FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BULGARIA 0-0

Imediat după România - Bulgaria, Radu Drăgușin a confirmat unde va juca sezonul viitor

Radu Drăgușin în duel cu bulgarii // foto: Raed Krishan (GSP) +49   FOTO
Radu Drăgușin în duel cu bulgarii // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2024 23:49 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2024 04:32

Radu Drăgușin (22 de ani), fundaș central legitimat la Tottenham, a fost integralist în această seară în România - Bulgaria 0-0. La final, a prezentat concluziile pe care le-a extras și a confirmat că va continua la echipa din Londra.

Pe teren tot meciul, mai întâi alături de Adrian Rus, apoi lângă Ionuț Nedelcearu, Drăgușin consideră că „tricolorii” meritau victoria în această seară. Radu rămâne încrezător în perspectiva turneului final din Germania, unde simte că el și colegii își vor demonstra valoarea.

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
ROMÂNIA - BULGARIA 0-0
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria

„A fost un test folositor, fiecare meci pe care îl putem juca înaintea EURO este benefic, ne dă multe răspunsuri. Trebuie să fim cât de bine pregătiți se poate.

Meritam să câștigăm fără dar și poate, am atacat, am controlat meciul, am avut de partea noastră posesia, șuturile pe poartă. Până la urmă nu le-am fructificat și asta ne-a costat”, a comentat Drăgușin la Prima TV.

Radu Drăgușin, după România - Bulgaria 0-0: „Suntem din ce în ce mai legați, asta ne va oferi un plus”

El a prezentat și un atu pe care l-a remarcat în lotul României: atmosfera.

„Atmosfera crește, este pe un trend foarte, foarte bun. Suntem din ce în ce mai apropiați, devenim din ce în ce mai legați ca relații de joc și în afara terenului, iar asta sunt sigur că o să ne ofere un plus.

Radu Drăgușin: „Da, rămân la Tottenham și în sezonul următor”

Orice turneu final este o ocazie foarte mare de a ne arăta valoarea, că putem face față la cel mai mare nivel. Sunt sigur că eu și colegii mei putem profita de această ocazie”, a spus Drăgușin.

Întrebat și despre Tottenham, dacă va continua la echipa londoneză în sezonul următor, Drăgușin a răspuns succint: „Da”.

Avem un lot foarte valoros, dacă un coleg este indisponibil sau nu poate juca, alții sunt pregătiți să intre și să-i ia locul. M-am simțit foarte bine cu Adi, apoi cu Nede. Toți ceilalți care au intrat titulari sau pe parcursul meciului au făcut-o foarte bine, fiecare dintre noi a făcut ce a trebuit.

- Radu Drăgușin, fundaș central România

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (4)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  05 Iunie 2024, 21:50

A confirmat că va sta la Londra, nu că va și juca.

racetrack
racetrack  •  05 Iunie 2024, 10:31

Poate nu-i baturam pe Ghencea, dar fetele le-au batut pe "leoaice" cu 3-0 pe stadionul Slavia din Sofia ieri. :)

Rasunda23.
Rasunda23.  •  05 Iunie 2024, 08:32

"Toți ceilalți care au intrat titulari sau pe parcursul meciului au făcut-o foarte bine, fiecare dintre noi a făcut ce a trebuit"....deci daca toti au jucat foarte bine si a facut ce a trebuit, singura concluzie e ca sunteti slabi. Cativa baieti stransi de marele allenatore ***, imbracati la fel, ca Doamne feri sa nu se loveasca intre ei si trimisi la o miuta. Cred ca la fel ca politicienii, baietii astia traiesc intr-un alt univers. Bai omule, sunteti slabi! Nu sunt sperante de mai bine cu voi. Sunt echipe mai legate, organizate si mult mai dornice de a juca fotbal in spatele fiecarui bloc din fiecare oras din tara asta. Am vazut mai multa dorinta de a castiga la Corvinul Hunedoara decat la nonvalorile astea. Va deranjeaza huiduielile? Pai oamenii au muncit pt banii de bilet si au venit cu speranta sa vada fotbal. Ce faceti voi trebuie trecut la "asa nu"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează