Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - GERMANIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA „Săgeți” înainte de Spania - Germania: „Sperăm să-l «retragem» pe Kroos vineri!” » Replica neamțului

Toni Kroos, la conferința de presă de miercuri // foto: Guliver/gettyimages
Toni Kroos, la conferința de presă de miercuri // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2024 13:23 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 13:55

Înaintea primului sfert de finală de la Euro 2024, Spania - Germania, Joselu glumește cu Toni Kroos, pe care l-a avut coleg la Real Madrid în sezonul 2023/2024: „Sperăm ca vineri să-l «retragem»!”.

Toni Kroos și-a anunțat retragerea din fotbal. Cariera de club a încheiat-o deja, dar ieșirea definitivă din scenă o va avea atunci când acest Campionat European se va încheia pentru Germania.

Joselu, atacant spaniol pe care Kroos l-a avut coleg la Real Madrid în acest sezon, speră că parcursul nemților la Euro se va încheia vineri, în chiar primul sfert de finală, care îi pune față în față pe iberici și Die Mannschaft.

Joselu, cu șocul Spania - Germania la orizont: „Sperăm să-l «retragem» pe Kroos vineri!”

Sperăm că va fi ultimul lui meci, sperăm să-l «retragem» vineri”, a glumit Joselu în cadrul unei conferințe de presă în cantonamentul Spaniei.

Ulterior, a vorbit la superlativ despre mijlocașul german: „Este un prieten, am discutat mult cu el și mi-a oferit multe sfaturi. Are o importanță fundamentală în echipa Germaniei, cum a avut la Real Madrid. Trebuie să fim atenți la el vineri”.

Până acum, Joselu a evoluat în un singur meci de la acest Campionat European. A fost titular la 1-0 cu Albania, înlocuit în minutul 71. El s-a arătat încrezător că va mai avea oportunitatea de a arăta ce poate: „Cred că suntem cu toții importanți și vom avea șansa noastră”.

„Săgeți” înainte de Spania - Germania: „Sperăm să-l «retragem» pe Kroos vineri!” » Replica neamțului
Joselu a cucerit Liga Campionilor alături de Real Madrid // Foto: Getty Images

Replica lui Toni Kroos: „Voi da totul pentru a mă asigura că nu va fi așa”

În aceeași zi, la conferința de presă a Germaniei a participat chiar Toni Kroos!

Referitor la „dorința” exprimată de Joselu, mijlocașul german a afirmat că „înțeleg ce a vrut să spună, în acest fel Spania ar trece mai departe”.

„Dar asta ar fi o mică surpriză, avem câteva obiecții. Cred că avem o șansă bună. Spania a jucat un fotbal bun până acum în acest turneu, dar la fel am făcut și noi. Din acest punct de vedere, se anunță un meci destul de interesant, nu cred că va fi plictisitor.

Îl știu foarte bine pe Joselu, știu ce a vrut să spună. Voi da totul pentru a mă asigura că nu va fi așa”, a adăugat Kroos.

Joselu va fi coleg cu Florinel Coman

La conferința de presă, atacantul în vârstă de 34 de ani a comentat și vestea transferului la Al Gharafa, în Qatar, unde va fi coleg cu Florinel Coman.

„Nu am vrut să merg la alt club european. Am făcut această trecere din dorința de a continua să joc. La Real Madrid, rolul meu în următorul sezon probabil că nu ar fi fost la fel de proeminent ca în precedentul”, a spus Joselu, citat de Kicker.

Un amănunt interesant: atacantul lui Al Gharafa este născut chiar la Stuttgart, orașul care va găzdui duelul dintre Spania și Germania. El a petrecut primii ani din viață acolo, înainte ca familia lui să revină în Spania.

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  04 Iulie 2024, 14:14

Cel mai important din acest articol este ca Joselu va fi coleg cu Florinel. Restul sunt detalii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează