FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Transfer la CFR Cluj! Ardelenii și-au luat marcator din Arabia Saudită: „CFR-iști, faceți cunoștință cu noua noastră extremă dreaptă”

Beni Nkololo a devenit „feroviar” cu acte în regulă / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj +5   FOTO
Beni Nkololo a devenit „feroviar” cu acte în regulă / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 17:54 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 18:19

CFR Cluj a oficializat, joi după-amiaza, un nou transfer, al șaptelea al verii pentru formația din Gruia. Ardelenii s-au înțeles cu Beni Nkololo, un francez de 27 de ani care a evoluat ultima oară în Arabia Saudită, la Al-Orobah, proaspăt promovată în liga vedetelor din Golf.

Mai e doar o săptămână până la startul noului sezon, iar CFR Cluj continuă să fie pusă pe fapte pe piața transferurilor. Gruparea din Gruia l-a înregimentat pe Beni Nkololo, o extremă dreapta cotată la 500.000 de euro, cu o experiență considerabilă acumulată în ligile inferioare din Franța.

Fotbalistul născut la Rennes îi va face concurență pe post lui Ciprian Deac, cealaltă extremă dreapta din lot.

Nkololo devine cel de-al șaptelea fotbalist transferat de „feroviari” în această vară, după ce clujenii și-au mai asigurat serviciile lui Andrei Artean, Mohammed Kamara, Simão Rocha, Armend Thaqi, Adrian Alexandru-Păun și Kalifa Kujabi.

CFR Cluj l-a transferat pe Beni Nkololo

„CFR-iști, faceți cunoștință cu noua noastră extremă dreaptă! Începând de astăzi, Béni Nkololo se alătură familiei noastre!

Născut în Franța, fotbalistul de 27 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Arabia Saudită, la Al-Orobah, echipă proaspăt promovată în Saudi Pro League în tricoul căreia a jucat 33 de partide, bifând 5 goluri și 5 pase decisive.

Transfer la CFR Cluj! Ardelenii și-au luat marcator din Arabia Saudită: „CFR-iști, faceți cunoștință cu noua noastră extremă dreaptă”
Beni Nkololo a devenit „feroviar” cu acte în regulă / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Cu peste 200 de meciuri în carieră, Nkololo a mai evoluat in Franța pentru US Avranches, US Concarneau, Tours FC și SC Lyon, dar și în Australia, pentru Central Coast Mariners. Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au anunțat „feroviarii”, prin intermediul unui comunicat.

CFR Cluj are un obiectiv clar: titlul

Sub comanda lui Dan Petrescu, obiectivul ardelenilor este clar: titlul. Cu „Bursucul” pe banca tehnică, CFR Cluj a cucerit cinci titluri de campioană, acum întorcându-se după aventura în Coreea de Sud pentru a îi detrona pe cei de la FCSB.

VIDEO CFR Cluj, cu turațiile la maximum înainte de noul sezon! Imagini surprinse de GSP la antrenamentele „feroviarilor”

Citește și:

I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Euro 2024
I-am „bătut” pe nemți! Cum arăta vestiarul Germaniei, în comparație cu cel lăsat de România după eliminare
Eliminați de Olanda, turcii ies la atac: „Decizie scandaloasă!”
Euro 2024
Eliminați de Olanda, turcii ies la atac: „Decizie scandaloasă!”
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (13)
Adrian2500
Adrian2500  •  05 Iulie 2024, 15:04

Avem echipe de club extraordinare! Ha, ha! In frunte cu FCSB care atenție, se pregătește de Campions League, asa cum se pregătea si Dinamo cu multi ani in urma. Parca vad ca o sa avem iar echipe calificate în cupele europene ca si anul trecut. Adică niciuna. La asa management si asa patroni de cluburi chiar ca o sa ne întreacă si Malta in 2...3 ani. Investiți BĂ in copii si juniori si aduceți antrenori si specialiști din străinătate in academiile de copii, care sa ne învețe cum se cresc si se formeaza sportivi de performanță, căci fotbalul a devenit industrie!!! Nu se mai joaca ca acum 30...40 de ani. Luati exemplu de cum a fost format ca sportiv de înaltă performanță, inotatorul David Popovici.

Imyournightmare
Imyournightmare  •  05 Iulie 2024, 13:49
Postat de cj666 pe 04 Iulie 2024, 23:01

Stsi linistit ca pe soferul ucrainean nu il.transferam. Asta joaca doar daca are arbitrul cu el.

pai voi nu puteti transfera niciun jucator de valoare,deci asa este.

cj666
cj666  •  04 Iulie 2024, 23:24

Stsi linistit ca pe soferul ucrainean nu il.transferam. Asta joaca doar daca are arbitrul cu el.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează