FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL Plecare-șoc de la Universitatea Craiova: „A fost vândut în Grecia”

Pyry Soiri, la pământ într-un meci cu CFR Cluj/ foto Imago Images
Pyry Soiri, la pământ într-un meci cu CFR Cluj/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 16:10 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 05:03

Pyry Soiri (29 de ani) a plecat de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au anunțat că l-au vândut în Grecia, la Athens Kallithea.

Fundașul dreapta finlandez a fost adus de Craiova în ianuarie, liber de contract după despărțirea de Helsinki. A stat în Bănie doar jumătate de an, iar acum a fost vândut la Athens Kallithea, nou-promovată în prima ligă din Grecia.

CSU Craiova s-a despărțit de Pyry Soiri după numai 6 luni

„Mulțumim, Pyry Soiri! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe internaționalul finlandez Pyry Soiri la formația Athens Kallithea FC din Grecia. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Internațional finlandez, Soiri a venit la Craiova în iarnă și era speranța oltenilor că își vor acoperi definitiv postul de fundaș dreapta. Nu a fost așa, Pyry a jucat doar 7 meciuri pentru alb-albaștri, în total 363 de minute.

După plecarea lui Soiri, Craiova îl are în acest moment pe postul de fundaș dreapta doar pe Ștefan Vlădoiu.

Plecare-șoc de la Universitatea Craiova: „A fost vândut în Grecia”
Pyry Soiri/ foto: Facebook @Universitatea Craiova

Craiova a făcut 5 transferuri în această vară

Universitatea Craiova a făcut 5 transferuri în această vară, pe posturi variate. Primul adus a fost portarul Silviu Lung jr., care a venit liber după despărțirea de Poli Iași.

Oltenii l-au transferat și pe Takuto Oshima, mijlocaș central japonez venit liber de contract. Apoi, Universitatea s-a orientat spre zona ofensivă și a realizat două transferuri exotice.

Carlos Mora, atacant dreapta costarican, și Luis Paradela, extremă stânga cubaneză, au sosit în Bănie din campionatul din Costa Rica. Transferul făcut cel mai recent de juveți e cel al lui Gregorio Sierra, fundaș central spaniol care ultima dată a evoluat la Burgos.

VIDEO. Sorin Cârțu, intervenție telefonică la GSP LIVE: „Nu mă așteptam la acest parcurs la EURO din partea României”

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (9)
ipsilante
ipsilante  •  05 Iulie 2024, 18:01

In orice vestiar vedetele dau tonul. Atat timp cat Ivan si Markovic (uneori chiar si Mitrita si Baiaram!) nu concep sa-si depaseasca conditia si se multumesc cu putin, ramanand in limitele lor de confort la antrenamente si in jocuri oficiale, toti jucatorii nou-veniti se vor supune puterii exemplului. Aceste vedete fac 4-5 jocuri bune intr-un campionat, in rest mimeaza munca si ca i-ar interesa performanta. Prefer, ca la Otelul: MUNCA 100% cu fotbalisti mediocri dar care mor pe teren. ESTE MULT MAI IEFTIN si fara iluzii si promisiuni goale, ba ca luam campionatul, ba ca ne batem pentru Cupa. De ani buni, aceste vedete rad de noi, de sperantele noastre si de Universitatea. Stiti cum se spune: un mar stricat, strica toate merele din cos. Demobilizarea si lipsa de ambitie si determinare in joc (pentru ca "avem si noi familii si viata privata!" si... merge si asa...) a distrus orice sansa la performanta in toti acesti ani. S-au schimbat antrenorii pe banda rulanta in loc sa se umble la PROBLEMA: delasarea din vestiar impusa de catre VEDETE! Pana cand nu-i vad pe Ivan si Markovic jucand cu viteza si determinarea georgienilor din meciul cu Portugalia, sa nu mai fie introdusi in echipa. Si, daca nu sunt capabili sau nu vor, AFARA cu ei. NU NE TREBUIE REBUTURI! VREM PERFORMANTA! Forza Stiinta!

Dodeliniho
Dodeliniho  •  05 Iulie 2024, 15:56

Sincer la cât a jucat băiatul asta nici nu știu ce a jucat. Eu cred ca la Craiova trebuie sa plece în primul rand vedetele precum Ivan, Bairam sau Markovici pentru a schimba ceva. Bai de 5 ani schimbi și nu iasă dacă ii ți pe ăștia, ce nu ai înțeles oare Rotare? Vedetele tale sunt praf și pulbere, nu au treabă cu fotbalul. Iar tu îl dai pe acest jucător pentru ce? A fost mai prost ca Ivan? Băi nu prea cred! Ivan de 2 ani a fost un zero barat. Poate ar trebui sa pleci și tu Rotare din conducere, și sa nu te mai bagi în fotbal. Numai porcări faci

pittt
pittt  •  04 Iulie 2024, 22:03
Postat de Hcm27 pe 04 Iulie 2024, 17:16

Poi, l-a vândut pe...nimic!Acesta e prețul, ce nu ti-e clar?Și nimic are un preț.Pretul este ... nimic!

L-a luat gratis și l-a vândut cu 150.000. Ăsta e prețul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează