FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BULGARIA 0-0

VIDEO Nicolae Stanciu a răbufnit, după România - Bulgaria! » Reacție dură la adresa fanilor: „Cu o lună în urmă erau fericiți că merg la EURO și acum ne huiduie?!”

Articol de , , - Publicat miercuri, 05 iunie 2024 00:17 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2024 04:52

După România - Bulgaria 0-0, mijlocașul Nicolae Stanciu (31 de ani) a răbufnit la adresa celor care au taxat din tribunele din Ghencea jocul slab al naționalei.

La finalul meciului de pe Ghencea, suporterii naționalei au fost dezamăgiți și i-au huiduit pe elevii lui Edi Iordănescu. Iar Nicolae Stanciu s-a arătat deranjat de atitudinea lor și spune că prestația cu Bulgaria nu are nicio legătură cu modul în care naționala va arăta la turneul final din Germania.

VIDEO. Nicolae Stanciu, după România - Bulgaria: „Acum o lună toți fanii erau fericiți că merg la EURO, acum au plecat și au huiduit”

„Ne doream să câștigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toți sănătoși. Mai avem două săptămâni și mai avem timp să reglăm anumite lucruri.

Să ne facem griji? De ce? Îmi puneți niște întrebări... S-a ratat un penalty? Și eu am ratat, și Dennis. Ne întrebați de griji...

În 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia și credeați că vom câștiga Europeanul. Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceți griji? Credeți că e ușor? În primul rând, nu credeați că ne calificăm!

Acum a venit lumea... În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie și au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toți fericiți că vin la EURO, nu?

Nu știu dacă sunt așteptări prea mari, dar cum a zis și Vali (n.r. Valentin Mihăilă): «Ăștia suntem, pe ăștia îi aveți ». Noi mergem la EURO și vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo și sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră”, a spus Nicolae Stanciu la finalul partidei.

Căpitanul naționalei a continuat: „Cei mai mulți dintre români sunt pretențioși. Credeți că noi vrem să nu câștigăm sau să nu facem un European bun? Se întâmplă, sunt meciuri și meciuri.

Mai sunt destule zile până la primul meci. Un Campionat European e diferit. Sunt meciuri mai închise. Gândiți-vă la meciul de deschidere din 2016. Ce echipă avea Franța? Și a câștigat în minutul 90, fără alte ocazii. Un European e diferit. Nu putem să-l comparăm cu acest meci.

La meciul cu Liechtenstein nu mai am nicio așteptare. E logic că vreau să fiu încurajat, dar dacă lumea a huiduit după 0-0 cu Bulgaria... Am auzit și altele mult mai rele, nu mă surprinde nimic. Oricum, tot pentru fani jucăm și pe ei îi vom bucura dacă facem un European bun”.

Nu e normal să huidui la un amical. Oamenii mai vin să se descarce pe stadion. Ce așteptări aveau? Să câștigăm? Eu nu aveam aceste așteptări. Când nu îți iese jocul și te mai și huiduie cineva, te iei de cei care te-au huiduit.

- Mihai Stoica, la OrangeSport

Și Stanciu s-a agitat cam rău. Trebuia să stea mai calm.

- Basarab Panduru

VIDEO. Suporterii au huiduit la sfârșitul meciului dintre România și Bulgaria

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (76)
blackknight
blackknight  •  08 Iunie 2024, 08:39

inteleg ca nu pot accepta inteligenta de la un fotbalist, dar sunt curios ce spune de acest minunat rezultat in care am "smuls" un egal cu echipa de le locu 202

memo
memo  •  07 Iunie 2024, 21:26

Păcat ca e puțin probabil sa ajungă comentariile la acest domn. Am fost surprins de norocul fenomenal avut de nationala de fotbal în aceste calificări.Daca generatia 1994 avea 20% din acest noroc eram cel puțin cu o semifinala de Campionat Mondial in palmares Revenind la actuala echipa.Nu va câștiga niciun meci va da maxim 2 goluri și va incasa minim 15 în grupa. Asta e părerea mea despre aceasta echipa. Iar referitor la acest domn...si la atitudinea dansului ... sa se uite la performantele pe care le are în cariera înainte sa atace fanii.

plussunu
plussunu  •  07 Iunie 2024, 19:39
Postat de mishu_74 pe 06 Iunie 2024, 16:48

am tot incercat sa inteleg si eu atitudinea asta. si am ajuns la concluzia, dealtfel singura ce pare logica, ca sunt proiectiile neputintei si frustrarii personale asupra succesului celui de langa tine. stii genul? cand il vezi pe vecinul tau ca are o casa mai faina decat a ta, ca iarba e mai verde la el, ca si-a cumparat o masina mai noua decat a ta, plus ca nevasta-sa pare mult mai tanara si mai faina decat ce ai tu? exact. :)) da' tu nu faci nimic ca sa schimbi ceva, tu doar stai si balesti la realizarile lui si invoci sfintii si d-zeii ca cu tine au fost naspa si nu te-au ajutat. si uita ce noroc a avut el. si implori toate nenoricirile si caznele iadului sa se abata asupra lui ca daca tu nu ai, sa nu mai aiba nici el. da, e mentalitatea aia paguboasa in care se scalda majoritatea si care a fost cultivata in 30 si ceva de ani de la revolutie incoace plus inca nu stiu cati ani de comunism. stiu, o sa zica multi acuma; du-te ba, mosule si culca-te, ca esti pe langa !!! :)) io ma duc, nicio problema, zambind, ca stiu ca am dreptate, ca uite, in atatia ani, nu s-a schimbat mai nimic.

Mi-am facut cont special sa las acest comentariu in semn de apreciere pentru cuvintele pe care le-ai lasat aici. Ai perfecta dreptate... Suporterul roman traieste prin presa, comenteaza anapoda si ii lipseste ingrijorator de mult logica. Daca iei 10 comentarii o sa vezi ca aceeasi jucatori sunt blamati si ridicati in slavi de 4-5 ori. Ba ca Burca si Stanciu sunt doi bosorogi, doi useri mai jos, "noroc ca ii avem pe Stanciu si Burca, restul numai gloabe". Ba ca Man e din alta liga, doua comentarii mai jos, ca e overrated. In fine, problema e una clara si cronica, suntem foarte low la nivel psihologic... Ne mai trebuie in jur de 20 de ani sa intelegem acest factor psihologic pe care, cu toata convingerea o spun, Iordanescu jr. a reusit sa il lucreze intr-un mod in anturajul nationalei. Multi nu stiu, mai ales cei care n-au avut niciun contact cu regimul comunist. Nu exista termenul de psihologie intr-un astfel de curent politic. Exista doar "munca patriotica", daca esti bun, esti ridicat in slavi, daca nu esti o masea stricata si ajungi la munca de jos. Plus ca mentalitatea aceasta merge din generatie in generatie. De asta inca mai avem nevoie de ceva ani pentru o diluare mai profunda. Eu am ramas placut surprins sa vad dupa poate mai mult de 15 ani de zile, o nationala care alearga si lupta pana in ultimul minut, o nationala care face pressing, o nationala care da replica in fata microfoanelor(vezi Mihaila care le-a dat peste bot multora), o nationa

Vezi toate comentariile (76)
Comentează