FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Rapid, victorie categorică în ultimul amical al verii » A spulberat vicecampioana Sloveniei! Jambor, primul gol în vișiniu

Rapid a făcut instrucție cu Maribor, vicecampioana Sloveniei, scor 4-0. Foto: Facebook Maribor
Rapid a făcut instrucție cu Maribor, vicecampioana Sloveniei, scor 4-0. Foto: Facebook Maribor

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 13:54 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 14:51

În ultimul amical al verii, Rapid a făcut instrucție cu Maribor, vicecampioana campionatului sloven, scor 4-0. Partida s-a disputat în cadrul cantonamentului din Slovenia.

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a încercat un nou sistem, pe care l-ar putea implementa în sezonul viitor. El a ales o formulă cu 3 fundași centrali, cu Manea retras stoper dreapta. În stagiunea precedentă, Cristiano Bergodi și Bogdan Lobonț i-au distribuit pe jucătorii de la Rapid în 4-3-3.

+9 FOTO

Rapid, victorie clară cu Maribor: „dublă” Hasani

Noua formulă folosită de Rapid a dat roade, giuleștenii au stat bine în teren pe fază defensivă și au apărut eficient la finalizare.

Hasani a deschis scorul în minutul 24, când a apărut bine în careu, după o fază individuală a lui Papeau. Kosovarul a trimis cu stângul la colțul lung. Fără gol în sezonul trecut la Rapid, Hasani s-a dezlănțuit în amicalul cu Maribor. A reușit „dubla” imediat după pauză, tot cu stângul, tot la colțul lung, după o fază creată de Rrahmani.

Rapid a făcut 5 schimbări în minutul 57, au intrat Jambor, Emmers, Burmaz, Micovschi, Petrila, au ieșit Papeau, Rrahmani, Hasani, Borza, Braun.

Iar Jambor, nou-venit, a marcat la 10 minute după ce a intrat. Atacantul slovac a trimis un șut puternic pe jos, de la 16 metri, la colțul lung, iar portarul lui Maribor nu a putut face nimic.

Rapid a stat în presing și a recuperat multe mingi în apropierea careului slovenilor, iar una dintre faze s-a soldat cu gol. Emmers a recuperat, a avansat în careu și a trimis în fața porții, de unde puștiul Gabi Gheorghe, 17 ani, a punctat cu piciorul drept.

FINAL. Rapid - Maribor 4-0

  • Au marcat: Hasani 24, 48, Jambor 67, G. Gheorghe 86

  • Min. 86: Gol Rapid. Gabi Gheorghe, intrat pe final, a marcat din fața porții, din pasa lui Emmers
  • Min. 67: Gol Rapid. Jambor, intrat în repriza a doua, a marcat cu un șut la colțul lung, din marginea careului. Nou-venitul din lotul Rapidului a primit pasa de la Burmaz
  • Min. 57: Rapid a făcut 5 schimbări. Au intrat Jambor, Emmers, Burmaz, Micovschi, Petrila, au ieșit Papeau, Rrahmani, Hasani, Borza, Braun
  • Min. 48: Gol Rapid. Hasani a reușit „dubla”. După o acțiune individuală a lui Rrahmani, Hasani a ajuns singur cu portarul și a marcat cu stângul, din alunecare.
  • A început repriza a doua
  • Pauză
  • Min. 24: Gol Rapid. Papeau a luat o fază pe cont propriu, a căzut în fața careului după un duel umăr la umăr, dar Hasani a fost pe fază, a interceptat mingea și a marcat cu un șut la colțul lung.
  • Min. 20: Meciul e echilibrat, fără ocazii mari la cele două porți. Rapid nu are probleme în apărare în sistemul nou folosit de Lennon, cu 3 fundași centrali
  • Min. 8: Rapid a trimis primul șut spre poartă. Oaidă a tras de la distanță, dar mingea a fost blocată de un fundaș advers
  • Min. 1: A început meciul

Echipa de start a Rapidului: Aioani - Manea, Blazek, P. Iacob - Braun, Hasani, Kait, Oaidă, Borza - Papeau, Rrahmani

VIDEO. Viorel Moldovan, despre tragerea la sorți a programului SuperLigii + Ce transferuri mai urmează la Rapid

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (7)
alex_t
alex_t  •  04 Iulie 2024, 21:14

Jambor a jucat destul de bine, promitator. Gheorghe va fi titular la nationala in 3-4 ani daca o tine tot asa. Extrem de talentat. Sunt curios cum e si Pop, sau chiar si Vulturar.

alex_t
alex_t  •  04 Iulie 2024, 21:06
Postat de VanBasten2000 pe 04 Iulie 2024, 14:10

"Rapid a stat în pressing și a recuperat multe minge..."

baiatul nu e comentator profesionist. Sa vorbesti atat timp de 2 ore, se mai intapla si "accidente". Dar mna', unii au capul doar pe post de umbrela, sa nu le ploua in gat :)

unurtr
unurtr  •  04 Iulie 2024, 14:53

Foarte bun Jambon, primul meci, primul gol și multe faze periculoase. Asta trebuie să facă atacanții adevărați, să nu stea pe gânduri mult!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează