Articol de , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 10:36 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 11:51

Claudiu Tudor (38 de ani), președintele celor de la Petrolul Ploiești, a anunțat că Sergiu Hanca (31), accidentat de Joyskim Dawa în meciul cu FCSB (2-2), este suspect de ruptură a ligamentelor gleznei ♦ Gazeta a aflat că fotbalistul are două dintre cele trei ligamente laterale ale gleznei rupte. 

Accidentat la glezna dreaptă în timpul meciului de sâmbătă dintre Petrolul și FCSB, Sergiu Hanca a sperat că va primi îmbucurător din partea medicilor.

Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!
FCSB
Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!

Nu s-a întâmplat, RMN-ul efectuat de fotbalistul Petrolului a relevat o problemă serioasă, care îl va ține pe Sergiu departe de teren vreme de aproximativ 4 luni.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a dezvăluit la GSP Live că Hanca este suspect de ruptură a ligamentelor gleznei. Acesta s-a declarat consternat de faptul că Joyskim Dawa, cel care l-a accidentat pe Hanca și a scăpat fără „roșu”, a putut evolua în următorul meci al roș-albaștrilor, seara trecută, cu Oțelul în Cupa României.

Ulterior intervenției lui Claudiu Tudor, Gazeta a aflat diagnosticul exact în cazul lui Hanca: ruptură a doua ligamente laterale ale gleznei, calcaneofibular și talo-fibular anterior. Practic, din complexul de ligamente colaterale laterale ale gleznei, doar cel talo-fibular posterior nu i-a fost rupt. Fotbalistul Petrolului va merge la Barcelona peste două săptămâni pentru un control. 

Ligament rupt pentru Sergiu Hanca?! Petrolul acuză: „Țicu stă 16 etape, Dawa se bucură de fotbal”

„Se pare că este un ligament rupt. În mare parte asta ar duce la operație, dar mai așteptăm un răspuns de la un medic din Barcelona specializat în glezne, care și operează. Vom vedea, dar piciorul este chiar mai umflat decât după joc, deși au trecut 3 zile. Este clar că lucrurile nu sunt în regulă și se apropie de ce e mai rău.

Nici nu ne putem bucura de punctul obținut, de revenirea spectaculoasă de la meciul cu FCSB, nici de victoria de aseară din cauza a ceea ce se întâmplă cu Hanca.

Suntem foarte frustrați pentru că Țicu stă 16 etape (n.r. - pentru faultul la Dragoș Iancu) și alt jucător (n.r. - Dawa) joacă, se bucură de fotbal după ce produce o accidentare cu o intrare cu intensitate incredibilă”, a transmis Claudiu Tudor la GSP Live.

Claudiu Tudor: „Așteptăm motivarea ca să putem face recurs în cazul lui Țicu”

Țicu nu a mai jucat de 6 meciuri ca urmare a eliminării din partida cu Hermannstadt și ar mai avea, conform deciziei inițiale, de stat 10 meciuri pe tușă. Ploieștenii speră ca suspendarea să îi fie redusă, dar nu au putut depune memoriu până acum.

Astăzi trebuie să vină motivarea la decizia de suspendare a lui Țicu, ca să putem face recurs. Ne simțim frustrați, el nu joacă de 7 etape și ar mai avea încă 2-3 luni de stat. Incredibil ce decizie s-a luat acolo, ar trebui să existe un echilibru.

Nu se poate ca un jucător să stea accidentat 4 luni și cel care a faultat (n.r. - Dawa) să joace, iar altul (n.r. - Țicu) să stea 16 etape. Unde trăim?

Ar trebui în primul rând să ne uităm dacă există intensitate și dorință. La Dawa se vede cum se duce, direct... de aici trebuie plecat. Țicu a fost tratat precum cel mai mare criminal, ca și cum ar mai fi cauzat încă 3 accidentări și 7 cartonașe roșii”, a mai spus președintele Petrolului.

Mai multe știri de actualitate: 

Verdict dur în cazul accidentării lui Petrila » Rapid ia o măsură de urgență

Sorin Cârțu a criticat decizia fostului antrenor al Universității Craiova: „Bă, eşti copil? Nu există!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”