FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Ultima mutare pregătită de Steaua în culise: Hagi în Ghencea! » „I-ar pune și covorul roșu lui Gică”

Gică Hagi a antrenat-o pe FCSB în Ghencea // foto: arhivă GSP
Gică Hagi a antrenat-o pe FCSB în Ghencea // foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 08:23 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 09:40

CSA Steaua speră ca Farul Constanța să ajungă în play-off-ul Champions League sau în grupele unei competiții europene, apoi să-i propună campioanei României să joace meciurile de „acasă” în Ghencea. Scopul final, acela de a o ține pe FCSB departe de arena de 30.000 de locuri.

FCSB a solicitat închirierea arenei din Ghencea, scenariu pe care oficialii și suporterii de la CSA Steaua încearcă să-l evite cu orice preț.

Surse ale Gazetei Sporturilor susțin că în Ghencea se pregătește o mutare care să zădărnicească, fie și doar pe viitor, prezența celor de la FCSB în Ghencea.

Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor
DINAMO
Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor

CSA Steaua o vrea pe Farul în Ghencea!

Legea impune închirierea stadionului, iar CSA Steaua intenționează să demareze o colaborare cu Farul, astfel încât doborgenii să joace în cupele europene pe noua arenă a roș-albaștrilor.

Dacă echipa lui Hagi va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor sau în grupele Conference League, UEFA nu i-ar mai permite să joace pe micuțul stadion de la Ovidiu. Ghencea ar putea reprezenta soluția, cei de la CSA Steaua cochetând cu ideea, din moment ce ar limita datele la care FCSB ar putea închiria stadionul.

I-ar pune și covorul roșu lui Gică dacă ar veni. Astfel s-ar mai acoperi din datele libere în care FCSB ar putea să ceară să mai joace pe noul stadion”, au precizat respectivele surse.

Din postura de campioană a României, Farul va juca în primul tur preliminar al Champions League, acolo unde va da piept cu campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol. Meciurile sunt programate pe 12, respectiv 18 iulie.

Mai multe știri de actualitate: 

Șumudică, 20 de minute furtunoase la TV: „Ce a spus Angelescu sună a răzbunare!” + „Niculae era cu carafele de vin pe masă înaintea meciului”

Decizie surprinzătoare: Gigi Becali a desființat echipa la care au evoluat jucători ca Târnovanu, Șut, Oaidă și Lucian Filip

Citește și:

Belgia - România, meciul de optimile EURO 2024 » Primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
Belgia - România, meciul de optimile EURO 2024 » Primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Fanii României fac show la Koln! Imagini spectaculoase înainte de partida cu Belgia
Euro 2024
Fanii României fac show la Koln! Imagini spectaculoase înainte de partida cu Belgia
CALCULE: România e aproape de istorie » Cum ne calificăm încă de azi în „optimile” EURO 2024
Euro 2024
CALCULE: România e aproape de istorie » Cum ne calificăm încă de azi în „optimile” EURO 2024

Afacerea care a „bubuit” odată cu Euro: „Și să vedeți când vin englezii!” » Dialog simpatic cu proprietarul: „Ce face Hagi acum, e-n politică?”

Pe urmele lui Napoleon » Dormitorul lui Bonaparte din palatul somptuos din Wurzburg, păstrat în starea lui originală


Comentarii (46)
anti.cioban
anti.cioban  •  13 Iulie 2023, 12:38
Postat de tristan pe 11 Iulie 2023, 11:45

Ba tu ești ***..tu faci comparații fara nici un sens...compari un stadion destinat special evenimentelor sportive și al cărui scop este să producă bani (nimeni nu face stadioane care să sugă bani de la buget) cu niste clădiri ale statului ale căror scop este cu totul altul decât entertainment ul...Ce comparații sau de logica e asta ? Știu că nu va duce prea mult capul pe ăștia de la CSA.. Mai și blestemați pe alții...atâta tupeu *** și nesimțire că și la CSA nu mai există nicăieri...o sa fiți urâți de o țară întreagă..

Ateneul Roman e facut din bani publici, ba mai mult o parte din suma a fost adunata prin SUBSCRIPTIE PUBLICA. Dupa mintea ta de p(r)ostac becalist ar trebui sa se poata tine acolo "concerte" de manele, nu? ASA CEVA... :))

anti.cioban
anti.cioban  •  11 Iulie 2023, 18:41
Postat de atthur pe 11 Iulie 2023, 12:58

Este închiriat pentru multe evenimente,dar un prost ca tine habar n-are!!! Asa ca fuguta tu,prostul pământului, la csacazarmatalpania, că-ti dă drk "jenelalu" o ciorbă de potroace pomană....!!!!!....

Samane p(r)ostac, pricepe naibii odata ca nu exista obligatia pentru institutiile de stat de a inchiria oricui. Asta e un fapt, nu o opinie. Nu te mai auto-umili in public.

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Iulie 2023, 16:17

Nea Gigi, trimite bre postacii aia buni ca astia de acum vorbesc pe nas si nu te poti intelege cu ei

Vezi toate comentariile (46)
Comentează