INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

VIDEO Haos la vecini, în derby-ul CSKA-urilor » Ultrașii au intrat pe teren și s-au bătut cu jandarmii, jucătorii au fugit îngroziți!

Un jandarm a fost rănit în altercația cu spectatorii // sursă foto: sportal.bg
Un jandarm a fost rănit în altercația cu spectatorii // sursă foto: sportal.bg

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2024 22:46 / Actualizat vineri, 31 mai 2024 23:03

CSKA 1948 Sofia a câștigat derby-ul cu CSKA Sofia, 2-0, și va reprezenta Bulgaria în turul secund preliminar al Conference League ♦ Meciul a fost întrerupt pe final, după ce o parte dintre susținătorii gazdelor au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine.

În această seară, la Sofia, pe stadionul național „Vasil Levski”, s-au înfruntat cele două mari rivale locale, CSKA și CSKA 1948, cu peste 43.000 de oameni în tribune.

Drept echipa clasată pe locul 3 în play-off, CSKA a găzduit partida, un duel a cărui miză a fost calificarea în turul 2 preliminar al Conference League.

CSKA 1948 nu s-a calificat în play-off, dar a avut șansa disputării acestui baraj după ce a câștigat grupa pentru Conference League, o serie la care au participat echipele clasate pe locurile 7-10 în sezonul regulat. Practic, o situație similară cu cea din Superliga României, unde CSU Craiova și U Cluj au luptat pentru prezența în Conference League.

A plecat de la Rapid, dar va rămâne în Superliga » Poate semna cu un club care se bate la cupele europene
U CLUJ
A plecat de la Rapid, dar va rămâne în Superliga » Poate semna cu un club care se bate la cupele europene

CSKA 1948 Sofia a învins-o pe CSKA și merge în Conference League

CSKA a avut posesia în start, dar a fost vulnerabilă pe contraatac. Oaspeții au profitat și au deschis scorul în minutul 30, autorul golului fiind sârbul Nedeljko Piscevic. La scurt timp după ieșirea de la cabine, în '53, CSKA 1948 și-a dublat avantajul. A punctat Pedrinho.

Condusă la două goluri, CSKA s-a văzut nevoită să forțeze, dar nu a avut puterea ca măcar să reducă din handicap. Spre finalul partidei, în minutul 88, fanii nu au mai răbdat și au provocat scene reprobabile.

VIDEO. Derby întrerupt, după ce ultrașii au intrat pe teren și au făcut haos!

O parte din spectatorii de la peluză au intrat pe gazon și, așa cum notează publicația Sportal.bg, „au început să distrugă tot în calea lor, au atacat puținele forțe de ordine care i-au întâmpinat” și au provocat astfel întreruperea partidei.

Panicați, fotbaliștii ambelor echipe au luat-o la fugă spre vestiare! Un jandarm a fost rănit și a primit îngrijiri medicale chiar pe teren, un echipaj medical de pe ambulanță intervenind de urgență.

Haosul a durat puțin peste 10 minute, până ce ultrașii recalcitranți au revenit în sectorul lor din peluză. Meciul a putut fi reluat, dar scorul nu s-a schimbat. CSKA nu mai avea suficient timp la dispoziție pentru a răsturna soarta partidei, astfel că CSKA 1948 va reprezenta Bulgaria în turul 2 preliminar al Conference League.

Spiritele au rămas inflamate și după fluierul final. În parcare, la ieșirea din stadion, suporterii nervoși le-au cerut socoteală celor de la CSKA. Nu au lipsit țipetele și amenințările.

Ludogorets, campioana țării vecine, va juca în primul tur preliminar din Champions League. Cherno More, locul 2, va juca în turul 2 preliminar din Conference, precum CSKA 1948 Sofia, iar Botev Plovdiv, câștigătoarea Cupei Bulgariei, va intra în primul tur preliminar al Europa League.

Citește și:

„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
Nationala
„E demonul din România” » Jurnaliștii englezi sunt impresionați de un „tricolor” de la Euro: i-a uimit pe toți
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Nationala
„Stanciu mi-a oferit 50.000 de euro” » Un fost fotbalist belgian, dezvăluiri neștiute despre căpitanul României: „Am încercat să-l fac să ridice prețul”
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro
Nationala
Schimbare importantă în echipa de start cu Belgia! » Edi Iordănescu a găsit formula ideală pentru al doilea meci de la Euro

Scandal în Germania! Ce au observat fanii în studio, lângă Michael Ballack: „Ne pare sincer rău, ne cerem iertare”

Speedy Gonzales » Jucătorul român care i-a surclasat la viteză pe Mbappe, Doku și Hojlund. Cu cât a fost „prins de radar” la Euro


Comentarii (13)
TopSalary
TopSalary  •  03 Iunie 2024, 23:18
Postat de nepriceput pe 01 Iunie 2024, 09:20

Poti sa ne dai exemple din alte tari mai sarace sau de alea mai bogate in care sa fie 2 echipe cu acelasi nume in prima liga?

bulgaria:tska. germanya:bayern. spania: real.

contrabas3
contrabas3  •  01 Iunie 2024, 11:53
Postat de poptcat pe 01 Iunie 2024, 07:13

@contrabas3 Unul din cele mai bune comentarii/ remarci citite pe gsp. Cam asta o sa lipseasca atunci cand majoritare vor fi comentariile generate cu AI. Deja foarte mult continut pe youtube provine din aplicatii generative de tipul invideo, steve.ai...

Mersi! Cât ne ține Domnul în viață și sănătoși, nu o să ne sfiim să ne spunem părerile. Ce o să lipsească AI-ului o să fie ,,greșeala umană” de care suntem toți susceptibili, dar care dă farmec vieții noastre. Și perfecțiunea asta a AI-ului o să devină plictisitoare… —— Cât despre meci, am văzut live pe o aplicație de telefon bătăile cu forțele de ordine și violența fanilor. De cel puțin două ori a încercat unul dintre antrenori (probabil al echipei care era gazdă) să meargă spre suporteri, și să îi liniștească, dar erau gata să îl nenorocească. S-au adunat împrejurul lui o mulțime de ființe umane fără pic de rațiune. Unul dintre cei care îl certau, un bărbat mai bine făcut și-a dat seama că antrenorul era gata să ia bătaie, și și-a făcut curaj, i-a dat pe ceilalți la o parte și l-a condus pe antrenor afară din mijlocul mulțimii. Antrenorul s-a întors a doua oară spre fani cu mâinile ridicate, în semn de smerenie și vrând să își ceară iertare pentru meciul pierdut, dar nu a avut cu cine vorbi.

19sevilla86
19sevilla86  •  01 Iunie 2024, 10:48

De remarcat și precizat ca niciuna dintre TSKA de la Sofia nu mai are treaba cu armata, una fiind o echipa privata apărută prim fuziuni, preluări, contestate, iar cealaltă fiind o echipa creată de fanii nemulțumiți! Deci niciuna dintre ele nu este echipa de unitate militară pt ca nicăieri in sportul profesionist mondial nu mai sunt tolerate cazărmile sportive bolsevice CSA=TSKA și CS Dinamo! Unica excepție rușinoasa, hidoasa, inacceptabila a rămas Romanica unde se continua pomaparea a peste 50 mil euro anual in cele doua anomalii staliniste!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează