INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salariu triplu oferit de Manchester United! Cine este starul intrat pe radarul echipei lui Erik ten Hag

Antoine Griezmann, Foto: Imago Images
Antoine Griezmann, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 15:39 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 15:57

Antoine Griezmann (32 de ani) este dorit în Premier League și Man. United ar putea face un efort financiar pentru a-l transfera de la Atletico. El Nacional din capitala Catalunyei scrie că persoane din anturajul internaționalului francez ar fi discutat cu emisari trimiși de „Diavolii Roșii”, propunându-i 21 de milioane de euro pe an.

Manchester United și-a propus să rezolve criza teribilă din atac, aducând o vedetă din LaLiga. Postul de radio RMC Sport a dezvăluit informația că Antoine Griezmann ar fi ținta cu numărul 1 în proximul mercato. 

D-asta e Grealish atât de iubit în Anglia! Încă un moment de mare clasă al fotbalistului de la Manchester City + Povestea unei celebrări emoționante
ANGLIA
D-asta e Grealish atât de iubit în Anglia! Încă un moment de mare clasă al fotbalistului de la Manchester City + Povestea unei celebrări emoționante

Atacantul lui Atletico, cu care mai are contract până în iunie 2026 și care este cotat pe portalul Transfermarkt.de la 25 de milioane de euro, ar putea rezolva problemele echipei lui Erik ten Hag. Salariul oferit internaționalului francez (124 de selecții și 44 de goluri) se ridică la 21 de milioane de euro, triplu față de cât are la Madrid!

Griezmann are 12 goluri și un assist în acest sezon

Conform aceluiași jurnal catalan, Griezmann ar fi câștigat suma respectivă la Barcelona între 2019 și 2021 și el ar deveni unul dintre cel mai bine plătiți jucători de la echipa de pe Old Trafford. 

Interesul grupării engleze a fost stârnit și de forma deosebită pe care o traversează Antoine: 12 goluri și o pasă decisivă în 16 partide disputate în toate competițiile din acest sezon la Atletico, după ce și în stagiunea 2022-2023 a avut statistici formidabile: 16 goluri și 19 assist-uri în 48 de partide.

După Simeone, urmează prelungirea lui Griezmann?

Ajuns la al treilea sezon la formația pregătită de Diego Simeone, Antoine ar fi mai degrabă gata să semneze o nouă înțelegere cu Atletico, numai că până în prezent nu i s-a propus nimic. Totuși, el a bătut un apropo imediat ce a aflat că tehnicianul argentinian va prelungi.

169de goluri a reușit Antoine Griezmann în 357 de meciuri disputate pentru Atletico. Atacantul francez e la doar patru distanță recordul deținut de Luis Aragonès (173)

„Este antrenorul ideal pentru Atletico. Miguel Angel știe foarte bine, e foarte bun. Și acum vine rândul meu", a declarat Griezmann după victoria cu Villarreal (3-1). În trecut, Antoine și-a exprimat atracția pentru Premier League, dar mai tentat ar fi de MLS la finele carierei.

Citește și

Mesajul lui Mircea Lucescu după calificarea României la Euro 2024: „Sunt mulțumit. Ne lipsea o astfel de performanță”
PRELIMINARII EURO 2024
Mesajul lui Mircea Lucescu după calificarea României la Euro 2024: „Sunt mulțumit. Ne lipsea o astfel de performanță”
Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania! Cât trebuie să plătească Fiscului spaniol
SPANIA
Shakira a fost condamnată la închisoare în Spania! Cât trebuie să plătească Fiscului spaniol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  20 Noiembrie 2023, 18:55

Nu pleaca de la Atletico, e zeu acolo, trebuia sa cistige si UCL + balonul in 2016, la Man doar o sa se strice.

magic4ever
magic4ever  •  20 Noiembrie 2023, 16:27

United are jucatori mult peste Griezman, Ten Hag trebuie demis urgent daca vor sa prinda primele 4 locuri...o sa termine pe locul 4 in UCL...

VardyParty
VardyParty  •  20 Noiembrie 2023, 16:17

Iată ca, “ori la ***, ori la United” începe sa fie acoperit si de contul in bancă, nu numai de forbalu’ practicat. Du-te Griezman, du-te!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează