GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Foto Fosta soție a lui Stelian Carabaș, fiica milionarului Dumitru Cușu, se iubește cu un fost fotbalist

Maria Cușu, fosta soție a lui Stelian Carabaș, se iubește cu Costin Gheorghe. Foto: Instagram +7   FOTO
Maria Cușu, fosta soție a lui Stelian Carabaș, se iubește cu Costin Gheorghe. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 11:27 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 11:27

Fostul mijlocaș central Stelian Carabaș, în vârstă de 48 de ani, a divorțat de Maria, fiica milionarului Dumitru Cușu, în urmă cu mai bine de 3 ani. În prezent, frumoasa brunetă se iubește tot cu un fost fotbalist.

În urmă cu 3 ani, Stelian Carabaș divorța de Maria Cușu, femeia cu care are doi copii. Fiecare și-a văzut de viața lui, iar fosta soție a ex-stelistului a început o nouă relație cu un fost fotbalist. Costin Gheorghe este cel care a reușit să o cucerească pe fiica milionarului din Constanța, Dumitru Cușu.

Stelian Carabaș
+3 FOTO

Stelian Carabaș a început o relație cu fosta blondă a lui Adrian Mutu

Stelian Carabaș începuse în urmă cu câteva luni o relație cu Cristina Țintilă, cunoscută în showbiz drept fosta blondă a lui Adrian Mutu. Cristina este una dintre cele doua fete care au fost la restaurantul Spazio cu Adrian Mutu și cu Adrian Cristea înaintea dezastrului cu Serbia, scor 0-5. 

„Suntem împreună de patru luni. Ne știam încă dinainte să divorțez de fosta soție. Îmi asum relația, este normal să-mi refac viața. Nu mă interesează trecutul ei. Prezentul și viitorul contează. Important este să ne fie bine, să fim sănătoși. Pentru moment, nu ne gândim la copii. Eu am 48 de ani, ea are 42 de ani. Dar cine știe ce va fi în perioada următoare. Important este că suntem bine și că avem o relație frumoasă”, declara Stelian Carabaș pentru cancan.ro, în urmă cu câteva luni.

Maria Cușu, fosta soție a lui Stelian Carabaș, se iubește cu Costin Gheorghe

În prezent, Maria Cușu, fosta soție a lui Stelian, se iubește de mai bine de un an cu Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. Fostul fotbalist de la Sportul Studențesc, Gaz Metan Mediaș și Academia Clinceni stă acum la Constanța și se ocupă de afaceri împreună cu iubita lui.

Costin Gheorghe (34 de ani) este un fost fotbalist care a evoluat numai în România. Atacantul și-a început cariera la Sportul Studențesc, pentru care a jucat peste 100 de meciuri. A mai trecut pe la Gaz Metan, Rapid, Inter Clinceni, Gaz Metan și Academica Clinceni. Și Costin a fost căsătorit și a divorțat în urmă cu 5 ani. El are o fetiță, pe nume Ema, din căsnicia cu Adriana.

Citește și:

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, „mogul” în imobiliare? A investit milioane de euro în Floreasca și în București Nord

După Neversea, celebra jurnalistă din Moldova s-a acreditat la Farul - Sheriff

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  13 Iulie 2023, 17:07

Inca un articol faca gheara, bocciu. De corscicanu nici nu mai pomenesc. Pai, e frumos asa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează