FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Stoica a analizat lotul Olandei și a tras o concluzie cruntă pentru „tricolori”: „Peste Franța”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a analizat lotul Olandei, adversara României din „optimile” Campionatului European din Germania. Cele două se vor întâlni marți, 2 iunie, de la 19:00.  / foto: Imago Images
Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a analizat lotul Olandei, adversara României din „optimile” Campionatului European din Germania. Cele două se vor întâlni marți, 2 iunie, de la 19:00. / foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 09:55 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 10:08

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a analizat lotul Olandei, adversara României din „optimile” Campionatului European din Germania. Cele două se vor întâlni marți, 2 iunie, de la 19:00.

Mihai Stoica consideră că naționala lui Edi Iordănescu are o șansă importantă în fața olandezilor. Consideră că „Portocala Mecanică” este favorită, dar șansele sunt doar 55-45 în favoarea echipei lui Ronald Koeman.

Acesta a analizat lotul olandezilor și s-a speriat de compartimentul defensiv al acestora. Consideră că nicio altă națională nu stă atât de bine la capitolul fundași centrali. Îi vede chiar și peste Franța, principala favorită la trofeu, alături de Anglia.

Mihai Stoica consideră că Olanda are cei mai buni fundași centrali din lume: „Peste Franța”

„După individualități, Olanda e favorită. Ar fi favorită în fața multor echipe, uitați-vă doar ce fundași are. La fundași centrali sunt chiar și peste Franța. Hai să zic 55 cu 45 în favoarea Olandei.

Am văzut în echipa României ce nu am crezut că pot să văd. O echipă națională care chiar are spirit. Asta e foarte important la acest Campionat European. Sunt multe echipe care sunt prezente, au jucători foarte valoroși ca nume, ca sume, dar care probabil că acest turneu final nu reprezintă apogeul carierei. Nu par a fi foarte disperați să demonstreze ceva la Campionatul Eruopean. Noi avem asta”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Nathan Ake (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool), Stefan de Vrij (Inter Milan), Micky van de Ven (Tottenham), Matthijs de Ligt (Bayern Munchen), sunt fundașii centrali din lotul Olandei.

Ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul! Ca să primești tot trebuie, înainte de orice, să dai tot!
- Edi Iordănescu, selecționerul României

VIDEO. Antrenament pe caniculă în Wurzburg. România trage tare pentru meciul cu Olanda, de la MunchenV

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  30 Iunie 2024, 13:22

marele strateg .

Rotidana
Rotidana  •  30 Iunie 2024, 11:12

Da Stoica, ai dreptate! Am vazut ce fundasi are Olanda, mai alesmcand i-a altoit Austria, de nu s-or mai adunat! Cred ca daca voia, Austria, le mai putea da 2-3 goluri... Rezulta ca MM nu le stie chiar "pa toate"! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează