FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

VIDEO Toni Petrea vrea revanșa cu FC Argeș și anunță ce se va întâmpla cu Keșeru: „Eu am mai spus-o, printre rânduri...”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2022 14:23 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 15:36

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a prefațat partida cu FC Argeș, care contează pentru etapa 2 din play-off-ul Ligii 1.

  • FC Argeș - FCSB se joacă duminică, 20 martie, de la ora 19:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

Toni Petrea, înainte de FC Argeș - FCSB: „Avem o revanșă de luat”

„Aștept o deplasare grea, întâlnim un adversar care a obținut calificarea în play-off in extremis. Țin să îi felicit pentru asta. Dacă ne uităm pe statistică, putem observa că au avut un echilibru în rezultate. Trebuie să nu uităm că am fost învinși în ultima noastră deplasare la Pitești. Avem o revanșă de luat, trebuie să câștigăm acest meci.

Ei nu au nimic de pierdut, faptul că sunt în play-off e un bonus pentru ei, le dă posibilitatea să-și arate valoarea. Cred că vor juca fotbal”, a spus Toni Petrea despre meciul de la Pitești. 

Antrenorul vicecampioanei și-a avertizat jucătorii că meciurile din play-off sunt imprevizibile și a amintit de partida directă din sezonul regulat, când FC Argeș s-a impus la limită, 1-0: 

„Cred că sunt echipe puternice în play-off, la orice meci se poate întâmpla orice. Există această lejeritate în exprimarea unor jucători în momentul în care deja au atins un obiectiv și atunci poți întâmpina probleme.

Am analizat acea partidă, ce am făcut bine și ce nu. Din păcate, nu am marcat deși jocul nostru nu a fost rău. Încercăm să eliminăm de la meci la meci din erori.

Toni Petrea, antrenor FCSB, despre...

... Octavian Popescu: „Avem jucători foarte talentați, valoroși. Mai mulți jucători ar merita să fie la națională, dar selecționerul e în măsură să ia decizii. Cred că Tavi merită să fie convocat, de ce nu? Are evoluții constant bune în ultima vreme, cu reușite. Poate fi o soluție. Ar fi ceva motivațional pentru el să facă parte din lotul național așa tânăr, cred că ar fi benefic.

Este un tip modest, își vede de treaba lui, se pregătește. Este înconjurat de oameni care îl sfătuiesc destul de bine, avem la club oameni care discută cu el. O fac și eu, îl văd că nu este afectat nici de critici, nici de faptul că este lăudat. Merge pe drumul lui, îmi doresc să o țină tot așa”.

... Darius Olaru: „Este un jucător foarte important pentru noi, are evoluții din ce în ce mai bune. Randamentul lui poate nu iese în evidență pentru multă lume, dar e un jucător foarte util, care ar putea fi util chiar și la echipa națională”.

... Claudiu Keșeru: „Nu s-a schimbat nimic în cazul lui. Rămâne în afara lotului. Am mai spus-o, printre rânduri. Din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgrația conducerii... Am discutat cu conducerea clubului, cu argumente pro și contra, dar asta s-a hotărât.

Nu pot spune ce se va întâmpla în situația asta. Eu discut foarte mult cu el, mă ajută la antrenamente în anumite momente prin atitudinea lui. Am o relație OK cu el, corectă. A înțeles, normal, este un jucător cu experiență, matur. Nu se pune problema să nu înțeleagă”.

... Paulo Vinicius: „Este în perioada de recupere, după pauza cauzată de meciurile naționalei va reveni la antrenamente, e pe final de recuperare. Pare totul OK”. 

... Ionuț Panțîru, operat de curând pentru a treia oară: „Așa ghinion nu am mai văzut la un jucător. Operații, recuperare, apoi iar să se opereze. Nu știm exact cum a ieșit ultima operație, ce va fi pentru el. Sper să se recupereze cât mai repede și să-l avem pe teren. Cunoscându-l ca om - e un luptător - este posibil orice. Nu cedează când dă de greu. E ambiționat, am discutat cu el acum câteva zile și l-am văzut destul de motivat.

... Florin Achim, fundașul transferat de FCSB în iarnă: „Achim are o problemă mai veche, o disjuncție la umăr. Nu știu cât de vindecat este, în condițiile astea nu vrem să riscăm să-l introducem și să se accidenteze din nou”. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Liviu Ciobotariu: „Nu-mi place să am dispute în vestiar, nu sunt genul care să sparg sticle și niciodată nu am jignit vreun jucător”

Pierdere importantă pentru Rapid: motivul pentru care Horațiu Moldovan nu e nici rezervă cu Academica Clinceni

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (8)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 Martie 2022, 20:13

Tomi Petrea vrea„revanșa”?!Se....aproba!De GG și de domnul primar!Ca așa sunt primarii:politicieni!

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Martie 2022, 18:21
Postat de steaua1986. pe 19 Martie 2022, 17:10

Asa club asa staf, asa suporteri, asa......imi fac cruce si multumesc lui Dumnezeu ca am atata minte sa nu simpatizez cu asa ceva.

Plimbă talpanu' !

gepeto
gepeto  •  19 Martie 2022, 17:21

Nu degeaba a bagat piturca managerul si in fotbalul romanesc, tot la fcsb . Antrenorul ii antreneaza, un fel de preparator fizic si tactic la fcsb. Managerul e administrator, adica un conducator. Si cinee eee conducatorul la fcsb? Meme? ***? Sau gigi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează