FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acid la adresa Rapidului, Marian Iancu a primit un mesaj de la Dan Șucu: „Iluzii mari, dar vinde tot! Mare minune dacă nu s-ar vinde și pe el”

Marian Iancu, la „Un podcast la alt nivel”
Marian Iancu, la „Un podcast la alt nivel”

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 09:59 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 10:26

Marian Iancu (58 de ani), fost patron la Poli Timișoara, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, club a cărui conducere a criticat-o de mai multe ori în ultima vreme.

După ieșirea din închisoare, Marian Iancu a revenit în peisajul fotbalului românesc. Fostul patron de la Poli Timișoara s-a pronunțat de mai multe ori pe seama situației echipei sale favorite, Rapid, în mare parte critic la adresa conducătorilor Dan Șucu și Victor Angelescu.

„Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”
EXCLUSIV
„Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”

Comentariile sale nu au rămas fără răspuns din partea lui Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului din Giulești. Acesta i-ar fi transmis lui Iancu că exclude o posibilă colaborare cu el în acționariatul Rapidului.

Marian Iancu dezvăluie ce mesaj i-a transmis Dan Șucu: „Conduce cu bani puțini și iluzii mari”

„Domnul Șucu mi-a transmis oficial că drumul meu este departe de el cât va fi el acolo. Foarte bine, să dea Dumnezeu să fie cât mai mult timp, dar nu în felul în care conduce astăzi.

Bani puțini, iluzii mari, obiective mari, dar cum ne vine o hârtie prin fax la club, vindem pe oricine. Dacă o să vină o ofertă și pentru Șucu, mare minune dacă nu se vinde și pe el”, a afirmat Iancu la „Un podcast la alt nivel”.

Iancu a dezaprobat puternic una dintre cele mai recente decizii ale conducerii lui Rapid, aceea de a-l vinde pe atacantul Marko Dugandzic în Arabia Saudită. Printre afirmațiile sale, Iancu a strecurat și un comentariu cu conotații rasiste:

„Credeți că Dugandzic mai pleca dacă era Șumudică? Niciodată! L-ați auzit pe maestrul italian (n.r. - Bergodi) spunând ceva? Liniște! «Mucles», ca să folosesc o vorbă din Giulești.

Nu se face așa. Ce e argumentul ăla, că a avut ofertă bună, că nu puteau să-l țină? Pe cine păcălești tu? El e la ordin, are contract cu tine. Nu se pregătește, îl duci la echipa a doua, a treia, îl lași să sufere acolo și peste un an nu-l mai cumpără nimeni”.

VIDEO: ce spune analistul financiar Iancu Guda despre Dan Șucu

Mai multe știri de actualitate: 

Basarab Panduru a alcătuit Dream Team-ul Superligii după 10 runde: niciun jucător de la CFR, cei mai mulți de la Rapid

Jucătorul trecut pe la AC Milan și Inter și ajuns la U Cluj își face o prezentare WOW: „Sper să pot fi un Pirlo. Sau măcar să port același număr pe tricou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  28 Septembrie 2023, 14:38

nu ne mai plictisiti cu puscariasul Jabba! sa dea sfaturi in gazeta de perete la Rahova !

befree
befree  •  28 Septembrie 2023, 13:35

Voi, cei din presa sportiva, ii bagati in seama pe acesti libidinosi care au nenorocit fotbalul românesc. Gsp este mai nociv decat aceste ***. Nu va e rusine sa promovati toti infractorii, ba? Dupa aia spuneti ca suntem hateri, noi care criticam spunand doar adevarul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pacient
pacient  •  28 Septembrie 2023, 12:32

Pe de-o parte GSP se lamenteaza de starea precara a fotbalului intern, pe de alta prezinta declaratiile unora care au dus fotbalul in starea precara de azi. Cat despre logica acestui Jabba the Hutt dambovitean... aceasta spune multe despre cum a reusit sa ingroape fotbalul din Timisoara. Asta nemaivorbind de afacerile cu care a pagubit statul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează