INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

REAL MADRID. Karim Benzema, iar implicat într-un scandal! Violență, sechestrare, tentativă de răpire!

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 10:01

Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, e suspectat că a pus la cale răpirea unui impresar, pe care îl bănuiește că l-a păcălit cu 50.000 de euro.

Karim Benzema nici n-a scăpat de un scandal, că a intrat în altul.

În 2015, împreună cu mai mulți complici, a încercat să-l șantajeze pe Mathieu Valbuena, coleg de națională, sfătuindu-l să plătească 150.000 de euro pentru ca înregistrările cu el și iubita lui în ipostaze intime să nu fie date publicității. A fost reținut de poliție, a stat o noapte în arest, iar dosarul nu e închis nici acum, trei ani mai târziu. De atunci, atacantul lui Real Madrid a pierdut naționala. Definitiv.

"Tentativă de extorcare"

Site-ul de investigații Mediapart a dezvăluit ultimul caz îndreptat împotriva lui Benzema. Ken Léo D'Souza, 33 de ani, intermediar și impresar, foarte apropiat de jucătorul în vârstă de 30 de ani, a depus o plângere la comisariatul din Nanterre pentru "violență, tentativă de sechestrare și de răpire". Și poliția a deschis o anchetă pentru "tentativă de extorcare". Ținta este chiar fotbalistul. El ar fi pus la cale totul.

Agresat în fața barului

Pe 7 octombrie, Benzema a fost la Paris, pentru a vedea meciul PSG - Lyon (5-0). Noaptea, după partidă, D'Souza a fost invitat de un "amic comun" la un bar din arondismentul XIII. I s-a spus că vor discuta cu atacantul pe FaceTime. Era doar un truc pentru a-l convinge să vină. Acolo îl aștepta Smaïne Tabennehas, prieten din copilărie cu Benzema.

"Imediat, a apărut un van negru condus de șoferul fotbalistului. Lângă el era Yamna Aghrib, agentul de comunicare și marketing", a povestit D'Souza, care a dezvăluit că Tabennehas a încercat să-l forțeze să intre în van. "M-a apucat de mâna și a urlat la mine: «Urcă!»". În fața refuzului ferm al acestuia, Tabennehas l-ar fi lovit de mai multe ori. Ar fi fost salvat de bodyguarzii localului. Inițial s-a crezut că Benzema era și el în van, dar poliția a negat această variantă.

50.000 de euro opriți la vamă?

Ce a declanșat acest scandal? D'Souza, care îi organizase în trecut mai multe vacanțe francezului și care tratase pentru un posibil transfer al lui Karim la AC Milan, a vorbit despre conflictul din vară. Pe 23 iulie, jucătorul i-a cerut să-i aducă din Maroc 50.000 de euro, pe care ar fi trebuit să-i primească de la un sponsor. Numai că acesta s-a întors din Maroc fără niciun ban. Susținând că i-au fost luați de vameși pe aeroportul din Marrakesh. N-a fost crezut. Iar "clanul Benzema" a vrut să regleze conturile cu D'Souza.

"S-a pus singur la pământ"

Imediat după incidentul din fața barului, Tabennehas și Aghrib s-ar fi dus direct la hotelul parizian Royal Monceau, unde atacantul îi aștepta în apartamentul său. Contactați de Mediapart, Tabennehas și Aghrib au dezmințit că l-ar fi agresat pe D'Souza. Făcând o afirmație uluitoare: "S-a pus singur la pământ".

În timp ce avocatul lui Benzema, Sylvain Cormier, a denunțat "minciuna lui D'Souza. Plângerea lui e falsă la fel ca încercarea lui de a-și acoperi prostia". Însă investigația continuă.

Benzema a reacționat: "Lumea asta e serioasă? Opriți-vă!"

La câteva ore de la apariția articolului din Mediapart, Karim Benzema a răspuns pe Twitter. Ironic, dar și agasat, citând din material. "«Un apropiat al lui Benzema atinge brațul lui D'Souza. E o răpire», «D'Souza e plin de lovituri, dar n-are nevoie de nicio zi de internare», «D'Souza spune că Benzema era în van, ipoteză îndepărtată de anchetatori»". S-a întrebat: "Lumea asta e serioasă?". Plus mai multe hashtaguri: #Opriți-vă!, #Lăsați-mă în pace!, #E prea mult. Și un emoji care vomită.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Octombrie 2018, 10:31

La maghrebianului asta i sa urcat la cap democratia.de ce nu face in saracia lui de tara ca și asa in mintea lui algeria a facut mai multe pt el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează