FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Articol de , - Publicat duminica, 30 iunie 2024 00:35 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 15:30

Echipa națională a României se pregătește de cel mai important meci al aceste generații, cel din optimile EURO 2024, contra Olandei ♦ Pentru partida de la München, selecționerul Edward Iordănescu va face trei schimbări în formula de start ♦ GSP.ro prezintă ce tactică pregătesc „tricolorii” pentru meciul care poate intra în istorie.

  • România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi pe Allianz Arena, de unde vor transmite cele mai importante informații. În timp real
  • România – Olanda va fi televizat de ProTV.

România a depășit așteptările tuturor la turneul final din Germania. „Tricolorii” se pregătesc să dea din nou calculele peste cap. Vor să elimine Olanda și să meargă în sferturi, acolo unde ar putea da peste Austria sau Turcia.

Jucătorii trag tare pentru a fi în formă maximă, iar staff-ul încearcă să găsească cea mai bună tactică. Chiar dacă a plouat torențial sau a fost caniculă, Stanciu și compania sunt concentrați sută la sută pentru meciul așteptat de milioane de români de mai bine de două decenii.

Ce echipă de start pregătește Edi Iordănescu pentru România – Olanda

Pentru meciul de la München, selecționerul ia în calcul să facă trei schimbări față de echipa cu care a început meciul cu Slovacia (1-1). Una va fi cu siguranță, pentru că Nicușor Bancu e suspendat. Celelalte două vor fi de ordin tactic, asta deși Edward Iordănescu nu are nimic de reproșat pentru elevii săi.

+45 FOTO

La meciul de marți, România va trebui să schimbe în defensiva care a funcționat excelent și să improvizeze. Fundașul stânga Nicușor Bancu e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Cele mai mari șanse să intre în locul lui le are Deian Sorescu.

El a mai evoluat pe acest pot, dar are dezavantajul că e jucător de picior drept. El a și intrat pe teren cu Slovacia, în minutul 58, pentru a se acomoda cu atmosfera și presiunea de la EURO.

Valentin Mihăilă și Dennis Man, gata să fie titulari din nou!

Iordănescu ia în calcul să schimbe din nou extremele. Deși Florinel Coman și Ianis Hagi au jucat foarte bine în meciul cu Slovacia, cei doi e posibil să fie înlocuiți în formula de start. În locul lor ar urma să intre Valentin Mihăilă și Dennis Man, refăcându-se astfel linia de atac din meciul contra Belgiei.

Cum ar urma să joace România contra Olandei

  • Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

De ce să nu speculezi momentul bun în care ești? Olanda e o echipă care joacă un fotbal bun, corect, un fotbal curat, nu e o echipă meschină, e o echipă care nu te surprinde foarte mult, ci te macină cu același stil de joc, cu aceeași interpretare

  • Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Florin Niță visează la sferturile de finală!

Florin Niţă a declarat că speră ca el şi colegii săi să rămână uniţi şi să realizeze o surpriză în partida cu Olanda din optimile de finală ale EURO 2024.

„Eu pregătit sunt tot timpul, dar îmi doresc să nu ajungem la loviturile de departajare. Am încredere în echipă şi n-aş vrea să ajungem acolo, îmi doresc să tranşăm meciul în favoarea noastră în cele 90 de minute”, a spus Niță.

Ca şi până acum, şi acest meci este destul de greu. Trebuie să respectăm ce ne transmite selecţionerul şi să luăm deciziile bune. Sper să rămânem uniţi şi să reuşim să facem o surpriză

  • Florin Niță, portar România

România, pe locul cinci în privinţa numărului de fani prezenţi la Euro 2024

Peste 130.000 de fani turci au asistat la meciurile Euro 2024 din Germania, conform presei germane, pe baza datelor de la UEFA. România a fost susţinută la meciurile din faza grupelor de 92.000 de fani şi se află pe locul cinci în clasament, fiind devansată de Albania.

  • 1. Turcia: 130.000 fani
  • 2. Germania: 125.000
  • 3. Croaţia: 103.000
  • 4. Albania: 95.000
  • 5. România: 92.000
  • 6. Scoţia: 82.000
  • 7. Olanda: 80.000
  • 8. Serbia: 73.000
  • 9. Polonia: 70.000
  • 10. Anglia: 65.000

VIDEO. România a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Olanda. Imagini de la antrenamentele „tricolorilor”

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (27)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Iulie 2024, 22:24
Postat de atthur pe 01 Iulie 2024, 19:02

Ți-am mai zis: nu am fost,nu sunt și nu voi fi veci "amic" cu proștii!!! Cât privește aberațiile tale,eu știu doar că nu am pierdut cu Coman(tocmai fiindcă el a fost "apărătorul stânga cel mai bun),in timp ce cu mormaila am fost "franjuri" pe stânga cu Belgia...!!!...!!!

Amice, dacă tot îl vezi fundaș stânga pe Bănel Comam, de ce nu este introdus acum în locul suspendatului ? . PS - IL Caragiale folosea modul de adresare ca amic care nu însemna prieten. De multe ori amicul era puțin idiot.

atthur
atthur  •  01 Iulie 2024, 19:02
Postat de lefter_popescu pe 30 Iunie 2024, 23:06

Amice, Coman a fost cel mai slab jucător. Nici în atac și nici în apărare nu a făcut nimic. Doar s-a plimbat pe teren . Ca presa pro-fcsb îl tot pomenește ca sa fie băgat în primul 11 devine suparator. Se știe ca Iordănescu jr l-a tot băgat doar ca sa-i facă traista lui Gigi Valiza pt ca acesta nu reușește sa-l vândă. Cat îl privește pe Mihăilă , acesta este un jucător bun , cu viteza și tupeu care face toată banda . Este mai bun ca Man care nu are forța. Mihăilă și Moldovan ne-au calificat. Ratarea lui Man cu Belgia ne-a arătat care este nivelul lui. Norocul lui este ca Hagi jr. este și mai subțire. Fără acel 11 m dat cu mare îngăduință, după ce se dictase o lovitura din afara careului ( unde a avut loc prima impiedicare) , nu poți spune ceva bun despre prestația lui . Dar de gura " regelui" este trimis și el pe teren, ca și Coman , ca să facă umbra gazonului.

Ți-am mai zis: nu am fost,nu sunt și nu voi fi veci "amic" cu proștii!!! Cât privește aberațiile tale,eu știu doar că nu am pierdut cu Coman(tocmai fiindcă el a fost "apărătorul stânga cel mai bun),in timp ce cu mormaila am fost "franjuri" pe stânga cu Belgia...!!!...!!!

adrian008
adrian008  •  01 Iulie 2024, 09:09
Postat de Ianis.e.varza pe 30 Iunie 2024, 13:39

(Tomberonul)aka printesica cu bentita o sa joace iar, asa i ?

Mai varza esti tu. Ti-a dat gol cu Israel si te-ai calificat, A obtinut penalty cu Slovacia si te-a calificat. Nu , nu e Messi. Nici Ronaldo dar e un fotbalist mai mult decat decent

Vezi toate comentariile (27)
Comentează