INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

Ancelotti i-a răspuns lui Xavi: „E liber să spună ce vrea, dar...”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images
Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 08:12 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 09:33

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a comentat ce s-a întâmplat în „El Clasico”, câștigat de echipa lui cu 3-2 împotriva Barcelonei. Italianul i-a răspuns lui Xav. Antrenorul catalan a acuzat arbitrajul lui Soto Grado.

Xavi a fost extrem de dur privind faza din minutul 28, când mingea trimisă de Yamal cu călcâiul a fost scoasă de pe linia porții de Lunin. Ancelotti crede că nu a fost gol, pentru că imaginile din camera VAR nu au fost clare. În La liga nu există tehnologia „goal line”.

Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită
Real Madrid - Barcelona
Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită

Carlo Ancelotti: „Xavi poate spune ce vrea, dar nu a fost gol”

„Xavi e liber să spună ce vrea și ce crede, nu vreau să comentez prea mult. Dar nu a fost gol acolo, imaginile nu au fost clare. Iar penalty-ul nostru a fost clar. Cred că a fost un meci la un nivel ridicat”, a declarat Ancelotti, potrivit Marca.

În aceeași săptămână, Real Madrid a trecut de Manchester City și e în semifinalele Champions League și s-a distanțat la 11 puncte de Barcelona în fruntea La Liga.

„Am știut să gestionăm bine situațiile, de două ori a fost nevoie să revenim cu Barcelona. Cu acea ultimă picătură de energie, la finalul unei săptămâni care a fost de neuitat, am reușit să câștigăm. Două meciuri solicitante, dar acum suntem bine poziționați pentru ultima parte a sezonului.

Cred că împreună putem realiza ceva pozitiv în acest sezon. Trofeul La Liga este mult mai aproape acum”, a mai spus Carlo Ancelotti.

Xavi, atac dur după Real Madrid - Barcelona: „O rușine! Meritam să câștigăm”

„Toată lumea a văzut-o. Nu trebuie să mai spun nimic. Mă poate afecta pe mine și imaginea mea. Analizați-o voi înșivă. Dacă vom juca din nou, vom câștiga acest meci. Acest Clasico face parte din procesul de construcție și de învățare prin care trece clubul acum. Am jucat mai bine decât Madrid, dar am pierdut.

Nu vreau să tac. Este o rușine. Sentimentul meu este unul de nedreptate maximă. Nu a fost corect. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puțin pe fani. Este evident.

M-ați întrebat despre arbitru înainte de meci și v-am spus că sper să treacă neobservat și să se descurce bine. Ei bine, nici una din cele două. Este păcat.

Dacă vrem să avem cel mai bun campionat din lume, trebuie să folosim tehnologia. Au fost situații nefavorabile pentru noi și altele pe care nu le puteam controla, precum cele de arbitraj. Încerc să nu-i înșel pe fani și să fiu sincer. Am meritat să câștigăm”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

FOTO. Francezii îl contrazic pe Xavi. Ce arată imaginile

FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
+6 FOTO

Francezii de la Canal+ au simulat faza contestată de Xavi după „El Clasico” și imaginile furnizate de tehnologie arată că balonul nu a trecut cu întreaga circumferință linia porții, în minutul 28.

VIDEO. Rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 3-2

Citește și:

Căpitanul Barcelonei a „explodat” după înfrângerea din „El Clasico”: „Se învârt atâția bani în fotbal. Nu înțeleg”
REAL MADRID - BARCELONA
Căpitanul Barcelonei a „explodat” după înfrângerea din „El Clasico”: „Se învârt atâția bani în fotbal. Nu înțeleg”
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon
PSG - LYON 4-1
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  22 Aprilie 2024, 16:27

Ancelottu este cea mai mare gloaba de antrenor. Ar trebui desfiintate si Real si Barcelona si in La Liga sa ramina doar adevaratele echipe de traditie precum Bilbo si Valencia.

Guno71
Guno71  •  22 Aprilie 2024, 14:39

Real-ul este de departe cea mai buna, merita sa castige La Liga si Liga Campionilor. Insa si Xavi are motive valide pentru a contesta anumite decizii ale arbitrului Soto Grado. Multe dueluri nu au fost judecate cu aceeasi unitate de masura, penalty-ul din care Vini a egalat a fost acordat foarte usor. Ma mir ca nu exista "goal line technology" intr-un campionat asa "bogat". Federatia ar trebui sa investeasca pentru sunt in joc multi bani investiti de echipe si ar putea elimina usor incertitudinile. Barcei ii lipsesc consistenta si 2 fundasi laterali valorosi, de meserie.

mafa
mafa  •  22 Aprilie 2024, 14:05

Hahaaahhhaa...ca sa parí inteligent, nu ca o sa devii, mai bine taci.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează