GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Unul dintre liderii echipei naționale intervine în scandalul Coldplay - Babasha! A tranșat disputa din Germania: „Vorbeam cu viitoarea soție”

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2024 21:14 / Actualizat sambata, 15 iunie 2024 23:08

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, a cântat alături de Chris Martin la concertele Coldplay, care au avut loc pe 12 și 13 iunie, la Arena Națională din București. Miercuri seară, într-un moment neașteptat, publicul a început să îl huiduie pe manelist. Din cantonamentul echipei naționale din Germania, Andrei Burcă a intervenit pe subiect făcând o paralelă cu faptul că și ei sunt fluierați la meciuri.

„Aveam o discuție cu viitoarea mea soție zilele trecute. A fost acel incident la Coldplay. Toată lumea știe... Atât timp cât ești sub reflectoare sau în fața camerei, orice mișcare sau orice lucru pe care-l faci ți-l asumi. Publicul este consumator, el plătește bilet, el vine acolo ca să vadă ceva sau să-i îndeplinești așteptările”, a spus Burcă.

Apoi și-a continuat ideea și-a mai declarat. „Atât timp cât rezultatul nu este cel potrivit sau, cum a fost la acel spectacol, lumea s-a așteptat la ceva și s-a întâmplat altceva pe scenă... Artistul și-a asumat. Noi nu putem să ne supărăm când cineva vine și ne huduie sau ne fluieră. Ne asumăm meseria pe care o avem, de-asta suntem în fața reflectoarelor. Suntem conștienți că orice facem pe teren va fi judecat și ne-am asumat asta de când ne-am apucat de fotbal”.

Babasha, primele declarații după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

Pe Instagram, Babasha a povestit despre întreaga lui experiență alături de Coldplay și Chris Martin, despre care spune că i-a apreciat talentul. „Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a declarat cântărețul.

Vlad Babașa le-a și mulțumit celor care i-au luat apărarea. „Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal, și i-a plăcut foarte tare de mine. Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima”, a mai spus el.

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (12)
nicto
nicto  •  18 Iunie 2024, 14:10

cred ca lucrurile sunt clare acuma...

Cleopatra28
Cleopatra28  •  16 Iunie 2024, 17:42

Sincer , nici la petreceri nu imi place sa ascult manele , prefer muzica lautareasca veche care este cu totul altceva si cei care au organizat concertul si-au meritat fluieraturile publicului care a platit bani destul de multi pe biletul de la concert ca sa asculte altceva , nu manele .Solistul trupei a fortat publicul sa accepte lalaiturile acelea jalnice ca i-au placut lui , e ca si cum la o masa festiva gazda pune in farfuriile invitatilor lui o zeama chioara , fara gust si culoare si e revoltat ca ce ii place lui mesenii stramba din nas si nu vor sa o manance toti , pana la ultima picatura .

xsandum
xsandum  •  16 Iunie 2024, 09:25

Mi-am cam schimbat parerea despre Coldplay...Sint curios daca va mai face astfel de gafe de-a lungul turneului. Adica chiar sa nu te documentezi decit in mod superficial? Nashpa...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează