FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Edi Iordănescu se întoarce în Germania » Decizia luată de selecționer + un detaliu important de la plecare

Articol de , - Publicat joi, 04 iulie 2024 09:06 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 11:25

Edward Iordănescu, 46 de ani, a rămas atașat de Germania după experiența ultimelor săptămâni la Wurzburg și a experienței meciurilor jucate în Bavaria, Hessa și Renania de Nord, de aceea va reveni în aproximativ o lună în zona unde a fost cantonată naționala pentru un sejur complet cu familia lui

Edward Iordănescu, 46 de ani, nu mai este selecționerul României în acest moment! A calificat România la Euro 2024, a reușit să treacă de faza grupelor, în ambele situații de pe locul 1, iar miercuri noaptea s-a întors alături de echipa reprezentativă la București.

+39 FOTO

Totuși, selecționerului i s-a încheiat angajamentul cu FRF. Nu a spus ferm dacă va continua cu naționala, în ciuda solicitărilor venite din partea jucătorilor, iar președintele Răzvan Burleanu nu a replicat, la rândul său, vizavi de posibilitatea continuării cu Edi Iordănescu. Totul este în suspans! În aer.

Edward Iordănescu către gazdele naționalei din Wurzburg: „Luna viitoare mă întorc!"

Totuși, indiferent de ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat, Edward Iordănescu a decis să revină la Wurzburg pentru un sejur alături de familia lui. „După o lună o să mă întorc aici în vacanță", a transmis antrenorul gazdelor sale din orașul de 130.000 de locuitori ce a găzduit naționala în ultimele săptămâni.

A fost o despărțire emoționantă în momentul în care delegația tricolorilor a părăsit hotelul în care a fost cazată la Wurzburg, "Melchior Park". Reporterii Gazetei Sporturilor au asistat la acest moment și v-au informat de emulația creată la plecare.

Tocmai atunci, la despărțire, Edi Iordănescu le-a transmis celor de la hotel că va reveni la finalul verii pentru o vacanță. Ca să aibă câteva zile de tihnă alături de ce dragi, într-o zonă liniștită a Bavariei.

Tehnicianul a declarat încă de marți seară, după meciul cu Olanda (0-3), că are nevoie de odihnă și să stea o perioadă în compania familiei. Iată că Iordănescu a decis ce va face în vacanță! El a fost mulțumit de condițiile și de modul cum a fost tratată echipa națională, de aceea vrea să revină în Germania ca simplu turist.

2ani și jumătate au trecut de la momentul în care Edward Iordănescu a preluat naționala României

Edward Iordănescu și Răzvan Burleanu, împreună mulțumind suporterilor. O fi vreun semn?

Înainte ca delegația României să părăsească hotelul din Wurzburg, miercuri seara, a avut loc un moment cordial, chiar în curtea stabilimentului. Jucătorii, membrii staff-ului tehnic și oficialii FRF i-au aplaudat secunde bune pe cei care i-au găzduit în această perioadă.

Chiar înainte de plecare, Răzvan Burleanu și selecționerul Edi Iordănescu au ieșit în stradă, în fața hotelului, unde le-au mulțumit suporterilor pentru sprijin. Federalii i-au bucurat pe copii, oferindu-le două mingi și câteva fanioane personalizate.

A fost prima oară în Germania când selecționerul și președintele FRF au fost alături, unul lângă celălalt, în public.

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  04 Iulie 2024, 23:09
Postat de reddevill77 pe 04 Iulie 2024, 09:46

Traiesti cu salariul minim pentru ca doar de atit te duce capul. Lasa capra vecinului si uita te la tine sa vezi ce poti sa faci sa scapi de saracie.

Asta este romanul. Are pretentia sa i se respecte statul de sarantoc.

ghijog_batran
ghijog_batran  •  04 Iulie 2024, 17:01

o fi primit vreo oferta de la Wurzburger Kickers din Liga 3-a germana? :) :) :)

istet10
istet10  •  04 Iulie 2024, 12:46
Postat de OlteanuMarian pe 04 Iulie 2024, 09:22

...acest antrenor mediocru multimilionar in euro ne sfideaza pe noi romanii care traim din salariu minim pe economie ...nu avem norocul sa scapam de neputincios ...

Daca traiesti din salariul minim, pretinzi ceva respect? Cand esti in halul asta de ... limitat, sa nu spun cuvantul potrivit, meriti ceva atentie?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează