INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Șocant! Șeful celor mai temuți ultrași ai lui Lazio, ASASINAT la Roma! Execuție!

Ștefan Radu, românul lui Lazio, are o relație apropiată cu liderii huliganilor lui Lazio // foto: Guliver/Getty Images
Ștefan Radu, românul lui Lazio, are o relație apropiată cu liderii huliganilor lui Lazio // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 08 august 2019 13:36

Fabrizio Piscitelli, liderul temutei facțiuni Irriducibili, gruparea de ultrași a celor de la Lazio, a fost împușcat în ceafă din apropiere.

Era supranumit Diabolik. Un tip dur al celei mai temute facțiuni ultras laziale. Irriducibili. O grupare radicală, creată în anii '80, devenită cunoscută în lumea întreagă pentru salutul nazist și pentru atacurile rasiste și antisemite împotriva jucătorilor. Inclusiv împotriva propriilor jucători. 

Șocant! Șeful celor mai temuți ultrași ai lui Lazio, ASASINAT la Roma! Execuție!


Fabrizio Piscitelli a fost asasinat aseară, la Roma. O ambuscadă în Parco degli Acquedotti, parcul situat nu departe de studiourile de film Cinecittà. Poliția a dezvăluit că a fost împușcat în ceafă, din apropiere. A murit instantaneu. 

Ultrasul fusese condamnat în trecut pentru trafic de droguri. Potrivit presei italiene, Diabolik ar fi avut o avere de două milioane de euro, mașini de lux și case de vacanță.

Cristiano Ronaldo, mesaj clar pentru conducerea lui Juventus » Cu ce atacant vrea portughezul să joace în următorul sezon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
badeadorian
badeadorian  •  08 August 2019, 18:40
Postat de alegsandru pe 08 August 2019, 16:21

Ar putea neomarximea sa nu mai confunde salutul roman cu salutul nazist? Nu poti spune ca suporterii unei echipe din Roma a carei sigle este acvila romana, folosesc salutul nazist atat timp cat salutul roman este mai vechi cu 2000 de ani decat cel nazist iar suporterii echipei se revendica a fi urmasii legiunilor nu al gestapoului. Ding-ding-din gezepe obama egalitate toleranta refugiati lgbt.

Foarte corect !!! Dar sa-i scuzam .... ei stiu istorie de la 1940 la 1989 !!!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 August 2019, 17:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pain89
pain89  •  08 August 2019, 16:23

Sa facă și la noi la fel cu traficanții

Vezi toate comentariile (13)
Comentează