FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, semnal de alarmă după jocul cu Gaz Metan » Discuție privată cu Denis Alibec: "Are o problemă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 19:50

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a fost dezamăgit de jocul echipei sale în partida câștigată cu Gaz Metan, scor 2-1. Acesta a vorbit și despre situația lui Denis Alibec, atacant care este suspendat la meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, 20:45. 

"Nu am teamă de nimeni. Știu ceea ce putem, întâlnim echipe bune, CFR, Lazio și Dinamo, dar putem scoate rezultate bune cu oricine. Să ne pregătim? Ce, vine vreun tsunami?

Am fost dezamăgit de jocul de la Mediaș. Nu au jucat ceea ce am pregătit. Lucrul important e că am luat 3 puncte. Concentrarea și atitudinea trebuie schimbate. Am mare încredere în băieți.

Am fost și eu în situația de a fi criticat de patron, așa cum sunt Nedelcu sau Coman. Așteptam mereu următorul meci ca să arăt ceea ce pot. Ei când au venit la Steaua știau unde vin, toți știau că pot fi criticați dacă nu merge echipa", a zis Dică. 

...despre Alibec: "Am vorbit cu Denis, a luat acel galben din dorința de a ajuta echipa. Vă dați seama că nu a luat galben intenționat, a marcat, era titular în următorul meci. S-a întâmplat. Asta este.

Am stat de vorbă cu Denis în cantonament. De mai multe ori. Dar nu stau să spun acum. Sunt discuții private. Denis a avut momente bune în cantonament, cu Mediaș la fel. Sper să se descătușeze și să ajute echipa.

Are o problemă cu greutatea în acest moment. Sper să ajungă cât mai repede în greutatea optimă, dar nu greutatea a fost problema accidentărilor lui. Acea pubalgie o are de 3 ani. Mai are probleme, îl mai doare, dar în ultima perioadă chiar a fost bine", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

Citește și:

Neil Lennon, pe prima pagină a tabloidelor din Scoția » Război total cu fosta parteneră: „Nu ceda puterii copleșitoare a inamicului”
Superliga
Neil Lennon, pe prima pagină a tabloidelor din Scoția » Război total cu fosta parteneră: „Nu ceda puterii copleșitoare a inamicului”
Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”
Superliga
Universitatea Craiova a oficializat azi plecarea unui om de bază: „Baftă, Tataie!”
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (18)
ray51
ray51  •  08 Februarie 2018, 09:31

Bursucul va juca urat (respectandu-si filozofia) si va face egal. Pacat.

10202925648180625
Eugen Qy  •  08 Februarie 2018, 02:42
Postat de valeri_gazaev100 pe 07 Februarie 2018, 21:16

N-au venit la "stiaua" ci la fc fcsb . Ma rog, Dica e si acum in ceata. Ma intreb insa de ce sa te astepti la critici daca pretinzi ca esti club mare ? n-a zis patronul ca spulbera tot ? =))))))

Cred ca esti in ceata . Ala nu e PATRON ;a fc fcsb ci e doar CREDITORul principal ! Si de asta nu poate pune suflet in echia lui pe care o considera STEAUA !!!

166519390404871
Cristian Gherasim  •  07 Februarie 2018, 22:03

Era titular in urmatorul meci ca-i suspendat?!De ce n-a fost titular la Medias?!Dica face experimente in plin campionat.Tanase nu are valente de varf si asta ii va costa pe stelisti.Stim clar ca Dica s-a opus venirii unui varf.Acum daca pierde cu CFR ...da vina pe faptul ca era nevoit sa joace cu Tanase varg impins

Vezi toate comentariile (18)
Comentează