INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane! Ce a făcut Tottenham pentru a se asigura că englezul nu va ajunge niciodată la concurența din Premier League

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane. Foto: Instagram
Clauza secretă din contractul lui Harry Kane. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 10:26 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 10:26

În acordul încheiat pentru transferul lui Harry Kane (30 de ani) la Bayern, președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a trecut o clauză de buy-back. Potrivit acesteia, nemții l-ar putea vinde în Premier League numai la Spurs!

Manchester United poate să-și ia definitiv adio de la Harry Kane. Președintele lui Tottenham, Daniel Levy, nu doar că l-a vândut lui Bayern, dar s-a asigurat că nici dacă se va întoarce în Premier League, fostul golgheterul al Spurs nu va ajunge la vreun club concurent.

Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Istvan Kovacs: „Crezi că făcea așa ceva dacă nu avea susținere? E ceva penal!”
FCSB
Gigi Becali continuă tirada la adresa lui Istvan Kovacs: „Crezi că făcea așa ceva dacă nu avea susținere? E ceva penal!”

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane

Prezent la un forum dedicat suporterilor grupării londoneze, Levy a dezvăluit că în acordul încheiat cu bavarezii la perfectarea transferului a trecut o clauză de buy-back! 

Astfel, dacă Bayern va dori să-l vândă la un moment dat pe Kane în Anglia, atunci numai lui Tottenham!

Clauză-cheie a acordului dintre Bayern și Tottenham pentru Harry Kane

A fost una dintre clauzele-cheie ale tranzacției parafate în această vară, când campioana Germaniei a trebuit să achite 100 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de până la 20 de milioane, ca să-l poată lua pe internațonalul englez. 

La plecare, Kane însuși le-a transmis fanilor lui Tottenham: „Nu este un adio, pentru că nu știi cum vor decurge lucrurile în viitor. Ne revedem curând”.

4 anieste durata cotractului semnat de Harry Kane cu Bayern. Salariu: 24 de milioane de euro pe sezon

Harry Kane: „Bayern m-a interesat în mod deosebit”

Manchester United a fost la rându-i interesată de serviciile atacantului. Și acum un an, când Levy i-a trântit efectiv ușa-n nas, și în acest mercato estival. 

Însă încăpățânarea lui Tottenham de a nu-și vinde golgheterul în Premier și suma mare solicitată pentru un jucător de 30 de ani a deteminat-o să renunțe repede. Kane a precizat: „Am discutat cu mai multe cluburi, dar Bayern m-a interesat în mod deosebit”. 

Citește și:

Șefii Borussiei Dortmund îl fac praf pe arbitru după eșecul cu PSG: „O decizie total greșită!”

Mauzirio Sarri era sigur că Ivan Provedel va marca golul egalizator: „Ar fi fost o blasfemie să nu luăm niciun punct”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează