INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Ronaldo după hattrick-ul care l-a făcut cel mai bun marcator din istorie: „Nu există limite!”

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 08:00 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 09:46

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, a reușit să marcheze 3 goluri pentru Manchester United, în victoria cu Tottenham, 3-2, din etapa #29 din Premier League. În urma acestei performanțe, portughezul a devenit cel mai bun marcator din istorie, cu 807 goluri. 

Imediat după meci, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Sunt foarte mulțumit de primul meu hattrick de când m-am întors pe Old Trafford! Nimic nu bate senzația de a fi din nou pe teren și de a ajuta echipa cu goluri și mult efort. 

Am demonstrat încă o dată că putem învinge orice echipă, în orice zi, atât timp cât muncim din greu și stăm împreună ca şi cum am fi unul singur. Nu există limite pentru Manchester United, indiferent de situaţie! Să mergem înainte, diavoli!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram

14 ania așteptat Ronaldo pentru un nou hattrick în tricoul lui United. Precedentul îl reușise împotriva lui Newcastle, în 2008

Cristiano Ronaldo, hattrick de senzație cu Tottenham

Ronaldo a deschis scorul pentru „diavoli”, în minutul 12. Portughezul a marcat un gol superb de la distanță, care l-a impresionat pe Roy Keane, fostul căpitan legendar al lui Manchester United. „Este genial, fantastic!”, a exclamat Keane, potrivit SkySports.

În minutul 38, Ronaldo a reușit „dubla”, din pasa lui Jadon Sancho, după un contraatac superb al „diavolilor”. Prestația de gală a fost încununată în minutul 81, când superstarul lui United a reușit hattrick-ul cu o lovitură de cap, după un corner executat de Alex Telles.

Cristiano Ronaldo, în istoria fotbalului

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după cele 3 goluri marcate împotriva lui Tottenham. Cristiano a ajuns la 807 reușite în întreaga carieră, în meciurile oficiale, potrivit IFFHS, Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului. Precedentul record i-a aparținut cehului Josef Bican, care a marcat 805 goluri, în perioada 1931 - 1955.

Topul celor mai buni marcatori din istorie:

  1. Cristiano Ronaldo (Portugalia): 807
  2. Josef Bican (Austria/Cehoslovacia): 805
  3. Romario (Brazilia): 772
  4. Pele (Brazilia): 767
  5. Lionel Messi (Argentina): 759
  6. Ferenc Puskas (Ungaria): 746
  7. Gerd Müller (Germania): 735

VIDEO Hattrick-ul reușit de Cristiano Ronaldo în Manchester United - Tottenham 3-2

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Klopp și Salah s-au contrat în timpul meciului » Egipteanul a răspuns nervos!

Xavi l-a contactat pe Messi, după dezastrul de la PSG: „Vă dezvălui ce i-am spus”

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Martie 2022, 15:32

Cel mai bun jucator de fotbal din lume!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează