigi Becali visează, Dinamo Zagreb chiar încasează! Oferta care arată diferența dintre cele două lumi
Josko Gvardiol

Gigi Becali tot mai speră

În campionatul Croației a adunat doar 11 partide și a înscris un gol. A fost rulat mai des în echipa de juniori și la "satelit". Scouterii de la Lille l-au recomandat însă pentru potențialul pe care îl prezintă și așa a ajuns clubul francez să ofere 10 milioane de euro. Lille tocmai a perfectat o afacere uriașă, l-a vândut pe atacantul nigerian Osimhen la Napoli cu 70 de milioane de euro, deci are bani pentru cumpărături.

Cea mai bună ofertă reală pentru Man și pentru Coman a venit de la ȚSKA Moscova. Rușii au transmis că sunt gata să plătească 12 milioane de euro pentru ambii fotbaliști de la FCSB. Becali a refuzat afacerea, convins că va obține în viitor bani mai mulți. 

Cei mai scumpi 10 jucători pe care i-a vândut Becali:

Gigi Becali visează, Dinamo Zagreb chiar încasează! Oferta care arată diferența dintre cele două lumi

Tocmai au vândut un jucător cu 21 de milioane

Pentru Dinamo Zagreb, oferta de 10 milioane de euro pentru Gvardiol nici măcar nu e una grozavă, clubul e obișnuit să încaseze sume mult mai mari. Dinamo l-a vândut în vara aceasta pe Dani Olmo la Leipzig cu 21 de milioane de euro! Mijlocașul ofensiv spaniol a crescut în centrul de tineret din Zagreb. Olmo, 22 de ani, are un meci și un gol în naționala de seniori a Spaniei. La Leipzig a bifat deja 12 meciuri și 3 goluri în Bundesliga, după pauza pe care o provocase pandemia. 

Tot 21 de milioane de euro a luat Dinamo pe Luka Modrici, vândut în 2008 la Tottenham. Cel mai scump fotbalist plecat de la Zagreb a fost Marko Pjaca, dat la Juventus în 2016 cu 23 de milioane de euro. Măcinat de accidentări, Pjaca nu s-a impus la Torino și a fost împrumutat de câteva ori: Schalke, Fiorentina, Anderlecht. 

"Trebuie să facă ceva în cupele europene!"

Ilie Dumitrescu a fost transferat de la Steaua la Tottenham după Campionatul Mondial din 1994, un turneu în care el a marcat două goluri în victoria cu Argentina, 3-2, și e convins că de o performanță asemănătoare ar avea nevoie și Man, și Coman ca să fie vânduți bine. 

"Dacă ne uităm la numele golgeterilor campionatului românesc din ultimii ani vedem că nu mai e suficient să înscrii multe goluri aici ca să fii transferat pe bani mulți. Cluburile din străinătate nu mai sunt impresionate de randamentul din campionatul nostru. La sume mari și la transferuri în ligi puternice se poate ajunge numai după meciuri foarte bune în cupele europene sau la echipa națională". 

Golgeterul Ligii 1 în sezonul trecut, Gabriel Iancu, e foarte aproape de un transfer la Al Ahli, din Qatar, contra a 800.000 de euro. "Probabil că va pleca în câteva zile", a anunțat Gică Popescu. Iancu, 26 de ani, a marcat 18 goluri pentru Viitorul în stagiunea trecută. 

VIDEO. FC Voluntari stă în calea startului perfect de sezon pentru FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Duckadam, drastic cu un jucător de la FCSB: „Nu are niciun viitor! Altcineva va fi titular”

Backa Topola - FCSB. Sârbii cred în șansa lor: „Putem produce o surpriză în Europa!”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (5)
adriann_
adriann_  •  07 Septembrie 2020, 16:29

Oferta de la Moscova e alta fantezie a ciobanului. Singura oferta reala a fost 3.5 milioane pe Coman de la Fiorentina dupa Europeanul de tineret, iar puscariasul a refuzat-o. Alta nici n-a avut vreodata.

pirucul
pirucul  •  07 Septembrie 2020, 15:08
Postat de tatastrumf pe 07 Septembrie 2020, 10:47

HAHAHHA ! Cat am mai ras ! Poate ati vrut sa scrieti ca DINAMO ZAGREB viseaza sa il vanda pe Gvardiol cu 10.000.000 la Lille ! :)))))) Auzi, Dinamo incaseaza ! :)) Pai ce incaseaza daca e doar "posibila oferta" ??? Lille tocmai a transferat pe Burak ilmaz, atacant central LIBER DE CONTRACT, pe Angel Gomez mijlocas ofensiv LIBER DE CONTRACT, pe Isaac Lihadji extrema dreapta cu 300.000 de euro, si voi visati sa dea 10.000.000 pe unu care e atata de valoros ca e rezerva si joaca pe la satelit ! :))) Eu cred ca l-ati confundat pe Gvardiola cu.... Guardiola, si ati zis bah, are nume scump !

ai dreptate saracii de la lille tocmai au vandut un jucator cu 70 mill si nu au bani. dar nu il iau ei ci leeds cu 18 mill lire : ( Leeds United have met verbal agreement with Dinamo Zagreb for the signing of Josko Gvardiol according to TyC Sports in Argentina. German Garcia Grova from TyC reported on Twitter that The Whites have agreed a deal to bring the 18-year old defender to Elland Road for roughly £18 million. )

Silvio
Silvio  •  07 Septembrie 2020, 12:07
Postat de flojo pe 07 Septembrie 2020, 10:57

Diferenţa dintre o echipă şi o stână! Circoteca fc fcsb!

Si acea echipa v-a umilit cu juniorii 3-0 in cupa! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))! MWAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH! UMILINTA!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează