FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024

Cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024 +27   FOTO
Cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2024 20:40 / Actualizat vineri, 07 iunie 2024 20:40

România - Liechtenstein este ultimul meci amical al naționalei noastre înainte de Campionatul European din Germania, care va începe pe 14 iunie. Reporterii GSP sunt prezenți în Ghencea și transmit toate informațiile care contează.

Meciul cu Liechtenstein va avea loc pe 7 iunie, de la ora 21:00 și, e de așteptat, va fi un test util de verificare al jucătorilor lui Edi Iordănescu, mai ales că naționala României se confruntă cu o serie importantă de accidentări. Interesant este că, tot în această seară, la ora 21:59, se închide lista de convocări pentru Edi Iordănescu.

România - Liechtenstein, al doilea meci amical, va fi transmis de Antena 1

România - Liechtenstein, al doilea meci amical al echipei naționale, va fi transmis de Antena 1, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00.

„Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București.

Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online, vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android). Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 400 lei”, a transmis FRF.

Bilete cu valoare zero pentru copii la cele două tribune

„La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete”, a mai transmis FRF.

Programul României la Euro 2024

Pe 17 iunie, de la ora 16:00, România va înfrunta Ucraina pe stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena. Pe 22 iunie, de la ora 22:00, va avea loc Belgia - România pe stadionul Rhein Energie, din Koln. În ultimul meci din grupe, România va juca împotriva Slovaciei, pe 26 iunie, de la ora 19:00, pe Waldstadion, din Frankfurt.

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (8)
vilito
vilito  •  07 Iunie 2024, 12:39

sa schimbe comentatorii, antena ii are de departe pe cei mai slabi

imgb
imgb  •  07 Iunie 2024, 06:10

Intoarcerea este pe 27 iunie ...de dimineatza !

19sevilla86
19sevilla86  •  06 Iunie 2024, 23:13

O noua rusine pt România! Încă un meci internațional jucat intr-o unitate militară, caz unic in lume in anul 2024! De ce o fi rămas România ultima reduta a sportului militarizat stalinist, prin menținerea celor doua cazarmi sportive perimate, CSA și CS Dinamo, unice in sportul profesionist mondial?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează