INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRIMĂ

Șocant: antrenor ucis pe teren, chiar în timpul meciului!

Când au auzit împușcăturile, jucătorii și arbitrul au privit înspăimântați
Când au auzit împușcăturile, jucătorii și arbitrul au privit înspăimântați

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 10:07 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 10:13

Un antrenor în vârstă de 44 de ani a fost ucis în timpul unui meci de fotbal din Ciudad Obregon, un oraș din statul mexican Sonora. Un grup de atacatori a intrat pe teren chiar pe durata partidei, în repriza a doua, l-a împușcat mortal pe antrenorul uneia dintre echipe și a rănit un spectator.

Scene șocante în Mexic, în timpul unui meci de fotbal la nivel amator. Chiar în toiul partidei a avut loc un atac armat, în urma căruia antrenorul uneia dintre echipe a fost ucis, iar un spectator rănit.

Întâmplarea petrecută în noaptea de miercuri spre joi i-a luat prin surprindere pe fotbaliști și arbitri, care și-au îndreptat privirile spre locul de unde s-au auzit împușcăturile. Când a realizat ce s-a întâmplat, „centralul” a fluierat finalul partidei. Atacatorii s-au făcut nevăzuți, iar autoritățile chemate de urgență.

Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu: „Premier vs. colonel. Colonelul pleacă de la 4-0” + „Autogolul” reușit de Gigi Becali și MM
GHENCEA
Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu: „Premier vs. colonel. Colonelul pleacă de la 4-0” + „Autogolul” reușit de Gigi Becali și MM

Scene șocante în Mexic: antrenor ucis pe teren, chiar în timpul meciului!

Când au ajuns la fața locului, medicii nu au putut face nimic. Antrenorul, Jorge Alberto N., nu mai avea puls. Spectatorul rănit, împușcat în timpul rafalei de gloanțe, a primit îngrijiri, apoi a fost transportat la spital.

Imagini cu reacția fotbaliștilor și a „centralului” au fost surprinse pe transmisiunea LIVE a partidei. 

Potrivit presei locale, Ciudad Obregon este un oraș rău-famat, considerat nesigur de peste 90% dintre localnici. Doar în luna iulie au avut loc 27 de omucideri.

TV Azteca scrie că procurorii au demarat o investigație. Momentan există 4 suspecți.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Exclus din lot, Mbappe e bănuit de șefii lui PSG: „Merge gratis la ei în 2024! E aproape SABOTAJ ce face”

Messi, imperial la debut! Video cu reușita care l-a ridicat pe Beckham în picioare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează