FOTBAL  »  Superliga  »  FENERBAHCE - PETROLUL

VIDEO+FOTO Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce

Jose Mourinho și Mehmet Topal, înainte de Fenerbahce - Petrolul +9   FOTO
Jose Mourinho și Mehmet Topal, înainte de Fenerbahce - Petrolul

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 11:34 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 12:44

Petrolul a pierdut cu 2-1 amicalul de gală contra celor de la Fenerabahce, noua echipă a lui Jose Mourinho, aflat la prima partidă din postura de tehnician al trupei de pe „Sukru Saracoglu”.

Partida s-a disputat de la ora 10:30. Mario Bratu a deschis scorul pentru „lupii galbeni”, însă execuțiile imparabile ale lui Dzeko și Zajc, din lovitură liberă, au tranșat partida în favoarea turcilor.

GALERIE FOTO. Fenerbahce - Petrolul 2-1, într-un amical de gală în Turcia, la debutul lui Jose Mourinho

+5 FOTO

După ce Petrolul a deschis scorul prin Mario Bratu, veteranul Edin Dzeko a reușit să egaleze câteva minute mai târziu. Bosniacul a primit o pasă excelentă de la Cengiz Under în marginea careului, l-a întors cu ușurință pe Marian Huja și a finalizat la colțul lung, Zima neavând ce să facă la execuția nouarului lui Mourinho.

Miha Zajc, introdus la pauză, a marcat direct din lovitură liberă, ducându-și echipa în avantaj, notează cei de la fanatik.tr.

Formațiile de start din Fenerbahce - Petrolul:

Fenerbahce (4-3-3): Osman Ertuğrul- Yiğit Efe Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Oosterwolde - Rade Krunic, Mert Hakan, Fred - Ryan Kent, Cengiz Ünder, Edin Dzeko
Antrenor: Jose Mourinho

Petrolul (4-3-3): Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Tolea - Dumitriu, Mateiu, Bratu - Ișfan, Tudorie, Grozav
Antrenor: Mehmet Topal

VIDEO. Jose Mourinho, întâlnire cu Mehmet Topal

Odată cu preluarea echipei de pe „Ilie Oană”, investitorii turci au început transformarea echipei galben-albastre. Primul amendament al acestora a fost numirea pe banca tehnică a lui Mehmet Topal, fost jucător la Valencia, Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș, dar și căpitan al primei reprezentative.

Printre primele decizii ale noilor acționari, Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, s-a numărat și acest amical de gală în compania celor de la Fenerbahce, „lupii galbeni” fiind în cantonament la Bolu, Turcia.

În această vară, Petrolul a mai disputat alte două partide de pregătire, ambele cu formații din Superligă: 1-1 cu nou-promovata Unirea Slobozia și 1-0 cu Hermannstadt.

Turcii transferă... românește: jucători anonimi, din divizii inferioare

Petrolul a înregimentat cinci noi jucători în perioada de mercato estival, neimpresionând însă prin mutări, jucătorii aduși fiind mai degrabă de genul celor transferați de fel în campionatul intern.

Ploieștenii au oficializat ieri transferul lui Alexandru Stănică, fundaș în vârstă de 23 ani de la Concordia Chiajna. Tidiane Keita, Ricardinho, Alexandru Tudorie și Alexandru Mateiu sunt ceilalți fotbaliști aduși de Petrolul, locul cinci în play-out-ul stagiunii precedente.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (2)
thiamarcos
thiamarcos  •  29 Iunie 2024, 12:38

Pana la urma, stie cineva? Mehmet Topal, neavand licenta Pro, are voie sa fie antrenor principal la Petrolul? Ca pana si Becali s-a conformat pana la urma la regula asta cand l-a adus pe Haralambie ala...

romanderoman
romanderoman  •  29 Iunie 2024, 12:06

Test

Vezi toate comentariile (2)
Comentează