GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Avertismentul transmis de soția româncă a moștenitorului Ferrari: „Pot avea un impact negativ” » Afacerea pe care a pornit-o

Romina Gingașu, soția româncă a moștenitorului Ferrari. Foto: Instagram +49   FOTO
Romina Gingașu, soția româncă a moștenitorului Ferrari. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2024 15:04 / Actualizat joi, 06 iunie 2024 16:13

Romina Gingașu (34 de ani), soția româncă a lui Piero Ferrari (78 de ani), omul de afaceri care deține 10% din compania Ferrari, participă zilele acestea la un important eveniment la Vatican, de unde a transmis un mesaj important privind inteligența artificială. Totodată, ea a vorbit și despre afacerea pe care o are deja și pe care urmează să o lanseze. 

În cadrul evenimentului „Business Ethics Summit” de la Vatican participă zilele acestea personalități mondiale, printre care și românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Subiectul principal al evenimentului e inteligența artificială și noile reglementări ale Uniunii Europene privind AI. 

FOTO. Avertismentul transmis de Romina Gingașu: „Pot avea un impact negativ”

+45 FOTO

Prezentă la eveniment, Romina Gingașu a luat cuvântul și a vorbit despre impactul negativ pe care AI-ul îl poate avea asupra tinerilor.

„Inteligența artificială nu respectă în totalitate drepturile omului, în special drepturile tinerilor, rețelele sociale publică informații care, odată preluate de diverse aplicații AI, pot avea un impact negativ asupra reputației și carierei viitoare ale generației tinere”, a declarat ea. 

Romina Gingașu muncește pentru tinerii din România și din Italia, tocmai de aceea, anul trecut, ea a pus bazele fundaţiei „Red Women Foundation”, care are ca principal obiectiv susținerea copiilor fără sprijin parental în şcoli. Totodată, prin organizația sa, Romina Gingașu și-a arătat sprijinul pentru fetele din lotul naţional de box feminin. Fundaţia înfiinţată de Romina Gingaşu este în totalitate susţinută şi finanţată de aceasta.

Ce afacere vrea să deschidă Romina Gingașu

Pe lângă organizația ei, Romina Gingaşu va lansa Romina Gingaşu Group. Ea are în vedere să construiască un plan de investiții diversificat sub umbrela Romina Gingasu Group, un grup de companii care va include în 2024 o subdivizie pentru importul de băuturi alcoolice din SUA și o altă companie separată pentru import-exportul de produse cosmetice fabricate în Italia, scrie Spynews

Romina Gingaşu a declarat pentru sursa citată: „Particip la evenimente și absorb constant informații ca o mașină AI, deschizându-mi mereu noi idei și orizonturi. Îmi asum riscuri în investițiile financiare și am câteva achiziții riscante de titluri pe bursa internațională, însă intuiția nu m-a înșelat niciodată. În schimb, nu risc în sectorul imobiliar și consider că am făcut achiziții precis calculate pe termen lung în acest domeniu”.

Cât de bogată e Romina Gingașu, românca de 34 de ani 

Înainte de căsătoria cu Piero Ferrari, care a avut loc în 2021 în Capri, Romina Gingașu lucra la o companie care vindea avioane private de lux. L-a cunoscut pe omul de afaceri chiar la muncă, atunci când încerca să îi vândă un avion. În ultimii ani, ea și-a schimbat domeniul de activitate. A renunțat la jobul la respectiva companie și a început să investească în imobiliare, până acum aproximativ 10 milioane de euro a alocat pentru proiecte rezidențiale, după cum scrie Forbes.

Unele dintre proprietăți sunt în zona Floreasca și zona de nord din București. Cea mai recentă achiziție făcută de Romina Gingașu e în valoare de două milioane de euro, în zona Herăstrău, unde a cumpărat ultimele două etaje ale unui imobil. „Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a spus ea pentru Forbes. Romina Gingașu e implicată și într-un alt proiect rezidențial din zona Pipera din Capitală. Dezvoltatorul construiește un cartier de vile.

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (7)
pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  07 Iunie 2024, 16:21

e bine ca absoarbe

cr_portal
cr_portal  •  07 Iunie 2024, 14:35

"Particip la evenimente și absorb constant informații ca o mașină AI, deschizându-mi mereu noi idei și orizonturi." De aici se poate trage concluzia că e bună la absorbit.

Jupiter
Jupiter  •  07 Iunie 2024, 12:56

După covizi, incălzirea planetei, războaie în Ucraina sau Gaza, iată că a fost lansată o altă "spaimă" pentru omenire, Inteligenta Artificială care ne va subjuga devenind *** roboților de bucătărie și aspiratoarele robot. Dincolo de glume, această tânără "nevastă" de octogenar bogat ar fi ultima care ar trebui să se exprime în această problemă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează