FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20

Germania U20 - România U20 4-0 » Încă un eșec usturător pentru naționala lui Bogdan Lobonț

Germania U20 - România U20 / foto: frf.ro
Germania U20 - România U20 / foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 15:16 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 18:06

România U20 a rezistat timp de o oră în fața reprezentativei similare a Germaniei. Nemții s-au dezlănțuit însă după minutul 60 și au înscris de patru ori în poarta naționalei lui Bogdan Lobonț (4-0).

La patru zile după victoria obținută în fața Cehiei, scor 2-1, naționala U20 a disputat un amical tare împotriva Germaniei U20. Iar băieții lui Bogdan Lobonț au rezistat eroic timp de mai bine de o repriză în fața nemților. 

Diferența a început să-și spună cuvântul după pauză, în momentul în care defensiva nu a mai putut stopa atacurile tot mai agresive ale Germaniei. 

Germania U20 - România U20 4-0. Ne-am prăbușit după pauză!

Declinul a început în minutul 60, atunci când nemții au deschis scorul prin Nebel, dintr-un penalty comis de Duțu. 13 minute mai târziu, Germania U20 a profitat de o uriașă greșeală de arbitraj, iar Kehrer, dintr-o poziție evidentă de ofsaid, n-a avut milă de Otto Hindrich

Prăbușiți, „tricolorii” au mai încasat două goluri în final. Kehrer a făcut „dubla”, pe lista marcatorilor trecându-și numele și Tan-Kenneth Schmidt. 

E al doilea eșec usturător suferit toamna aceasta de naționala U20 a lui Bogdan Lobonț. Pe 6 septembrie, pierdeam în fața Angliei U20, scor 1-6.

Germania U20 - România U20 4-0

  • Au marcat: P. Nebel 60 p., Kehrer 73, 87, Schmidt 86

Echipa de start aleasă de Bogdan Lobonț: Hindrich - Coubiș, Giafer, Duțu, Grosu, Perianu, Grameni (cpt.), Mărginean, Buta, Mustacă, C. Dumitru
Echipa de start a Germaniei: Gebhardt - Atemona, Lawrence, Schmidt - Asta, Tauer, Weibhaupt - Nebel, Rohl - Kehrer, Beier

Lotul convocat de Bogdan Lobonț pentru meciurile cu Cehia U20 și Germania U20

PORTARI: Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii), Alexandru Silveanu (Concordia Chiajna) 

FUNDAȘI: Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia) 

MIJLOCAȘI: Ovidiu Perianu (FCSB), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), Soma Casiadi Bako (Csikszereda), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Alin Văsălie (Minaur Baia Mare), Ahmed Bani (Dinamo București), Alexandru Oroian (Hermannstadt) 

ATACANȚI: Cristian Dumitru (FC Argeș), Robert Mustacă (Unirea Slobozia), Andrei Istrate (Politehnica Iași), Toni Suciu (CSC Șelimbăr)

Citește mai multe știri de spre echipele naționale ale României: 

4 „tricolori”, analizați de un fost antrenor de la națională: „O «găselniță» extraordinară” / „Poate fi următorul fundaș central de neclintit”

Viorel Moldovan știe care este fotbalistul capabil să aducă victoria României în fața Armeniei: „S-a întors pe cai mari. Știe jocul combinativ pe spații reduse”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (22)
c23665
c23665  •  11 Octombrie 2021, 20:09
Postat de elgabri pe 11 Octombrie 2021, 19:04

Radoi a fost spargator de usi si geamuri la Bistrita ;))

Si condamnat in cazul de CORUPTIE Valiza de Cluj! Complice cu Becali, Spone, Piturca,& Co

lionforever
lionforever  •  11 Octombrie 2021, 20:00

Arbitrii nemți și-au făcut datoria, 11m dat prea usor, la o faza similara aseara nici nu au existat discuții de 11m nici aici nu a fost intenționat si nici nu a ridicat bratul peste nivelul umărului iar la al doilea gol offside de 1 m apoi a fost ușor pentru ei. In rest o dominare surda a nemților fara mari realizari si un joc foarte defensiv al nostru.

legio.sud
legio.sud  •  11 Octombrie 2021, 19:57
Postat de 1doru pe 11 Octombrie 2021, 19:23

Am castigat cu Portogalia si Cehia, deci e bine per total. Nationala U20 exista de cateva luni si au jucat 3 meciuri pana acum.

Dorule nu avem cu cine , asta-i adevarul , nici antrenori nici jucatori , nimic , zero la nici un nivel …

Vezi toate comentariile (22)
Comentează