Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ADVERSARI/ȚĂRILE DE JOS

FOTO Îl mai recunoști? Memphis Depay și-a schimbat total look-ul înaintea disputei cu România de la Euro 2024: „Și prietenei mele îi place!”

Memphis Depay s-a distrat bine la antrenamentul de azi al olandezilor / Foto: Imago +21   FOTO
Memphis Depay s-a distrat bine la antrenamentul de azi al olandezilor / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2024 17:27 / Actualizat sambata, 29 iunie 2024 18:22

Memphis Depay (30 de ani), atacatul din Olanda, a apărut pe teren la Wolfsburg cu o tunsoare afro, la fel ca a lui Gerginio Wijnaldum. Toți ziariștii au comentat pe margine preocuparea decarului care a schimbat a doua bentiță la Euro 2024 și a ales acum una neagră. Noul talisman contra „tricolorilor”?

Cu trei zile înaintea penultimei „optimi" de la Euro 2024, reprezentativa Țărilor de Jos încearcă să detensioneze atmosfera, destul de apăsătoare după eșecul atât de criticat (2-3) cu Austria din grupă.

FOTO. Memphis Depay, apariție inedită înaintea meciului cu România de la Euro 2024

Memphis Depay are un simbol misterioa pe noua bentiță neagră / Foto: Imago
Georginio Wijnaldum a avut părut împletit în codițe la meciul cu Austria / Foto: Imago
Georginio Wijnaldum, concurând la freză cu Jeremie Frimpong / Foto: Imago
Memphis Depay, cu bentiță albastră cu 10 pe frunte, la antrenamentele de dinaintea startului Euro 2024 / Foto: Imago
Memphis Depay a folosit în teren bentița albă la meciurile din grupă / Foto: Imago
+17 FOTO

Dacă joi Ronald Koeman le-a dat liber jucătorilor „Portocalei mecanice", pentru a petrece timp împreună cu familiile, iar vineri s-au pregătit mai lejer și s-au descărcat fizic și emoțional, astăzi selecționerul batav a reluat antrenamentele la turație maximă.

În acestă dimineață, toată lumea prezentă pe margine, inclusiv jurnaliștii olandezi, nu a discutat decât despre noutatea remarcată în lotul adversarei României de marți seară de pe Allianz Arena. După cum scrie și agenția Voetbalprimeur.

Depay și Wijnaldum, de la codițe împletite la afro

Nu, nu vă imaginați că tehnicianul foarte contestat la acest turneu final din Germania a exersat vreo schemă tactică nouă ori că a venit cu vreun exercițiu neobișnuit pe terenul din Wolfsburg, unde este cantonată echipa Țărilor de Jos!

Surpriza a venit de la doi dintre jucători, care au apărut de la vestiare cu un nou look. Și același, singura diferență fiind făcută de un accesoriu vestimentar. Memphis Depay și Georginio Wijnaldum au renunțat amândoi la acea frizură cu codițe împletite, etalată în grupe, și s-au tuns afro.

46de goluri are Memphis Depay în 95 de selecții pentru Oranje. La Euro 2024, a reușit un gol în 250 de minute. Al treilea în șapte prezențe la Europene

Adio albastru și alb, miza pe negru cu România?

Probabil dorind să-i concureze pe Jeremie Frimpong și Joshua Zirkzee ori poate să-și schimbe și norocul în vederea partidei contra trupei lui Edward Iordănescu, cei doi au renunțat la aspectul lor capilar de la venirea în Germania.

Îl mai recunoști? Memphis Depay și-a schimbat total look-ul înaintea disputei cu România de la Euro 2024: „Și prietenei mele îi place!”
Redactorii de la Voetbalprimeur au făcut un colaj comparativ cu cele două tunsori ale lui Memphis Depay

Depay și-a strâns părul tot cu o bentiță din colecția „marcă înregistrată" folosită la pregătiri și la meciuri, dar a trecut de la albastrul afișat la antrenamentre sau albul de la jocuri la negru.

Detaliul care se remarcă este c-a dispărut numărul 10 auriu de pe frunte, în locul lui fiind un simbol misterios. La fel cum nu mai apare la ceafă mesajul cu verzale, tot aurii, WHO CARES, folosit de obiciei la meciuri.

Depay: „Și prietenei mele îi place! Uimitor, nu?"

Memphis, așa cum a ales să-și treacă pe spatele tricoului (nedorind să-și mai amintească de tatăl care l-a părăsit când era mic), a explicat cele două cuvinte înscrise spre spatele bentiței: „Cui îi pasă? Arată grozav pe mine și mă ajută să nu-mi curgă transpirația pe față. Și prietenei mele îi place. Uimitor, nu?".

Fanii nu au rămas nepăsători și au reacționat pe rețelele sociale. Unii și-au și dat verdictul cu privire la noua piesă vestimentară ciudată a lui Depay, o postare pe X afirmând elogios sau poate ironic: „Aura lui este de neatins!".

„Se pare că nu-i convine nici modul în care termină"

O altă postare care comentează designul ales de Memphis a adăugat hilar: „Se pare că nu-i convine nici modul în care termină", ca răspuns la cuvintele „cui îi pasă" ce apar pe bentiță. O a treia postare a continuat într-un mod similar, adăugând: "La fel de frustrant ca întotdeauna, la fel ca atunci când era la United!".

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
88gore88
88gore88  •  29 Iunie 2024, 18:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close