INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Arsenal și-a luat jucător de 75 de milioane! Ar vrea să mai plătească 150 de milioane pentru alți doi

Kai Havertz pleacă la Arsenal. Foto: Imago Images
Kai Havertz pleacă la Arsenal. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 16:29 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 16:32

Fotografia lui Kai Havertz în noul tricou al lui Arsenal a apărut pe social media. Transferul de la Chelsea, pentru 75 de milioane de euro, e iminent. „Tunarii” i-ar vrea și pe Declan Rice (West Ham) și Jurrien Timber (Ajax), dar ar mai avea nevoie de minimum 150 de milioane.

Transferul lui Kai Havertz, 24 de ani, de la Chelsea la Arsenal, e rezolvat. A apărut deja pe rețelele de socializare poza oficială făcută de atacantul german în noul tricou al „tunarilor” pentru sezonul 2023-2024. Mutarea pe Emirates e o chestiune de ore.

Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat
TRANSFER
Mihai Eșanu a semnat în Liga 1! Anunțul clubului și primul mesaj al portarului după ce a fost prezentat

Kai Havertz, golul decisiv la Chelsea, în finala Ligii Campionilor. Acum pleacă la Arsenal

La trei ani după venirea pe Stamford Bridge, de la Leverkusen, în schimbul a 80 de milioane, perioadă în care a marcat 32 de goluri (15 assisturi) în 139 de meciuri, cel mai important fiind cel din finala Ligii Campionilor 2021, Chelsea - Manchester City 1-0, Havertz va ajunge în nordul Londrei pentru 75 de milioane de euro. Deși, potrivit Transfermarkt.de, cota lui este de 55 de milioane.

Arsenal, duel cu Manchester City pentru Declan Rice

După prima afacere a dezonului în mercato, Arsenal mai vrea să dea două lovituri.

  • Una internă și foarte scumpă: Declan Rice, de la West Ham, pentru care a oferit 105 de milioane de euro (incluzând 18 milioane sub formă de bonusuri), propunere respinsă deocamdată. Și Pep Guardiola îl vrea pe Rice la Manchester City.
  • Alta externă: Jurrien Timber, stoperul lui Ajax. În cazul lui, a urcat suma la 48 de milioane și, foarte probabil, tranzacția se va realiza.

Chelsea, acord cu Moises Caicedo

Cu banii obținuți din vânzarea lui Havertz, Chelsea va plăti cea mai mare parte a sumei de transfer pentru Moises Caicedo (ar avea deja un acord cu mijlocașul ecuadorian), de la Brighton, care cere 100 de milioane.

Albaștrii se despart și de Mateo Kovacic, croatul urmând să semneze cu City în schimbul a 40 de milioane. Mason Mount ar putea evolua pe Old Trafford. Manchester United l-ar lua cu 65 de milioane. 

Citește și:

Postul TV care transmite turul Farul - Sheriff Tiraspol, primul duel al lui Hagi din preliminariile UCL

Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (4)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  27 Iunie 2023, 18:41

Trebuia sa ramina la Bayer, era un zeu acolo alaturi de Florian Wirtz, s-a dus in Premier League sa isi bata aia joc de el.

VanBasten
VanBasten  •  27 Iunie 2023, 16:41

Cred totusi ca Arsenal nu a renuntat la planul de a-l aduce pe Emirates pe Ianis Stoica.

VanBasten
VanBasten  •  27 Iunie 2023, 16:40

Arsenal, ofertă impresionantă pentru Ianis Stoica! Anunțul lui Gigi Becali La câteva zile după ce a apărut informația potrivit căreia Arsenal l-ar monitoriza pe Ianis Stoica, informație preluată și de publicațiile britanice, Gigi Becali anunță că gruparea din Premier League a făcut deja o ofertă de 7,5 milioane de euro pentru tânărul atacant. Totuși, așa cum a procedat și în cazul altor fotbaliști, Becali spune că nu este de acord cu suma oferită și cere mai mulți bani, dar și procente dintr-un viitor transfer al lui Ianis Stoica. "Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%", a declarat Gigi Becali, pentru as.ro. În urmă cu câteva zile, Gigi Becali declara că nu se pune problema unei vânzări a lui Ianis Stoica în acest moment, însă patronul de la FCSB pare că s-a răzgândit și este gata să îl cedeze pe atacant pentru suma dorită. Ce a scris The Sun despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica Informația a fost preluată și de jurnaliștii britanici de la The Sun, care văd posibilă o mutare la Arsenal în anumite condiții: "Sub contract până în 2023 cu FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaș stânga la Steaua. Capabil să joace ca atacant central sau mijlocaș ofensiv, a petrecut ultimele trei sezoane sub formă de împrumut."

Vezi toate comentariile (4)
Comentează