GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MOMENT

Momentul hilar cu Ionuț Stroe a ajuns în presa din Spania » VIDEO Cum au reacționat jurnaliștii iberici când au văzut clipul cu ministrul

Momentul hilar cu Ionuț Stroe în prim plan a ajuns până în Spania / Captură El Chiringuito TV +11   FOTO
Momentul hilar cu Ionuț Stroe în prim plan a ajuns până în Spania / Captură El Chiringuito TV

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 19:23

Ionuț Stroe (40 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, a fost protagonistul unei faze amuzante, după ce o eroare tehnică a scos la iveală faptul că se afla în chiloți în timpul unei intervenții televizate.

  • CONTEXT: Omul din fruntea MTS a intervenit prin Skype, la televiziunea Pro X, pentru a discuta despre situația sportului din România, dar a avut parte de un accident.
  • În momentul în care vorbea despre meciurile pe care România le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră, ministrul Stroe a dărâmat telefonul mobil. În acel moment, telespectatorii au văzut că șeful MTS nu purta pantaloni.

Momentul hilar cu Ionuț Stroe în prim plan a ajuns până în Spania. Jurnaliștii postului El Chiringuito TV, o cunoscută emisiune sportivă iberică, au râs pe seama gafei ministrului român. În plus, momentul a ajuns și pe pagina de Facebook a postului, alături de mesajul „Atac de râs”.

Postarea s-a viralizat rapid și a strâns peste 1.600 de like-uri și 230 de distribuiri.

Mircea Badea, ironie după clipul cu ministrul Stroe în chiloți

Mircea Badea nu a ratat ocazia de a se distra pe seama lui Ionuț Stroe, după ce ministrul Tineretului și Sportului a apărut în chiloți la TV.

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a ținut să glumească pe seama ministrului Stroe, la doar câteva minute după ce filmulețul cu acesta a devenit viral. 

Mircea Badea a postat momentul în care lui Stroe îi cade telefonul și se vede că nu purta pantaloni pe Instagram și a avut un mesaj ironic: „Ministru cu cuc”.

Vezi imagini cu secvența în galeria foto de mai jos

+7 FOTO

Citește și alte știri despre Ionuț Stroe:

A fost regizat momentul antologic cu Ionuț Stroe? » Reacție vehementă: „Penibil ce-a făcut după! Și-a scos chiloții ca să se justifice”

Ionuț Stroe, prima reacție după ce a apărut în chiloți la TV: „Toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski acasă”

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează