GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PENTHOUSE

GALERIE FOTO Cum arată apartamentul de lux din Băneasa al lui Ion Țiriac » Pat de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2024 12:03 / Actualizat vineri, 31 mai 2024 12:10

Ion Țiriac (85 de ani), al doilea cel mai bogat român, are o avere estimată la 1,75 miliarde de euro. Printre bunurile pe care le deține se numără și un apartament de lux într-un complex imobiliar din zona de nord a Bucureștiului, apartament în care afaceristul locuiește.

Omul de afaceri deține un penthouse în zona Băneasa, locuința făcând parte din complexul rezidenţial Stejari, din zona de nord a Capitalei. Îl are vecin chiar pe fiul lui, Ion Ion.

FOTO. Cum arată apartamentul de lux din Băneasa al lui Ion Țiriac

+11 FOTO

Ion Țiriac i-a luat pe toți prin surprindere în urmă cu aproximativ 10 ani, când și-a arătat pentru prima dată apartamentul în care locuiește. Cu ocazia Anualei de Arhitectură din București, cei prezenți au putut vedea în premieră cum arată apartamentul pe care-l deţine omul de afaceri.

Locuința are 2.460 de metri pătraţi, cu o baie de 250 de metri pătraţi, iar în dormitorul de 100 de metri pătraţi are un pat tapiţat cu piele de elefant. Patul are 16 metri pătrați! Deși apartamentul a fost înscris în 2012 la categoria „Amenajări interioare” în cadrul „Anuala de Arhitectură”, locuința nu a primit niciun premiu.

Pe terasa apartamentului lui Ion Țiriac există o piscină privată, dar și un bar, fix precum cele din cluburi.

Ion Țiriac și-a donat toată averea: „Am dat-o cu plăcere!”

Omul de afaceri susține că averea și-a donat-o în totalitate fundației sale. „V-am spus și o spun mereu. Eu am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota. Atunci am fost eu bogat”, a spus Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Apoi a continuat să spună: „Nu sunt bogat! Am dat totul fundației, cu plăcere. Iar ce fac eu astăzi e că am avut mai mult noroc în viață decât alții”.

Conform presei internaționale, fostul mare tenismen ar avea o avere estimată la 1,75 miliarde de euro, sumă calculată din cele aproape 50 de companii private din domeniile comerțului auto, imobiliarelor, serviciilor financiare, operațiunilor de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție.

„Nu m-am făcut antrenor pentru că și mie, ca și altora după 60 de ani de tenis, îmi ajunge. Am vândut și turneul de la Madrid pe o avere. Am făcut destule în viața mea”, a mai declarat fostul mare tenismen.

VIDEO. Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (7)
frenchkiss
frenchkiss  •  01 Iunie 2024, 14:28

Încă o dovadă că banii mulți nu sunt deloc o garanție de bun gust. Ţiriac a fost întotdeauna un pic mitoca’ așa cum Năstase a fost (un pic mai mult) un băiat de ***. Sportivi talentați amândoi fiecare în felul lui, Năstase plin de spontaneitate și dibăcie Ţiriac bun tactician și calculat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bahama
Bahama  •  01 Iunie 2024, 11:34

Stirea asta crezi tu ca îi intereseaza pe cititorii unei publicații de sport? Pe ce "căi"ai ajuns reporter la Gazeta Sporturilor? Sau ai crezut ca e gazeta budoarelor?Ala(ăia)de te au angajat au avut vreo obligație,cred,altfel sunt de nivelul tău. Auzi,dormitorul lui Țiriac are....știre de sport.Halal jurnalista de sport!

mihneailie030
mihneailie030  •  01 Iunie 2024, 09:11

Speram ca atunci când va privi trandafirii de jos în sus de la 2 metrii sa aibă parte de același capitonat...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează